سلام
من مي خوام يه زبان تحت وب ياد بگيرم
شما كدومو پيشنهاد مي كنيد
Asp
Php
سلام
من مي خوام يه زبان تحت وب ياد بگيرم
شما كدومو پيشنهاد مي كنيد
Last edited by Devil_xxx2008; 08-04-2008 at 19:55.
اگر توضيح اضافي داريد هم بذاريد
واااااااااااااااا ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی يیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییی!!!!!![]()
من همين الان از icu اومدم بخش!!!! يعنی دوباره همون بحث؟؟؟ خدايا ! همين الان يه تاپيک داغ هست ميتونين برين بخونين به اسم جنگ بين سرور سايدها!!!
من دوباره چيزی نمينويسم !
در ضمن ازين نظر سنجيا بد نيست ولی نتيجش ضايع شدن منه !! چون ميدونم net. کارا زياد نيستن در ضمن اگه ميخواين اين نظر سنجی ادامه پيداکنه یکی بیاد این asp رو به asp.net اصلاح کنه تا من زنگ بزنم رفقا با يه نيسون بيان به asp.net رأی بدن !!!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا تغيير نکردن عنوان من اين انتخابات(نظر سنجی!!) رو تحريم ميکنم لطفا رأی ندهيد !
Last edited by Ultimator; 08-04-2008 at 16:11.
بابا تو رو خدا!!! تو رو بجون هر کی دوست دارین!!!! شما رو به اون کسی که میپرستین دیگه نزنین این تاپیک بدردنخور الکی رو. اه.
اینطور که شما ها گفتید به این بنده خدا، از خیر یاد گرفتن زبان برنامه نویسی که منصرف شده که هیچ! دیگه توی فروم هم نمیاد!
یواش تر یکم!
دوست عزیز شما حساب کن اگه هر عضو جدید یه بار این تاپیک رو بزنه فروم چه شکلی میشه.
الان دو تا PHP کار با دو تا ASP کار متعصب میان و دوباره بحث شروع میشه این میگه پی اچ پی فلانه اون یکی میگه ای اس پی فلانه و تاپیک دوباره منتهی میشه به ترش.
در ضمن گزینه جستجو هم باید استفاده بشه بالاخره یا نه؟؟؟!!!
سلام.
بهتره همین الان این تاپیک بره به ترش! تا جنگو دعوا نشده![]()
ولي من يه پيشنهاد دارم
ببينيد من يه PHP كار هستم كه خيلي با زبونم حال مي كنم. يك دو روزه كه شنيدم .net خيلي رديفه.
حالا اگر ultimator جان حالش رو داشته باشه بيايم و از مزاياي زبون خودمون و معايب زبون طرف بگيم و از زبونمون دفاع منطقي كنيم.
ولي در كمال صلح و دوستي. آخرش مثلاً يه ليست درست ميشه كه ميگه خوبي هاي PHP چيه و خوبي هاي ASP.net چيه.
مي تونه مرجع خوبي براي تازه كار ها باشه كه الان ميان فروم.
يكي هم بياد عنوانش رو عوض كنه و بكنه اش "PHP يا ASP.net"
و از اين به بعد كاربر هاي تازه كار رو ارجاع بديم اينجا.
خب حداقل هم 1 نظم حكم فرما ميشه و هم كاربر جديد مي تونه راحت تر انتخاب كنه.
راستي خيالتون راحت باشه كه اين تاپيك نمي خوابه چون هم من پتانسيلش رو دارم و هم توي ultimator عزيز ديدم.
همين ديگه. ممنون.
منم که گفتم ديگه چيزی نمينويسم ! اگه منظورتون از 4تا متعصب اون تاپيک بقليه ديدين که با منطق موضوع حل شد ولی نميفهمم اين تاپيک چرا ايجاد شد؟ !!!!!
در ضمن اگه ميخواين اين تاپيک رو ترشيده کنيد !( منظورم مزش نيست مزش همين الان به اندازه کافی ترش هست ! ) ميتونيد همونطور که مدير جون گفتند روی اون دکمه ی آگاه کردن و با ذکر دليلتون درخاست بدين نه اينکه اينجوری پست بدين و ايجاد تشنج کنيد !!!
شرمنده اگه دخالت کردم
آره منم با منطقيش موافقم شديدا با همکاری مدير ها هم ميشه پست های غير منطقی و متعصبانه رو پاک کرد تا بقيه راحت تبادل نظر کنن
شما مخالفين بياين يه تاپيک راهنما بزنين تا ديگه از شر اين سوال خلاص شين ؟
حتی ميتونيم نمونه کد در هردو زبان بذاريم تا بشه يه مرجع علمی نه بحث الکی
اين کار ميتونه مثل مقايسه ی دو زبان باشه مثل فرانسه و ايتاليايی . ميتونيم همديگه رو با زبونی که کار ميکنيم آشنا کنيم
Last edited by Ultimator; 08-04-2008 at 19:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)