تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: باز نشدن پیغام خصوصی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hhhh_1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

12 باز نشدن پیغام خصوصی

سلام به دوستان عزیز گل مد تی هست که من در سایت P30world.com یعنی سایت خودمان که آخرش من نمی توانم پیغام خصوصی را بخوانم و نی توانم بفرستم .مشکل از این قرار هست هر زمانی می خواهم پیغام خصوصی بفرستم و بخوانم از من نام کابری و پسورد می خواهد وقتی کابری و پسورد می دهم باز نام کابری و پسورد می خواهد یعنی قاطی می کند و من نمی توانم پیغام خصوصی بفرستم و بخوانم مشکل کابری و پسورد فقط برای پیغام خصوصی می باشد و من مشکل کابری و پسورد با قسمتهای مختلف سایت ندارم واین هم ذکر کنم که وقتی به کافینت می روم این مشکل را ندارم مشکل من فقط با سیستم خودم در منزل می باشد نمی دانم مشکل از خط اینترنت هست یا از تنظیمات کامپیوتر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز گل مد تی هست که من در سایت P30world.com یعنی سایت خودمان که آخرش من نمی توانم پیغام خصوصی را بخوانم و نی توانم بفرستم .مشکل از این قرار هست هر زمانی می خواهم پیغام خصوصی بفرستم و بخوانم از من نام کابری و پسورد می خواهد وقتی کابری و پسورد می دهم باز نام کابری و پسورد می خواهد یعنی قاطی می کند و من نمی توانم پیغام خصوصی بفرستم و بخوانم مشکل کابری و پسورد فقط برای پیغام خصوصی می باشد و من مشکل کابری و پسورد با قسمتهای مختلف سایت ندارم واین هم ذکر کنم که وقتی به کافینت می روم این مشکل را ندارم مشکل من فقط با سیستم خودم در منزل می باشد نمی دانم مشکل از خط اینترنت هست یا از تنظیمات کامپیوتر
    اینجا ..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

admin Sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2004
    محل سكونت
    P30world

پيش فرض

سلام
    شما نباید مشکلی داشته باشید
    یا یک مرورگر دیگه تست کنید
    موضوع باید مربوط به کوکی ها و ... سیستم شما باشه

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز گل ومدیر سایت آقای sina مشکل من حل نشد من مرورگر فایر فاکس هم نصب کردم ولی جواب نداد به نظر شما مشکل از ویندوز می شود و یا موضوع باید مربوط به کوکی ها باشد در مورد کوکی ها آیا تنظیمات بخصوصی هست که بشود انجام داد در سیستم

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز گل ومدیر سایت آقای sina مشکل من حل نشد من مرورگر فایر فاکس هم نصب کردم ولی جواب نداد به نظر شما مشکل از ویندوز می شود یا از isp و یا موضوع باید مربوط به کوکی ها باشد در مورد کوکی ها آیا تنظیمات بخصوصی هست که بشود انجام داد در سیستم مشکل من فقط با سیستم خودم می باشد و با سیستم دیگران یا در کافینت این مشکل را ندارم

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان اگر جواب بدهید لطف می کنید

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

پس با این تفاصیل مشکل از مرورگرتون هست دیگه
    خوب اگه میتونید ویندوز رو دوباره نصب کنید تا احتمالات دیگه هم رفع شه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •