سلام
من می خوام انتی ویروسم که نورتون هست عوض کنم؟
به نظر شما غیر از نورتون کدوم انتی ویروس بهترینه؟
سلام
من می خوام انتی ویروسم که نورتون هست عوض کنم؟
به نظر شما غیر از نورتون کدوم انتی ویروس بهترینه؟
Kaspersky
NOD32
بهتره تاپیک آنتی ویروس ها رو بخونی.
Only NOD32.تا باهاش كار نكني نميدوني چيه.فقط كافيه يك بار نصبش كني تا شيفتش بشي.
مجتبي جان سلام
در تاپيك آنتي ويروس ها به طور مفصل در اين مورد صحبت شده است.
اما تقريبا خلاصه شده اون تاپيك هميني هست كه حسين جان گفتند. يعني nod32 و كاسپرسكي
البته يك آنتي ويروس خيلي خفن هم هست كه از 2 انجين كاسپرسكي و بيت دفندر استفاده مي كنه كه اسمش هست antivirus kit 2006
اما نسبت به nod32 رم خيلي بيشتري اشغال مي كنه. ولي نسبت به كاسپرسكي تفاوت چنداني از نظر اشغال رم ندارد.
مهدی جون دیگه این آخرش رو اومدی و نسازی والا رو سیستم بنده که کاسپر فضای آنچنانی رو اشغال نمیکنه ولی AVK تا دلت بخواد فضا رو اشغال میکنهMehdi_Best :
مجتبي جان سلامدر تاپيك آنتي ويروس ها به طور مفصل در اين مورد صحبت شده است.اما تقريبا خلاصه شده اون تاپيك هميني هست كه حسين جان گفتند. يعني nod32 و كاسپرسكيالبته يك آنتي ويروس خيلي خفن هم هست كه از 2 انجين كاسپرسكي و بيت دفندر استفاده مي كنه كه اسمش هست antivirus kit 2006اما نسبت به nod32 رم خيلي بيشتري اشغال مي كنه.
ولي نسبت به كاسپرسكي تفاوت چنداني از نظر اشغال رم ندارد.
حالا نمیدونم چرا اینقدر سیستم من و شما برعکس همدیگه هستن
drweb به خاطر هوش مصنوعی وحجم کم 6 مگ
Last edited by reza12100; 16-11-2005 at 07:02.
نه دوست عزیز DrWeb اصلا آنتی ویروس خوبی نیست و در مقایسه با کاسپر و نود واقعا کم میاره.drweb به خاطر هوش مصنوعی وحجم کم 6 مگ
ضمنا آنتی ویروس رو که نباید به خاطر حجمش انتخاب کرد، حالا میخواد کم باشه یا زیاد.
مهم قدرتش هست که باید عالی باشه. (در درجه بعد هم سرعت)
ممنون
یه سوال داشتم ایا کلمهnod32 کلمه اختصاری این انتی ویروس هستش یا کلمه کامل اون؟
مسعود جان سلامنوشته شده توسط Masoud.ebi
من واقعا موندم! چرا براي من آنتي ويروس كيت نسبت به كاسپرسكي بيشتر رم اشغال نمي كنه كه هيچ! حتي كمتر هم اشغال مي كنه. حالا چرا براي من اينطوري است و براي شما نه، دليلش رو نمي دونم.
************************************************** *
مجتبي جان سلام
nod32 نام كامل اين آنتي ويروس است كه محصول شركت eset آمريكا است.
مهدی جون برای من هم کاسپرسکی خیلی کمتر از آنتی ویروس کیت رم اشغال می کنه سیستمم اینه:
CPU : AMD Athlon64 3000+
RAM : 2x 256 MSD
Motherboard MSI K8N Neo Series
Hard 120 SATA
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)