سلام دوستان
این تاپیک جهت دسترسی راحت تر ایجاد می شه تا کلیه ی سوالات یا آموزش ها درمورد نرم افزارهای ویرایش تصاویر ، تصاویر و کار روی اون اینجا مطرح بشه البته به جز فتوشاپ که تالار خودشو داره سایر مباحث و مشکلات در اینجا مطرح می شه.
با تشکر
![]()
سلام دوستان
این تاپیک جهت دسترسی راحت تر ایجاد می شه تا کلیه ی سوالات یا آموزش ها درمورد نرم افزارهای ویرایش تصاویر ، تصاویر و کار روی اون اینجا مطرح بشه البته به جز فتوشاپ که تالار خودشو داره سایر مباحث و مشکلات در اینجا مطرح می شه.
با تشکر
![]()
سلام
بهترین نرم افزار براي عکس برداري از ویندوز چیه؟
برنامه مناسبي كه من سراغ دارم اينه:
تا حدود زيادي قدرتمند، چند كاره(تقريبا همه كاره) و با محيطي براي ويرايش عكس و فيلم هاي كپچر شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و ...
سلام دوستان نرم افزاری
یه برنامه میخوام که بتونم باهاش Screen Shot بگیرم از فیلم
از همونا که به صورت Random میگیره و توضیحات مربوط به اون فایل رو هم میزنه
همیشه Image Grabber رو استفاده میکردم
الان نمیدونم چه مرگشه , کار نمیکنه ...
برنامه دیگه هست که کار Image Grabber رو بکنه ؟؟
شبیه اون باشه
ممنون
به قول maxeemo
سلام ... یکی دو تا دیگه هم هستند ، الآن اسمشون یادم نیست!!! ... ولی اگه لینک دانلود برنامه Image Graber II رو میخواید ، خدمت شما :
این هم تاپیک خود برنامه با توضیحات اون در فروم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
من که گفتم اون رو نمیخوام
100 جور راه رو امتحان کردم بازم نشد
منم قیدش رو زدم
حالا هم اگه برنامه ای هست مثل اون عمل کنه که معرفی کنین لطفا
اگه نه هم که هیچی , چون Image Grabber نمیشه
دوست عزیز
فکر نمی کنم نرم افزاری رو به قدرت این نرم افزار برا این کار پیدا کنی بهتره مشکلت رو مطرح کنی تا حل بشه و ازش استفاده کنی
چند سایت برای معرفی آشنایی بیشتر و توضیح کامل تر راجع به هر فرمت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام
لینک لطفا
سلام
اینم لینک دانلود SnagIt 8.2
این نسخه ی 30 روزه هست برای کرک کردنش هم میتونی در انجمن درخواست کرک درخواست بدی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم آدرس در خواست کرک انجمن
موفق باشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)