تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: گروه ترجمه و ارائه Walkthrough - راهنمای بازیها

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض گروه ترجمه و ارائه Walkthrough - راهنمای بازیها

هدف این تاپیک تشکیل گروهی برای ارائه Walkthrough بازیها (راهنمای قدم به قدم بازیها ) به صورت ترجمه شده هست .

روش پیشنهادی به این شکل هست که Walkthrough ی بازیها رو از سایت های معتبر بازی تهیه می کنیم و هر Walkthrough به چند بخش تقسیم شده و هر بخش در اختیار یکی از دوستانی که اعلام آمادگی کردن قرار میگیره . بعد از یک مدت تعیین شده همه ترجمه هاشون رو ارائه میدن ، و پس از اتمام کار و یک نظارت و بررسی کلی ، فایل ترجمه به همراه فایل اصلی در قالب PDF در اختیار دوستان قرار میگیره .

ترجمه یک Walkthrough به تنهایی کاری وقت گیر هست ، ولی با کار گروهی میشه خیلی سریع Walkthrough های جدید ترین عناوین بازی رو در اختیار علاقمندان قرار داد .

دوستانی که مایل به همکاری هستند اعلام کنند .

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام
    ممنون ایده خیلی خوبیه...
    خب از دوستان چه کسانی همکاری میکنن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

آره به نظر من هم عيده ي جالبيه من هم هستم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با این ایده موافقم. ولی ترجمه کار وقت گیری هست. نظر من اینه که اگه بازی رو کاملا بشناسیم و بتونیم براش راهنمای کاملی بنویسیم بهتر از اینه که بریم راهنمای بازی رو ترجمه کنیم.
    بهتره در مورد بازیهای قدیمی که هنوز هم طرفدار داره راهنما ی کاملی ایجاد بشه نه فقط بازیهای جدید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با این ایده موافقم. ولی ترجمه کار وقت گیری هست. نظر من اینه که اگه بازی رو کاملا بشناسیم و بتونیم براش راهنمای کاملی بنویسیم بهتر از اینه که بریم راهنمای بازی رو ترجمه کنیم.
    بهتره در مورد بازیهای قدیمی که هنوز هم طرفدار داره راهنما ی کاملی ایجاد بشه نه فقط بازیهای جدید.
    مسئله اینه که وقتی یه نفر کلی وقت گذاشته و اون Walkthrough رو تهیه کرده ، ما چرا دوباره این کار رو انجام بدیم ، بعضی هاشون یه چیزهای عجیبی رو کشف کردن که واقعا آدم وقتی میخونه تعجب میکنه .
    شما که خودتون میدونید ، اونایی که حرفه ای Walkthrough مینویسن ، گاهی اوقات یه بازی رو چندین بار به آخر میرسونن ، نه یک بار . و ما وقت انجام این کار رو نداریم برای هر بازی ، چون در زمینه بازیهای زیادی فعالیت میکنیم .

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مسئله اینه که وقتی یه نفر کلی وقت گذاشته و اون Walkthrough رو تهیه کرده ، ما چرا دوباره این کار رو انجام بدیم ، بعضی هاشون یه چیزهای عجیبی رو کشف کردن که واقعا آدم وقتی میخونه تعجب میکنه .
    شما که خودتون میدونید ، اونایی که حرفه ای Walkthrough مینویسن ، گاهی اوقات یه بازی رو چندین بار به آخر میرسونن ، نه یک بار . و ما وقت انجام این کار رو نداریم برای هر بازی ، چون در زمینه بازیهای زیادی فعالیت میکنیم .
    اینو درست گفتی...
    منم موافقم و خیلی دوست داشتم که همکاری کنم ولی این کنکور مگه میذاره
    (حالا نمیشه اینو یه چند ماهی عقب بندازین تا الان که چند وقته دیکه امتحانا هستش و ما م بونیم کاری کنیم!!!)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اینو درست گفتی...
    منم موافقم و خیلی دوست داشتم که همکاری کنم ولی این کنکور مگه میذاره
    (حالا نمیشه اینو یه چند ماهی عقب بندازین تا الان که چند وقته دیکه امتحانا هستش و ما م بونیم کاری کنیم!!!)
    یعنی چی چند ماه عقب بندازیم ؟! مسابقه نمیخوایم بدیم که ، حالا حالا ها کار داریم ! ما کار رو شروع میکنیم ، شما هم هر وقت سرتون خلوت شد خوشحال میشیم در این زمینه با هم همکاری کنیم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

سلام.
    قبلا هماهنگ کردم.
    در حال ترجمه کردن رهنمای تصویری بایوشوک هستم و شاید تا فردا خدمتتون بذارم.
    ولی راهنمای تصویری زیادی نمیشه ترجمه کرد.
    راهنماهای آینده(رزرو میکنمها):
    Half-Life 2 بصورت تصویری
    و
    Hitman Blood Moneyبصورت تصویری

پیشنهاد میکنم در خواست واکتروهم به صفحه ی اول تاپیک اضافه کنید.
    ممنون.

ادیت: تصمیمم به دلایل حجم فایل در حال حاظر تغییر کرد.
    Last edited by *PiNk PaNTHeR*; 09-04-2008 at 15:46.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوستان اگه یه وقتی خواستید میتونید روی من هم حساب کنید .

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

1

هدف این تاپیک تشکیل گروهی برای ارائه Walkthrough بازیها (راهنمای قدم به قدم بازیها ) به صورت ترجمه شده هست .

روش پیشنهادی به این شکل هست که Walkthrough ی بازیها رو از سایت های معتبر بازی تهیه می کنیم و هر Walkthrough به چند بخش تقسیم شده و هر بخش در اختیار یکی از دوستانی که اعلام آمادگی کردن قرار میگیره . بعد از یک مدت تعیین شده همه ترجمه هاشون رو ارائه میدن ، و پس از اتمام کار و یک نظارت و بررسی کلی ، فایل ترجمه به همراه فایل اصلی در قالب PDF در اختیار دوستان قرار میگیره .

ترجمه یک Walkthrough به تنهایی کاری وقت گیر هست ، ولی با کار گروهی میشه خیلی سریع Walkthrough های جدید ترین عناوین بازی رو در اختیار علاقمندان قرار داد .

دوستانی که مایل به همکاری هستند اعلام کنند .
    ببخشید ولی منظور شما از بخش چقدره؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •