Chasing Visions

مرحله اول
پس از مشاهده انیمیشن زیبایی که حاکی از مبارزه بین انسانها و اورکها بود . . . شما با صدای پیرمردی از خواب بیدار می شوید . . .
در واقع این پیرمرد , می تواند خود را به کلاغ تبدیل کند . . . .gif)
او اطلاعات بسیاری پیرامون شما و اتفاقهایی که قرار است بیافتد دارد . . . و به همین دلیل صحبت را آغاز می کند و خبر از اتفاقات شومی می دهد که در آینده رخ خواهد داد . . .
شما در نقش فرمانده thrall که یک اورک است , ظاهر می شوید . . . از نقطه های قوت این بازی در این است که به مرور زمان شما در نقشهای مختلف طبق داستان بازی , ایفای نقش خواهید کرد . . .
خلاصه
در این مرحله یاد می گیرید که با موجودات چگونه مبارزه کنید و اکثر دشمنان خود را می بینید ( البته در تعداد بسیار محدود )
همچنین فرامی گیرید که چگونه از جادوهایی که به دست می آورید استفاده کنید . . .
در ادامه با تعدادی از سربازان نظامی نیز برخورد خواهید کرد و کنترل آنها را در دست می گیرید . . .
در ادامه تصویری از تعدادی دشمنان را خواهید دید . . .
ملاقات با اولین کمپ نظامی

پرچمهایی که شما را به سوی مقصد راهنمایی خواهد کرد . . .

Forest Troll Trapper
موجوداتی سبز رنگ که در پرتاب اجسام مهارت خاصی دارند . . . خصوصا تبرهایی که در دست دارند . . .

Grunt
سربازهای نظامی که در طول بازی , بیشترین بار سنگین مبارزات بر عهده آنها خواهد بود

Murloc Tiderunner
موجوداتی که شبیه به قورباغه هستند و اغلب در برکه ها زندگی می کنند . . .

Prophet
همان کلاغ یا همان پیرمردی که خبر از اتفاقهای آینده دارد . . .

Trall
این هم فرمانده بزرگ , که کنترل آن در دستان ما است . . .

در ادامه فرمانده با پیرمرد گفتگوهایی را انجام می دهد که بخشی از آن را برای شما نقل می کنم :

فرمانده : تو کی هستی ؟ چطوری این همه اطلاعات داری ؟
پیرمرد : من از همه چیز مطلع هستم و سایه تاریکی قرار است بر این دنیا حکومت کند و آن را نابود کند . . .
.
.
.
فرمانده : آیا تو یکی از آن انسانهایی ؟
پیرمرد : خیر . . . مدتها پیش من فراتر از نیروهای انسانی رفته ام و حالا دیگر یک انسان نیستم . . .
در پایان , او دوباره تبدیل به یک کلاغ می شود و خطاب به فرمانده می گوید , باید سریعتر حرکت کند و با نیروهای دیگر متحد شود . . .
در این تاپیک رسم بر این است که پس از پشت سر گزاشتن هر مرحله , والپیپری مخصوص همان مرحله طراحی شود . . .
این هم اولین والپیپر طراحی شده برای این مرحله . . .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ادامه دارد . . .