تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: *** مشکلات N82 من ***

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض *** مشکلات N82 من ***

چند تا سوال داشتم خواهش می کنم جواب بدین خیلی کارم گیره

1 - گوشی من (N 82 ) خیلی هنگ می کنه می خواستم بپرسم برا همه این طوریه یا فقط برا من این طوریه
    2 - صداش فقط از K800 فکر کنم بیشتره خیلی کمه البته فکر کنم بعدا یکم کمتر شده
    3 - بعضی وقت ها که با هنزفری آهنگ گوش می دم هنگ میکنه به صورتی که هیچ دکمه ای کار نمی کنه بعداز چند ثانیه صفحه نمایش بصورت غیر عادی خیلی روشن می شه در صورتی که هنوز هیچ دکمه ای کار نمی منه حتی خاموش هم نمی شه و بعد از چند ثانیه خودش خاموش و روشن میشه
    4- gps را کسی تونسته کار بندازه یا نه تو شهر ما(ساوه) یکی هست که 30000 تومان میگیره و راه می اندازه
    البته میگه فقط برا تهران هستش چی کار کنم ؟ یعنی تو کل ایران فقط تهران gps داره
    5 - مثل اینکه فرمویر جدید هم اومده ایا کسی اپگرید کرده یا نه ؟ ما که اینترنت مون با زغال سنگ کار میکنه اما همون یارو که gps را نصب میکنه اپگرید هم میکنه به قیمت 15000 تومان به نظر شما ارزش داره یا نه چیزی اضافه می کنه یا نه ؟؟

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شرمنده این یکیش یادم رفت

عید رفته بود یکی از روستا های اطراف شهرمون که اب و هوای معتدل (نسبتا سرد) و مرطوب داشت

وقتی گوشی را می زدم شارژ در عرض 8 ساعت شارژ را در حالت استند بای خالی می کرد

اما وقتی با هاش کار می کردم خیلی عادی کار می کرد

وقتی اومدم شهر خودمون که اب و هوای خشک و گرم داره حال گوشیم خوب شد

رفتم پیش یکی از فروشگاه های موبایل شهرمون که اتفاقا اون هم N 82 داشت اون هم می گفت رفته شمال گوشیش عین برا من شده و بیشتر از 8 ساعت شارژ نگه نمی داشته

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

دوست گرامی اون موبایلیه فقط میخواسته سر کیسه ت کنه...تاپیک نحوه اپگرید تو انجمن هست...نگاه بنداز..
    مشکل هنگ هم حل میشه...میخوای با این کد ریست کن..#7370#*..بلکه حل شد..
    Gps رو نمیدونم چیکار باید بکنی...شرمنده.
    حالا کجا رفته بودی شارژ خالی میکرد...من اطراف ساوه رو خوب میشناسم..چنین جایی نیست!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

1 - گوشی من (N 82 ) خیلی هنگ می کنه می خواستم بپرسم برا همه این طوریه یا فقط برا من این طوریه
    3 - بعضی وقت ها که با هنزفری آهنگ گوش می دم هنگ میکنه به صورتی که هیچ دکمه ای کار نمی کنه بعداز چند ثانیه صفحه نمایش بصورت غیر عادی خیلی روشن می شه در صورتی که هنوز هیچ دکمه ای کار نمی منه حتی خاموش هم نمی شه و بعد از چند ثانیه خودش خاموش و روشن میشه
    4- gps را کسی تونسته کار بندازه یا نه تو شهر ما(ساوه) یکی هست که 30000 تومان میگیره و راه می اندازه
    5 - مثل اینکه فرمویر جدید هم اومده ایا کسی اپگرید کرده یا نه ؟ ما که اینترنت مون با زغال سنگ کار میکنه اما همون یارو که gps را نصب میکنه اپگرید هم میکنه به قیمت 15000 تومان به نظر شما ارزش داره یا نه چیزی اضافه می کنه یا نه ؟؟
    دذرسته gps در تهرانه ..
    برای اپدیت هم شما پول الکی نده ..
    خودت به راحتی آپدیت کن ...
    فرمت هم کن بد نیست ...
    دکمه روشن + دکمه سبز + *+ 3 رو بگیر تا گوشی روشن بشه ...

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

بابا جی پی اس که همه جا میگیره...
    حتما فرمت کن...

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

1- احتمالاً فقط برای شما فقط هنگ میکنه .... چون هنگ تو کارش نیست
    2- صداش که واقعا کمه ... روی صداش حساب نکن
    3- احتمالاً گوشی شما جنی شده ....
    4- نمیدونم ...
    5- عزیزم Gps احتیاجی به وصل کردن نداره که .... مگه 1100 گرفتی ...؟

پروفشنال andyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تو شهرتون چقدر کلاهبردار پیدا میشه!
    برای gps میخواد 30000 تومان بگیره؟ کسایی که gps راه میندازن معمولا پول میگرن ولی در حد 10 الی 15 هزار تومان. نه 30000 تومان!
    برای استفاده از GPS در ایران میتونی از دو برنامه garmin mobile xt و smartcom gps استفاده کنی.
    مشکل اصلی استفاده از GPS در ایران نبود نقشه برای شهرهای مختلف است. به خاطر همین از دو نرم افزار بالا برای استفاده از نقشه های ایران استفاده میکنند. نقشه های نرم افزار گارمین یکم خاص هستند و بیشتر به درد تهرانی ها میخورند چون فقط تهران را به طور کامل داره و برای بقیه جاها فقط راههای اصلی را نشون میده. ولی با استفاده از نرم افزار smartcom شما در صورتی که نقشه شهر خود را ( به صورت چاپ شده روی کاغذ یا یک فایل با فرمت jpeg ، یعنی همون نقشه چاپ شده ولی بصورت عکس) داشته باشید به راحتی از آن استفاده کنید.
    در مورد بقیه سوالاتتون هم باید عرض کنم که شما خیلی بدشانس هستید!
    فرمت کنید احتمالا درست میشه. اگر خواستید آپدیت کنید هم چند روز صبر کنید. چون آپدیت جدیدتری هم قراره که براش بیاد.

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان راست ميگن Gps نصب نمي خواد ماشالا گوشي گرفتي آخر امكانات. اون شارژ خالي كردن هم ربطي به آب و هوا نداره احتمالا مشكل برق اونجاست. براي آپديت كردن هم خودت تو خونه بشيني و كار كني خيلي ارزون تر درمياد.

ضمنا Gps جز براي تهران تا اونجايي كه من طي سفر عيد فهميدم براي اصفهان و شيراز هم كار ميكنه. بقيه شهرها رو نميدونم ولي اينجاها رو رفتم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

دوستان راست ميگن Gps نصب نمي خواد ماشالا گوشي گرفتي آخر امكانات. اون شارژ خالي كردن هم ربطي به آب و هوا نداره احتمالا مشكل برق اونجاست. براي آپديت كردن هم خودت تو خونه بشيني و كار كني خيلي ارزون تر درمياد.

ضمنا Gps جز براي تهران تا اونجايي كه من طي سفر عيد فهميدم براي اصفهان و شيراز هم كار ميكنه. بقيه شهرها رو نميدونم ولي اينجاها رو رفتم.

جدی ؟ شیراز میگیره ؟؟
    من چون خودم استفاده نمیکنم ( اکسترنال ندارم ) اصلا خبر هم نداشتم که شیراز هست ...

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

منظورتون همون جی پی ار اس هستش ..آره ؟؟؟؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •