به نظر شما يه گوشيتا سقف 300 تومن كه هم از نظر دوربين هم از نظر صدا قوي باشه چي بگيرم
به نظر شما يه گوشيتا سقف 300 تومن كه هم از نظر دوربين هم از نظر صدا قوي باشه چي بگيرم
کا810 دوربین عالی ولی صدای ضعیفی داره که با هک بهتر میشه
5700 صدای عالی ال سی عالی سیمبیان ولی دوربین 2مگا داره
ان73 دوربین خوب صدای بلند ولی بی کیفیت
5610 دوربین خوب و صدای خوب و از همه مهم تر گوشیه شیکی هستش و نسبت به بقیه جدیدتره
یو700 دوربین خوب و ظاهر خیلی شیک ولی صدای کمی داره
راست بگو که سیمبیان برات مهمه یا نه تا دوستان بهتر راهنمایی کنن![]()
نه....برام فرقي نميكنه
به نظر من روي 5610 بيشتر فكر كن هم دوربين خوب هم صداي خوب هم رابطه كاربري بسيار آسون هم قيمت مد نظرت هم اينكه خيلي خيلي جديد هستش
100 در صد 5610
ان 73 یا 5610 این دوتا از همه بهترن
5610 اول
u700 هم خیلی جنتلمنی و شیکه
![]()
نکاتی هست که باید مد نظر قرار داده بشه :
1. N73 صدای تقریبا کیفیت پایین و باطری ضعیفی داره. فلاشش هم LED هست که در مقابل Xenon حرفی برای گفتن نخواهد داشت.
2.خیلی از کسانی که 5610 دارن از کیفیت LCD و حتی دوربین نالان هستند. و البته دوربین پوشش لنز نداره و بدنه اثر انگشت رو به خود می گیره. (مشکلات گوشی های کشویی به جای خود که زودتر خراب میشن!).(من هم اول ها تو فکرش بودم ولی بیخیال شدم!)
3. K810 هم بلندی صداش خوب نیست.(البته هک میشه ولی باز هم مشکل برطرف نمیشه )
4. موارد بالا تر دوربین های 3 مگاپیکسلی دارند در حالی که 5700 از دوربین 2 مگاپیکسلی برخورداره.
5. کلا با سامسونگ موافق نیستم. مشکل باتری و سختی نصب نرم افزار داره.
و البته همه گوشی های بالا مزایایی هم دارند.
N73 : صفحه نمایش با کیفیت عالی. صدای بلند و رسا. دوربین 3 مگاپیکسلی با فلاش LED دوتایی.
5610 : نرم افزار پخش موسیقی عالی. دوربین 3 مگاپیکسلی با فلاش LED تکی.
K810 : دوربین 3 مگاپیکسلی با فلاش Xenon .
5700 : سیمبیان. دوربین مگاپیکسلی با فلاش.
اگه اشکالی هست: در مرحله اول به بزرگی خودتان ببخشید بعدش بگید اصلاح بشه!
5610 با توجه به دوربین قابل قبول و کیفیت صدای خوب و ظاهر مناسب و ال سی دی با کیفیت و دکمه های مناسب برای اس ام اس زدن و باطری خوب فکر میکنم بهترین گزینه تو این رنج قیمته !
شما که داری خرج میکنی ... 40 هزار تومان بزار روش G800 بگیر خیال خودتو راحت کن ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)