تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: درخواست کمک برای اینترنت اکسپلور

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض درخواست کمک برای اینترنت اکسپلور

سلام دوستان بعد از اینکه این موضوع رو تو بخش نم افزارها معرفی کردم همه گفتن که باید مشکلتو اینجا مطرح کنی حالا مشکل من اینه ترخدا اگه میتونین کمک کنین:دوستان من با این نرم افزار اینترنت اکسپلور7 یه مشکل کوچولو دارم کمک کنین تا حل بشه: ببینید دوستان وقتی من میخوام که گوگل صفحه اول مرورگر(اینترنت اکسپلور) من باشه از توی قسمت تنظیمات ، اینترنت آپشنز رو انتخاب میکنم و در قسمت home page گوگل رو وارد میکنم و بعد وقتی مرورگر رو باز میکنم دوباره می بینم مرورگر به صفحه go.microsoft میره حسابی کفری شدم لطفا کمک کنین.

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

شما مرورگر رو باز کن و بذار تا صفحه به طور کامل لود بشه بعد در پایین صفحه Choose your setting رو بزن تا این صفحه باز بشه :

بعد مطابق شکل تیک مربوطه رو بزن و سیو کن ( البته پایینی رو هم میتونید انتخاب کنید ولی در هر دو صورت امکان ویرایش هست )

حالا از صفحه جدیدی که باز میشه Go to your home page رو بزن ( قبل از این کارها صفحه خانگیت رو معلوم کن )
    حالا هر وقت که مرورگز رو باز کنید از صفحه خانگیتون شروع میشه ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شما مرورگر رو باز کن و بذار تا صفحه به طور کامل لود بشه بعد در پایین صفحه Choose your setting رو بزن تا این صفحه باز بشه :

بعد مطابق شکل تیک مربوطه رو بزن و سیو کن ( البته پایینی رو هم میتونید انتخاب کنید ولی در هر دو صورت امکان ویرایش هست )

حالا از صفحه جدیدی که باز میشه Go to your home page رو بزن ( قبل از این کارها صفحه خانگیت رو معلوم کن )
    حالا هر وقت که مرورگز رو باز کنید از صفحه خانگیتون شروع میشه ...

به خدا خیلی آقایی نوکرتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •