تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 42

نام تاپيک: جشنواره شگفتی های ایرانسل (جشنواره دوره بهار)/تمامی مباحث مربوط به این طرح در این تاپیک

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض جشنواره شگفتی های ایرانسل (جشنواره دوره بهار)/تمامی مباحث مربوط به این طرح در این تاپیک

بالاخره سایت irancell.ir هم آپدیت شد و من دیدم یه جای کامل برای این جشنواره نیست ، این تاپیک رو زدم .

از 20 فروردین تا 31 خرداد 87 :

قیمت های سیم کارت :

سیم کارت دائمی ایرانسل : 75000 تومان
    سیم کارت اعتباری ایرانسل : 10000 تومان
    سیم کارت پیام رسان ایرانسل : 5000 تومان
    یک هدیه ویژۀ هر مشترک: همه برنده اند!
    در مدت زمان جشنواره (در فاصله 20 فروردین تا 31 خرداد 87):
    • تمامی مشترکین سیم کارت دائمی ایرانسل که صورتحساب دوره قبل خود را به طور کامل پرداخت نموده و میزان کارکرد خود را در دوره صورتحساب بعدی به مقدار معینی افزایش داده باشند، مبلغ مشخصی (بر حسب میزان مصرف خود) اعتبار رایگان هدیه می گیرند.
    • تمامی مشترکین سیم کارت اعتباری یا پیام رسان که سیم کارت خود را تا حد معینی شارژ کنند، مبلغ مشخصی (بر حسب میزان مصرف خود) اعتبار رایگان هدیه می گیرند.
    با این اعتبار مشترکین می توانند از تمامی خدمات ایرانسل – بدون محدودیت در مقصد تماس – استفاده نمایند.

ساعت خوش GPRS: هر کیلو بایت فقط 1 ريال !
    سیم کارت دائمی ، اعتباری و پیام رسان :
    شنبه تا چهارشنبه ساعت 12 شب الی 6 صبح و پنچ شنبه و جمعه در تمامی ساعات فقط 1 ریال بر کیلوبایت .
    سیم کارت دائمی ، اعتباری :
    سایر ساعات 5 ریال بر کیلوبایت .
    سیم کارت پیام رسان :
    سایر ساعات 2 ریال بر کیلوبایت
    تخفیف باورنکردنی برای مکالمه و پیام کوتاه در شبهای بهاری
    دائمی اعتباری
    ساعات اوج مصرف
    (6 صبح تا 11:59 شب)
    بین خطوط ایرانسل 499 ريال 620 ريال سایر خطوط 625 ريال 852 ريالساعات کاهش مصرف
    (12 شب تا 5:59 صبح)
    بین خطوط ایرانسل 12 شب تا 1:59 صبح 399 ريال 499 ريال 2 صبح تا 3:59 صبح 359 ريال 449 ريال 4 صبح تا 5:59 صبح 309 ريال 389 ريال
    سایر خطوط
    449 ريال 709 ريال
    5 طرح تشویقی رنگی: قرمز، آبی و 3 تعرفه طلایی (طلایی، طلایی یک ستاره و طلایی دو ستاره)
    جهت کسب اطلاع از طرح های تشویقی به سایت ایرانسل مراجعه کنید .

و سرانجام :
    جوایز باورنکردنی جشنواره شگفتی ها
    بخش اول قرعه کشی:
    این بخش ویژه مشترکینی است که در مدت تعيین شده، پس از تکمیل ثبت نام، نخستین تماس را از سیم کارت دائمی، اعتباری یا پیام رسان خود برقرار نمایند. جوایز بی سابقه این بخش عبارتند از:

مهلت شرکت در قرعه کشی:
    از 20 فروردین تا 27 اردیبهشت 87
    مهلت شرکت در قرعه کشی:
    از 20 فروردین تا 31 خرداد 87
    یک ویلا در شمال کشور .یک ویلا در جزیره کیش 10 دستگاه پژو 206

از 20 فروردین تا 27 اردیبهشت 87 ...
    مشترکینی که در فاصله 20 فروردین تا 27 اردیبهشت 87 نخستین تماس را از سیم کارت خود برقرار و ثبت نامشان را تکمیل نمایند، در قرعه کشی یک ویلا در شمال کشور، یک ویلا در جزیره کیش و 10 دستگاه پژو 206 شرکت داده می شوند.

یک فرصت دوباره!
    مهلت شرکت در قرعه کشی 10 دستگاه پژو 206 تا پایان خرداد ماه ادامه خواهد داشت و بنابراین، مشترکینی که در دور اول قرعه کشی شرکت نموده و برنده جایزه ای نشده باشند، بطور خودکار در دور دوم قرعه کشی که از 28 اردیبهشت تا 31 خرداد برگزار می شود، شرکت داده خواهند شد!

از 28 اردیبهشت تا 31 خرداد 87 ...
    همچنین مشترکینی که در فاصله 28 اردیبهشت تا 31 خرداد 87 نخستین تماس را از سیم کارت خود برقرار و ثبت نامشان را تکمیل نمایند، در قرعه کشی 10 دستگاه پژو 206 شرکت داده می شوند.

توجه: همانطور که اشاره شد، مشترکینی که در فاصله 20 فروردین تا 27 اردیبهشت 87 ثبت نام خود را تکمیل و نخستین تماس را از سیم کارتشان برقرار نمایند، در هر دو دور قرعه کشی شرکت داده می شوند. بنابراین، در صورتیکه تا پیش از 27 اردیبهشت 87 اقدام نمایید، در هر 2 دوره قرعه کشی شرکت داده می شوید!

بخش دوم قرعه کشی: برای تمامی مشترکین قبلی و جدید ایرانسل!
    این بخش از قرعه کشی جشنواره شگفتی ها، مربوط به باورنکردنی ترین جایزه ای است که تا به حال در کشور ارائه شده است:

"یک هـواپیمـای تـفریحـی دو نفره به همراه آمـوزش و مـجوز پـرواز!"

صرفنظر از زمان خریداری سیم کارت، به ازای هر بار که سیم کارت اعتباری یا پیام رسان خود را به مبلغ 5 هزار تومان شارژ و استفاده، و یا صورتحساب سیم کارت دائمی خود را به همین مبلغ پرداخت نمایید، یک امتیاز برای شرکت در قرعه کشی این جایزه باورنکردنی کسب می نمایید! بنابراین تمامی مشترکین قبلی و جدید ایرانسل می توانند در قرعه کشی این جایزه باورنکردنی شرکت کنند.

توجه:
    تنها در صورتی در قرعه کشی هواپیما شرکت داده می شوید که سیم کارت اعتباری یا پیام رسان خود را حداقل 20هزار تومان شارژ و آن را تا زمان قرعه کشی استفاده کرده و یا در مورد سیم کارت دائمی برابر 20هزار تومان صورت حساب خود را پرداخت نموده باشید. به این ترتیب حداقل امتیاز لازم برای شرکت در قرعه کشی 4 امتیاز است.
    بنابراین، هر 5 هزار تومان افزایش کارکرد خط و یا پرداخت صورتحساب، امتیازتان را بالاتر برده و شانس شما را برای برنده شدن بیشتر می کند!

توجه:
    * حداقل امتیاز لازم برای شرکت در قرعه کشی 4 امتیاز (برابر 20هزار تومان) می باشد و شما به ازای هر 5 هزار تومان شارژ و استفاده اعتبار و یا پرداخت صورتحساب، یک امتیاز می گیرید.
    * مربوط به دارندگان سیم کارتهای دائمی: توجه فرمایید که مبالغ پرداختی برای تسویه بدهی تا پیش از 20 فروردین 87، جزء امتیازات محسوب نمی شود.
    * تاریخ قرعه کشی متعاقباً اعلام خواهد شد. مراسم قرعه کشی و اهدای جوایز ایرانسل با حضور هیأت نظارت بر امر قرعه کشی، نمایندگان محترم دادستانی کل کشور، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی و خبرنگاران صورت می پذیرد.

-------------------------------------------------------------------------------------------
    جهت کسب اطلاعات بیشتر به
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراجعه کنید .
    امیدوارم خوب اطلاعات رو داده باشم .
    Last edited by hosiyar; 08-04-2008 at 16:07.

داره خودمونی میشه milad5113's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    TeHrAn CiTy

پيش فرض

خیلی متشکر از شما و همچنین ایرانسل دوست داشتنی...

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

ممنون...
    جالب بود...
    ولی اول انتن دهی رو درست میکرد بهتر بود...

پروفشنال amin-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

منتظر طرح ها بودم . ممنونم ...

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون...
    جالب بود...
    ولی اول انتن دهی رو درست میکرد بهتر بود...
    قربون آدم چیز فهم!
    به خدا خوب بلده ملتو گول بزنه!
    سیم کارت بخر ویلا جایزه میدیم ولی وقتی خریدی دیگه هیچی!
    من که خودم ماههاست دولتی خریدم ولی دوستام هنوز ایرانسل دارن.میگن اینترنتش که قطعه اس ام اس هم یا دلیور نمیشه یا وقتی ارسال میشه و پولشو کم میکنه سریع میزنه Message not delivered.
    تو عید هم اس ام اسش قطع بود در حالی که مال من سالم سالم بود.
    آخه مشکل اینه که اگه خودتم نداشته باشی دست از سرت بر نمیداره.این رفیقامون که دارن و اس ام اساشون به من نمیرسه و ... اعصاب منو خورد کرده.
    خودم که داشتم یه مکافاتی بود حالا یکی دیگه!

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

به هر حال تا آخر شهریور وقت داره که سیم کارتاشو بفروشه!!!بعد از اون دیگه حق فروش نداره.

Banned Evolution37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Unknown Place

پيش فرض

به هر حال تا آخر شهریور وقت داره که سیم کارتاشو بفروشه!!!بعد از اون دیگه حق فروش نداره.
    فکر نکنم اینطور باشه!!!
    Last edited by Evolution37; 08-04-2008 at 21:37.

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

واسه چي

من شنيدم هر چقدر دوست داشته باشه به اندازه ظرفيت شبكه مي تواند سيم كارت بيرون دهد

جديدا 0937 را مي خواهد به بيرون عرضه كند

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

قربون آدم چیز فهم!
    به خدا خوب بلده ملتو گول بزنه!
    سیم کارت بخر ویلا جایزه میدیم ولی وقتی خریدی دیگه هیچی!
    من که خودم ماههاست دولتی خریدم ولی دوستام هنوز ایرانسل دارن.میگن اینترنتش که قطعه اس ام اس هم یا دلیور نمیشه یا وقتی ارسال میشه و پولشو کم میکنه سریع میزنه Message not delivered.
    تو عید هم اس ام اسش قطع بود در حالی که مال من سالم سالم بود.
    آخه مشکل اینه که اگه خودتم نداشته باشی دست از سرت بر نمیداره.این رفیقامون که دارن و اس ام اساشون به من نمیرسه و ... اعصاب منو خورد کرده.
    خودم که داشتم یه مکافاتی بود حالا یکی دیگه!
    یه وقت فکر نکنید می خوام طرفداری ایرانسل رو بکنم (به چیزم هم نیست)
    ولی والا من از دادشم که همراه اول هم داره بهتر استفاده می کنم . آنتنم همه جا پره و توپ آنتن میده . مثلا بین 1500 تا اس ام اسی که تا به حال زدم ، تقریبا فقط 10 تاش not delivered شده یا نرسیده . اینترنتش هم من حتی زمان مجانی بودنش توپ وصل میشدم . نمیدونم قضیه چیه که اینهمه مخالف داره . من که خیلی راضی ام !!

Banned Evolution37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Unknown Place

پيش فرض

بالاخره سایت irancell.ir هم آپدیت شد و من دیدم یه جای کامل برای این جشنواره نیست ، این تاپیک رو زدم .

از 20 فروردین تا 31 خرداد 87 :

قیمت های سیم کارت :

سیم کارت دائمی ایرانسل : 75000 تومان
    سیم کارت اعتباری ایرانسل : 10000 تومان
    سیم کارت پیام رسان ایرانسل : 5000 تومان
    یک هدیه ویژۀ هر مشترک: همه برنده اند! [.
    قیمت سیم کارت دائمی مثل گذشته شده و همون 150 هزار تومان سابق شده است!!!
    با زدن کد *140*7# میتونید ببینید که واسه تبدیل اعتباری به دائمی باید 145 هزار تومان اعتبار داشته باشید....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •