سلام
بچه ها میخواستم بدونم امکانات g800 بهتره یا u900 و از نظر کیفیت دوربین کدومش بهتره؟
لطفا راهنمایی کنید . g800 از u900 سرتره یا نه؟
سلام
بچه ها میخواستم بدونم امکانات g800 بهتره یا u900 و از نظر کیفیت دوربین کدومش بهتره؟
لطفا راهنمایی کنید . g800 از u900 سرتره یا نه؟
Last edited by ali_z051; 09-04-2008 at 02:58.
خوب چیزی که معلومه جی 800 خیلی از نظر دوربین بهتر از یو 900 . ولی خوب بازم نمیشه گفت یو 900 خوشگل تره چون من از جی 800 خیلی خوشم میاد هم صفحه بزرگتر و هم امکانات بیشتر . جی 800 سرتره . ولی بازم سلیقه ای که یو 900 برای شما قشنگه یا جی 800!
u900 ایران میاد ؟ اگه بیاد حدود قیمتش چنده؟
u900 راحت روش بازی و برنامه نصب میشه ولی g800 خیلی سخته.تازه اگه بشه.
برای چی نشه ؟ من که با دی 600 که از همه سخت تره مشکلی ندارم . تازه اون همه امکانات رو ول کنی که نصب برنامه رو داشته باشی ؟ خوب برو جی 810 بخر که سیمبین
یعنی شما از طریقه ی نصب بازی و برنامه روی سامسونگ راضی هستین؟یه برنمه میخوایم روش بریزیم خداخدا میکنیم نصب بشه و اگه هم نصب بشه اجرا بشه.
بزرگ ترین مزیت u900 هم همین نصب راحته
u900 درصد اومدنش زیاده .مایکروتل هم انگار کم کم داره گوشیای خوبو وارد میکنه
U900 از جمله گوشيهايي هست كه توي اون بين امكانات و زيبايي تلفيق به وجود اومده . در حالي كه G800 به دليل ضخامت زيادش اصلا ارگونوميك نيست . مقايسه ي اين دو گوشي هم درست نيست چون هر كدومشون بازار متفاوتي رو نشونه گرفته ان .
سايت جي اس ام آرنا در باره ي G800 اين عبارت رو به كار برده : camera with a phone ( يعني دوربيني با يك تلفن ) كه نشون ميده موضوع دوربين در اين گوشي حرف اول و آخر رو مي زنه . ضخامت زياد گوشي هم دقيقا به همين دليله كه لنز بتونه زوم اپتيكال خوبي داشته باشه ( 3X ) و فلش زنون هم روش نصب شده .
اما در گوشي U900 هدف چيز ديگري بوده . زيبايي ، طراحي چشمگير و تركيب اون با يك دوربين 5 مگاپيكسلي . بنابراين اين دو گوشي در دو گروه نسبتا متفاوت قرار مي گيرند .
همینطور که این دوستمون گفت این 2 گوشی از 2 خانواده کاملا متفاوت هستن ... کسی که میخواد گوشی زیبایی داشته باشه خب مسلم هستش که U900 Soul شیکتر و جمع و جور تره ...
کلا G800 به جز فلش زنون چیزی از U900 Soul زیادتر نداره و در بعضی امکانات حتی کم هم میاره !
راستی G800 تا 8 گیگابایت مموری بدون دردسر ساپورت میکنه ...
موفق باشین ....
خوب یعنی میخوای بگین جی 800 زشته ؟ من که پشت ویترین میبینمش هوس میکنم بخرمش اینقدر که براق و خوشگل .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)