سلام
من چطور مي تونم توي سايتم يه تالار گفتگو داشته باشم كه مثه همين سايت p30world از تاپيك و forum تشكيل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من چطور مي تونم توي سايتم يه تالار گفتگو داشته باشم كه مثه همين سايت p30world از تاپيك و forum تشكيل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
یه فروم آماده و open source هست می تونی از اون استفاده کنی!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نكنه ولي من مي خوام خودم بنويسم
آيا تكنيك يا كامپوننت خاصي مي خواد راستشو بگم دانلود كردم ولي هيپي سر در نيوردم
ممنون
سلام
فوق العاده ساده و راحت است ولی حجم کد بالایی دارد.
یعنی هر قسمت به وضوح مشخص و باسادگی قابل طراحی است ولی کارش بزرگ است و باید مدت زیادی رویش وقت گذاشته شود.
البته تمام اینها به شرطی است که asp.net بلد باشید، که با عرض شرمندگی بعید میدانم.
چون برای کسی که asp.net و یا حتی php و asp بلد است، راه روشن است و شاید در بخش هایی به مشکل برخورد و سوال بپرسد، ولی سوالی به این کلی نخواهد بپرسید.
1)پیشنهاد میکنم کمی در مورد راه ساده کاربر Amin eHelp فکر کنید، زیاد هم بد نیست؟!
اگر شما چیزی از این قبیل پروژه ها سر در نیاورید پس به asp.net تسلط ندارید و نمیتوانید همچین چیزی بسازید.
2) اگر همچنان خواهان ادامه کار هستید، اول باید وقت بگذارید و مطالعه و تست کنید و asp.net را یاد بگیرید و بعد با صبر و حوسله شروع کنید به طراحی و کد نویسی
و نیز باید توجه داشته باشید که برنامه هایی مثل این را معمولاً یک تیم برنامه نویسی انجام میدهد، گرچه هیچ محدودییتی برای کار تک نفره وجود ندارد، و بسته به حجم امکاناتی که میخواهید و تسلط خودتان و وقت روزانه ای که میگذارید، زمان خواهد برد.
موفق و پیروز و سربلند باشید.
احتمالا دقت نکردی يه تاپيکی اينورا هست به اسم Asp.netمن خاستم يه آموزش ساده برای شروع کار بذارم که توش همين که شما ميخای رو بسازيم . بعد چون کار خيلی گستردست با کمک بقيه ادامه بديم ، ولی تا اينجا که استقبال نشد من هنوز منتظر تاييد دوستان هستم
ولی من ايشنهادم همونيه که دوستمون پيشنهاد کرد ،
yetanotherforum
چون خيلی کارش خوبه و اوپن سورس هم هست وميتونيد توش تغييرات بدين
ميشه آدرسشو بذارياحتمالا دقت نکردی يه تاپيکی اينورا هست به اسم Asp.netمن خاستم يه آموزش ساده برای شروع کار بذارم که توش همين که شما ميخای رو بسازيم . بعد چون کار خيلی گستردست با کمک بقيه ادامه بديم ، ولی تا اينجا که استقبال نشد من هنوز منتظر تاييد دوستان هستم
ممنون
جناب H2 من خيلي وارد نيستم شما درست ميگيد اما اگه از راه ساده Amin eHelp عزيز سر در نيوردم بخاطر اينه كه فايلهايي كه دانلود كردم باز مي شد ولي خالي بود يعني يك صفحه سفيد اون هم بدون كد. وانگهي من مي خوام روش تاپيك ساختن رو ياد بگيرم نه اين كه يه تاپيك از يه جا ور دارم و استفاده كنم1)پیشنهاد میکنم کمی در مورد راه ساده کاربر Amin eHelp فکر کنید، زیاد هم بد نیست؟!
اگر شما چیزی از این قبیل پروژه ها سر در نیاورید پس به asp.net تسلط ندارید و نمیتوانید همچین چیزی بسازید.
شما اگه بتونيد يه سر نخ به من بديد شايد بتونم بقيه شو خودم برم البته بازم مي گم من مثه شما حرفهاي نيستم
اگه ميتونيد كمك كنيد
از همه دوستان ممنونم
اون فکر نکنم مشکلی داشته باشه گفتم که سورس اون هم در دسترس هست و ميتونيد از روش ياد بگيريد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن تاپيک نه : انجمن ، فروم ، بولتين ،تالار ...
Last edited by Ultimator; 12-04-2008 at 11:18.
سلام
میبخشید، من اصلاً فرصت دیدن لینک ها را ندارم، فوقاً اگر توضیح فکر ازائه کنند لینک خیلی جذاب باشد لینکش را کپی میکنم تا بعد عمری اگر زنده بودم ببینم که ....
به هرحال میبخشید.
ابلته من نمیدانم جناب ultimator تاپیکی زده اند یا میخواهند بزنند، ولی اگر موجود باشد، میتوانید کار را در انجا هم ادامه دهید.
و اما شروع کار، اولین چیز و شاید تنها چیزی که نیاز داشته باشید برنامه MicroSoft Visual Studio.Net 2008 یا حداقل 2005 است.
به نظر شخص من اول باید بانک اطلاعاتی را در 2005 بسازید و تمام جدوال و فیلدهای مورد نیاز با نوعشان را تعریف کنید،برای هر چیزی که باید ذخیره شود محل و نام مناسب را انتخاب و جداول را توسعه دهید.
بعد اگر نیاز به یک پروژه واقعی دارید باید لایه بندی شده کار کنید، بدین معنی که برنامه را به چند dll اصلی بشکنید.
اولین و زیرین ترین dll است، مربوط به لایه ارتباط با دیتابیس است.
باید در این dll یک بار و برای همیشه کلیه دستورات مورد نیاز انواع Insert و Update و Select و Delete دیتابیس را جا دهید. تا در لایه های بالاتر از اینها استفاده کنید.
یعنی کار تمیز و شسته رفته باشد، اینطور نباشد که در هر جایی از کد Connection و Command تعریف کرده باشید تا علاوه بر Copy و Paste های متعدد، در صورت تغییر یک فیلد کل کد را تغییر دهید.
تمام Connection و Command ها را در این dll متمرکز کنید و دیگر در جای دیگر اگر خواستید سطری از جدول را پاک کنید، فقط لازم باشد تابع مربوطه در این dll را در یک خط به همراه ID مربوط به PrimaryKey صدا بزنید
مثلاً
کد را تمیز و مرتب نگه دارید تا در حجم بالا خودتان هم روند دستورات را گم نکنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد شروع به طراحی فرم ها و UserControl ها و بخش های دیداری کنید (بدون کد)
در آخر که طراحی شکل دیداری و لیه هسته دیتابیس تمام شد، برای ارتباط این دو کد نویسی کنید.
متاسفانه به علت کمی وقت خیلی zip شده توضیح دادم، ولی در حد توان وقتی و سوادم در خدمت هستم.
البته ناگفته نماند که خود من هم در اوقات خالی ام کدهایی در این خصوص نوشته ام و میخواهم بعد از عمری آن را در سایت خودم یا سایت جدیدی راه اندازی کنم، ولی از قدیم گفته اند کوزه گر از کوشته شکسته ....
چیز که من خودم به فکرش بوده ام و هستم امکاناتی بسیار فراتر از یک forum دارد و طرح نهایی صرفاً dll است بدون حتی یک فایل aspx ،! یعنی در root سایت فقط web.config خواهد بود و شاخه bin و دیگر از ذات برنامه هیچی وجود ندارد !!!!!!
ولی زمان دشمن بدی است.
انشا ا... پروژه شما پیشرفت فیزیکی بیشتری داشته باشد.
مرسي ازين همه لطف
من مطمئنم بيشتر از اين حرفا به كمك شما نياز پيدا مي كنم
ميتونم بعدها هم ازتون استفاده كنم؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)