تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: نظر، سوال، پیشنهاد و انتقاد در زمینه دومین مسابقه عکاسی P30\/\/orld

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض نظر، سوال، پیشنهاد و انتقاد در زمینه دومین مسابقه عکاسی P30\/\/orld

سلام دوستان.

این تاپیکو زدم تا هم به قوانین مسابقه احترام گذاشته باشیم و در عین حال نظر و سوال و ... رو هم بگیم.

با تشکر- فرشاد.

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام
    من يه سؤال داشت:
    آيا مي شه عكسي رو كه تو موبايل گرفتيم با فوتوشاپ كمي ويرايش كنيم يعني از لحاظ كنتراست و نور و ايجور چيزا؟
    البته اگه لازم شد فايل اصلي هم قرار داده بشه.
    با تشكر

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من يه سؤال داشت:
    آيا مي شه عكسي رو كه تو موبايل گرفتيم با فوتوشاپ كمي ويرايش كنيم يعني از لحاظ كنتراست و نور و ايجور چيزا؟
    البته اگه لازم شد فايل اصلي هم قرار داده بشه.
    با تشكر
    سلام

-کیفیت عکس ها مد نظر نمی باشد.
    -معیار انتخاب بهترین عکس ذوق و سلیقه هنری و هنر عکاسی هست.
    ولي درصورتي كه تغييرات به حدي باشد كه ماهيت اصلي عكس عوض بشه عكس فوق مردود اعلام ميشه.

ري سايز نيز مشكلي نداره.

حتي المقدور فايل اصلي را هم قرار دهيد.

موفق باشيد

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام...
    ضمن احترام به فرشاد عزیز باید عرض کنم که همونطور که عرض کرده بودم دوستان می تونن کلیه سوالات-مسایل و مشکلات رو از طریق پیغام خصوصی مطرح کنن و بنده هم در اسرع وقت پاسخ خواهم داد.2 هفته ای نبودم و از این بابت خدمت دوستانی که پیغام خصوصی داده بودن عذر می خوام.
    ممنونم.

داره خودمونی میشه Mohammadn17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض پیشنهاد

سلام
    مسابقه ی عکاسی طرح بسیار بسیار خوبیه. فقط یه چند تا پیشنهاد برای بهتر شدنش داشتم:

1- موضوع عکس آزاد نباشه. محدودش کنید...
    آخه اینجوری هر عکسی فرستاده می شه و چون سوژه ها متفاوته به هر حال در داوری یه مقدار بی عدالتی می شه. مثل اینکه بگید 2 کیلو بیشتره یا 5 متر!! ولی اگر یک سوژه خاص رو انتخاب کنید خب اولا تکلیف همه روشن می شه و هر کس می دونه از چه سوژه ای عکس بگیره، بنا بر این هر عکسی فرستاده نمی شه و کار داوری عادلانه و راحت انجام می گیره.الان من تعدادی از عکس های سری دوم مسابقه رو نگاه می کردم، این عکسا رو می شه توی حداقل 10 گروه مختلف جای داد و تو هر گروه بهترین عکس رو انتخاب کرد.
    مثلا یک عکس close up از یک شیئه. یکی دیگه یه نمای باز از طبیته. خب این دوتا رو چه جوری می شه مقایسه کرد؟ هرکدوم زیبایی خاص خودش رو داره. به همین دلیل می گم سوژه محدود بشه و امتیاز رو اون کسی بگیره که بهترین کادر و نور پردازی و... رو انجام داده.
    چند تا سوژه ی پیشنهادی هم داشتم:
    گل،کوه،جنگل،درخت، انسان(با فیگور های مختلف)،چهره،
    یا حتی شما کادر عکس رو مشخص کنید و سوژه آزاد باشه. مثلا کادر ماکرو از طبیعت.مثل برگ،قطره، گل ووو .

2-عکس ها به هیچ وجه و با هیچ نرم افزاری ویرایش نشن.
    فقط امکان ریسایز وجود داشته باشه. برخی از عکس ها واضح تر یا شفاف تر شدن،که به نظر من ارزش هنری کمتری دارند.حتی با اضافه شدن یک نقطه یا علامت به مکانی خاص، ماهیت عکس از دست می ره. کادر عکس باید به گونه ای هنرمندانه باشه که طرف رو جذب سوژه اصلی کنه.

3-در کنار هر مسابقه که برگزار می شه که تاپیک مشابه همین تاپیک زده بشه تا اعضا مشکلات و سؤالاتشون رو اینجا مطرح کنند. و لینک تاپیک اشکالات در تمام صفحات مسابقه موجود باشه.
    اینجوری دیگه کسی نمیاد در کنار عکسی که می ذاره یه طومار سؤال بپرسه. و تاپیک کاملا مختص مسابقه می شه. بعلاوه هر پستی که برای مسابقه نبود و عکس های شرکت کننده در داخلش نبود بدون چون و چرا حذف بشه تا تاپیک شلوغ نشه. همچنین هشدار و یا پیام به کاربران از طریق پیام خصوصی باشه تا هیچ پست بدون عکسی قرار داده نشه.

4-در هر دوره ی مسابقات چند تاپیک ایجاد کنید و هر کدوم مربوط به سوژه ای خاص باشه ولی مهلت پایان مسابقه برای همه تاپیک ها یکسان باشه.

5-پس از اتمام مسابقه عکس های برتر رو توی یه فایل بذارید تا همه بتونن ازشون هم به عنوان الگو و هم یادگاری استفاده کنند. البته بهتره نام یا ایمیل عکاس رو عکسش باشه تا یه وقت سؤ استفاده نشه.

6-برای عکس ها یه حداقل هایی تعریف کنید. مثلا:سایز 600*800،حدااقل وضوح لازم برای سوژه،نور مناسب،فرمت jpg یا gif. و...

7- سایت یا سایت های خوب برای آپلود عکس رو اول تاپیک مشخص کنید تا ارسال عکس به سهولت انجام بگیره.

8-سعی کنید تمام سؤالات و اشکالات کاربران رو تو تاپیک اشکالات به صورت عمومی پاسخ بدید؛ تا یک سؤال 100 بار توسط پیام خصوصی ازتون پرسیده نشه.

9-اگر سوژه توسط شما انتخاب شده ولی کادر عکس آزاده،حداقل از هر شرکت کننده 5 عکس رو بپذیرید.چون هر کادری معنی و مفهوم خاص خودش رو داره. به عبارت دیگه هر5 عکس از یک سوژه باشه و شما به مجموعه عکس نمره بدید.

10-جوایز مسابقه رو ارتقاء بدید تا ایجاد انگیزه بشه.

11-تا حد امکان 2 الی3 عکس برای هر سوژه ای که انتخاب می کنید به عنوان مثال قرار بدید تا شرکت کننده ها کاملا متوجه منظورتون بشن.

موفق باشید.
    Last edited by Mohammadn17; 29-04-2008 at 02:44. دليل: اشتباه لپی

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

اره موضوع محدود باشه بهتره.
    من میتونم پستمو ویرایش کنم عکس بعدیمو بزارم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام ...
    محمد جان ممنونم بابت پیشنهاداتت...متاسفانه چون به لیر فارسی دسترسی ندارم نمی تونم بطور جامع و مفصل الان جواب بدم...
    بلستر عزیز...شما هم بهتر عکس دوم رو در پست جدیدی معرفی کنید تا راحت تر دیده بشه...ممنونم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام دوستان

آره به نظر منم موضوع محدود باشه بهتره.

و هم چنین به نظرم هر 6 ماه یه بار این مسابقه رو برگزار کنید و مدت مسابقه هم 2 هفته باشه. نه بیشتر. ولی تبلیغات قوی باشه تا همه ببینن. مثلا جای یکی از اعلانای بالای صفحه کلوپ گوشی و موبایل همین مسابقه عکاسی p30world گذاشته بشه به مدت 2 هفته مسابقه. یا مثلا ارسال پیغام خصوصی دسته جمعی به کاربران جهت شرکتو یا...

با تشکر
    =====================
    تقریبا همه عکسای دوستان رو(به جز شاید 10 تا که اونا هم باز نشد) دیدم. به نظرم همه جالب و هنری هستن. ولی بعضیاشون واقعا عالیه..

همه هنرمندید، من که دیگه روم نمیشه عکسامو بذارم.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام خدمت دوستان...
    در مورد صحبت های محمد عزیز:
    1- با توجه به اینکه معیار انتخاب بهترین عکس "ذوق هنری و هنر عکاسی" هست اگه موضوع عکس از قبل مشخص باشه بنابراین تا حدودی ذوق هنری کم رنگ میشه.با آزاد بودن موضوع دوستان می تونن سوژه رو خودشون انتخاب کنند و دستشون در این زمینه کاملا باز هست. با فرض محدود بودن موضوع مسلما خیلی از دوستان ممکنه نتونن شرکت کنند.فرضا اگه حالت رو Close up و موضوع رو "گل" انتخاب کنیم تکلیف دوستانی که گوشیشون حالت Close up مناسب نداره چیه؟از جهت داوری هم مطمئن باشید بی عدالتی نخواهد شد
    اگه معیار مقایسه درست انتخاب بشه فرقی نداری موضوع عکس چی باشه و براحتی قابل مقایسه خواهند بود.
    به هر حال فکر می کنم با توجه به نظرات مختلفی که در این زمینه وجود داره برای دوره های بعدی قابل بررسی باشه گرچه من طرفدار موضوع آزاد هستم.

2- خدمت دوستان هم عرض کرده بودم که بهتر عکس ها رو همونطوری که هست قرار بدن و ویرایش عکس رو هم کاملا محدود آزاد اعلام کرده بودیم.در کل موافقم.

3- این موضوع رو کاملا در قوانین ذکر کردم و اگه بی نظمی می بینید بر می گرده به عدم رعایت دوستان.

5- پیشنهاد خوبیه و عملی.

6- مخالفم و معتقدم بهتر اصل عکس بدون کوچکترین تغییر(حتی در سایز) قرار داده بشه.دلیلی برای محدود کردن اینچنینی نمی بینم.

7- موافقم.

8- اگه دقت کرده باشید چنین کاری انجام شده و قوانین رو در صورت لازم به روز کردم ضمن اینکه خیلی از سوالات هم از عدم دقت دوستان ناشی میشه چون بعضا در قوانین اشاره شده.

در بقیه مواردی هم که شماره رو ذکر نکردم در شماره 1 بصورت جامع جواب دادم...
    ممنونم محمد جان.

در مورد صحبت های فرشاد عزیز:
    از ابتدا طرح مسابقه نظرم بر این بود که مسابقه بصورت سالانه برگزار بشه و به مدت یک ماه که مدت مسابقه بر حسب استقبال قابل تمدید.از این به بعد هم مسابقه در تقویم سالانه پی سی ورلد ثبت خواهد شد و دوره سوم رو با برطرف کردن تمامی مشکلات و معایب دو دوره اول برگزار خواهیم کرد.
    ممنون فرشاد جان.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام خدمت دوستان...
    در مورد صحبت های محمد عزیز:
    1- با توجه به اینکه معیار انتخاب بهترین عکس "ذوق هنری و هنر عکاسی" هست اگه موضوع عکس از قبل مشخص باشه بنابراین تا حدودی ذوق هنری کم رنگ میشه.با آزاد بودن موضوع دوستان می تونن سوژه رو خودشون انتخاب کنند و دستشون در این زمینه کاملا باز هست. با فرض محدود بودن موضوع مسلما خیلی از دوستان ممکنه نتونن شرکت کنند.فرضا اگه حالت رو Close up و موضوع رو "گل" انتخاب کنیم تکلیف دوستانی که گوشیشون حالت Close up مناسب نداره چیه؟از جهت داوری هم مطمئن باشید بی عدالتی نخواهد شد
    اگه معیار مقایسه درست انتخاب بشه فرقی نداری موضوع عکس چی باشه و براحتی قابل مقایسه خواهند بود.
    به هر حال فکر می کنم با توجه به نظرات مختلفی که در این زمینه وجود داره برای دوره های بعدی قابل بررسی باشه گرچه من طرفدار موضوع آزاد هستم.

2- خدمت دوستان هم عرض کرده بودم که بهتر عکس ها رو همونطوری که هست قرار بدن و ویرایش عکس رو هم کاملا محدود آزاد اعلام کرده بودیم.در کل موافقم.

3- این موضوع رو کاملا در قوانین ذکر کردم و اگه بی نظمی می بینید بر می گرده به عدم رعایت دوستان.

5- پیشنهاد خوبیه و عملی.

6- مخالفم و معتقدم بهتر اصل عکس بدون کوچکترین تغییر(حتی در سایز) قرار داده بشه.دلیلی برای محدود کردن اینچنینی نمی بینم.

7- موافقم.

8- اگه دقت کرده باشید چنین کاری انجام شده و قوانین رو در صورت لازم به روز کردم ضمن اینکه خیلی از سوالات هم از عدم دقت دوستان ناشی میشه چون بعضا در قوانین اشاره شده.

در بقیه مواردی هم که شماره رو ذکر نکردم در شماره 1 بصورت جامع جواب دادم...
    ممنونم محمد جان.

در مورد صحبت های فرشاد عزیز:
    از ابتدا طرح مسابقه نظرم بر این بود که مسابقه بصورت سالانه برگزار بشه و به مدت یک ماه که مدت مسابقه بر حسب استقبال قابل تمدید.از این به بعد هم مسابقه در تقویم سالانه پی سی ورلد ثبت خواهد شد و دوره سوم رو با برطرف کردن تمامی مشکلات و معایب دو دوره اول برگزار خواهیم کرد.
    ممنون فرشاد جان.
    ممنون از توجهت محمد جان.

امروز که وقت تموم میشه.
    سوال:
    کی عکسهای برگزیده برای مرحله دوم معرفی میشن؟؟؟
    چند تا عکس میره مرحله دوم(اگه توی پست اول گفتید و یادم نمونده ببخشید)

================
    ولی سالی یه بار واسه یه مسابقه درون انجمنی و بدون جایزه کمه. اما باز هم خوبه. حالا یه فکرایی دارم. که اگه شد بعد کنکورم میگم.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •