سلام دوستان،
من تفاوت قدرت ، كيفيت و قيمت دو پردازنده Xeon 2.33 GHz و Core 2 Duo E6400 رو به صورت نيمه حرفه اي ميخواستم بدونم.
اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
سلام دوستان،
من تفاوت قدرت ، كيفيت و قيمت دو پردازنده Xeon 2.33 GHz و Core 2 Duo E6400 رو به صورت نيمه حرفه اي ميخواستم بدونم.
اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
کلا بستگی داره استفاده چی باشه پردازنده های XEON برای محاسبات سنگین مناسب هستند و بیشتر استفاده شان WorkStation هست در حالی که Core 2 ها بیشتر استفاده دسکتاپ و خانگی دارند.
براي سرور مي خواستم. سروري كه حدود 100-200 تا سايت داره.
البته من فقط قدرت پردازششون رو ميخواستم بدونم.كدومشون بيشتره؟چه قدر؟
منظور شما از Xeon 2.33Ghz همون Xeon 5140 Woodcrest 2.33GHz هست دیگه ؟
همان طور که آرمان گفت پردازنده های Xeon در سیستم های سرور خیلی بهتر نتیجه میدن !
کلآ معماری core تو محاسبات برداری ، مثل 3D Rendering بهتر جواب میده ، این تفاوت هم به تفاوت معماری این دو خانواده و پروتکشن ها تعبیه شده در اونها بر میگرده !
ضمنآ قیمت این دو تا CPU خیلی با هم فرق میکنه !
Intel Core 2 Duo E6400 Conroe 2.13GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor : 189$
Intel Xeon 5140 Woodcrest 2.33GHz 4M shared L2 Cache Socket 771 65W Dual-Core : 489$
ضمنآ به شما توصیه میکنم حتمآ برای تهیه Web Server با CPU های Xeon حتمآ برای سازگاری کامل و دردسر کمتر حتمآ از مادربورد های مخصوص سرور خود Intel استفاده کنید .
چطور؟.. معمولا supermicro و بعضي مواقع Tyan در سرور ها بيشتر كاربرد دارند و فكر مي كنم امكانات بيشتري هم در اختيار ميذارن. حتي تو خود سايت اينتل هم اگه اشتباه نكنم يك مدل Tyan توصيه شده بود..ضمنآ به شما توصیه میکنم حتمآ برای تهیه Web Server با CPU های Xeon حتمآ برای سازگاری کامل و دردسر کمتر حتمآ از مادربورد های مخصوص سرور خود Intel استفاده کنید .
خيلي خيلي ممنون از راهنماييتون(StreamوMezzoوmahdi_moosav i)
مهدي جان اطلاعات خوبي در اختيارم گزاشتي، همون چيزهايي كه مي خواستم بود.![]()
راستش رو بخوای من خیلی کم ، ( دو بار ) با همکاری دوستان سیستم سرور یکی برای یه دانشگاه و یکی برای یه کارخونه اسمبل کردیم ، هر دو بارش هم از همین مادربورد های اینتل استفاده کردیم .
حالا شما میگی اون مدل ها بهتر جواب میدن ، حتمآ بهتر جواب میدن دیگه !![]()
منظورت چه جور امکاناتی هست ؟ می تونی یه کم سطحی توضیح بدی ، منم روشن بشم .![]()
نه نميگم بهتره! گفتم شايد منظور اينه كه يه عده برد غير اينتل كار كردن و نتيجه خوبي نگرفتن...
منظور امكانات جانبي مثل SAS Controller و اينجور چيزا هست. مثلا TYAN Tempest i5400XT يك كنترلر LSI داره رو خودش و يا دو شكاف PCI-E 16X v2.0 داره... كلا بردهاي اينتل در دسكتاپ هم امكانات جانبي زيادي در اختيار نميذارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)