تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: بررسی علل دادن رمیکس توسط خوانندگان!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sanih's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اهواز،شهر گرما

11 بررسی علل دادن رمیکس توسط خوانندگان!

خیلی دوست دارم یه بحث در مورد علل دادن رمیکس توسط خوانندگان با دوستان داشته باشم؟
    آیا به در خواست طرفداران رمیکس میدن؟
    آیا به سطح سواد یا درکی میرسن که قبلا نداشتن؟
    آیا صرفا برای تنوع رمیکس میدن؟
    آیا به علت نبودن آهنگ دیکری رمیکس میدن؟
    آیا علاقه شخصی خودشون باعث این میشه؟
    آیا فقط به خاطر در صحنه بون رمیکس میدن؟
    چه خوانندگانی رمیکس میدن؟
    آیا در آثار بزرگان هم این مسهوده؟
    و
    اصولا تفاوت بین خود آهنگ با رمیکسش چیه؟ چه تغییراتی صورت میدن خوب ؟بد؟ تغییر سبک؟ چرا؟

دوست دارم به سئولات پاسخ بدیم.
    از تمام دوستان دعوت در این بحث شرکت کنند.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام. به نظر من هر کدوم از علت هایی که شما ذکر کردین، ممکنه دلیلی بر ارائه ی Remix توسط خوانندگان باشه. یعنی راستش رو بخواین، سوال های شما خیلی کلیه و برای هر کدوم میشه هزاران جواب مختلف پیدا کرد.

پاسخ یک سری از سوال ها رو هم ما نمی تونیم بدیم. چیزیه که فقط به خود آهنگ ساز یا خواننده بر می گرده و ممکنه در بعضی موارد هم هیچ تمایلی برای شفاف سازی اون مسئله نزد افکار عمومی نداشته باشه.

این هم که پرسیدین که تغییرات انجام گرفته خوبه یا بد؟ این مورد هم 100% یه پاسخ سلیقه ای به دنبالش خواهد اومد. ممکنه من به عنوان یک مخاطب، یک کار Remix رو از اصلش بهتر بدونم و دیگری برعکس من.

البته من هم منتظر میشم تا نظر بقیه رو ببینیم...

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

آیا به در خواست طرفداران رمیکس میدن؟
    البته چيزي كه واضحه اينه كه مهمترين درخواست طرفداران شنيدن آهنگ جديد از خواننده محبوبشان است
    حالا ممكنه خواننده اي قبلا كاراي زيادي عرضه كرده كه از بينشون يه سري كه خودش يا مخاطب بيشتر پسنديده انتخاب كند

آیا به سطح سواد یا درکی میرسن که قبلا نداشتن؟
    البته كه يك خواننده خوب هميشه در مسير پيشرفت هست و امكانات و سطح كيفي كار هم همينطور

آیا صرفا برای تنوع رمیکس میدن؟
    آیا به علت نبودن آهنگ دیکری رمیکس میدن؟
    آیا علاقه شخصی خودشون باعث این میشه؟
    آیا فقط به خاطر در صحنه بون رمیکس میدن؟
    خب همه اينايي كه گفتي هست
    تنوع هست و ...
    از همه مهمتر راحتي كار و بازخورد خوبش هم تاثير داره ؛
    يه خواننده گزيده كاره و مخاطب هم در انتظار ، خب اين كمي طرفدار رو راضي مي كنه

چه خوانندگانی رمیکس میدن؟
    اكثرا كساني كه خواننده پاپ هستند

آیا در آثار بزرگان هم این مشهوده؟
    اطلاع كافي ندارم

و
    اصولا تفاوت بین خود آهنگ با رمیکسش چیه؟ چه تغییراتی صورت میدن خوب ؟ بد؟ تغییر سبک؟ چرا؟
    ريتم آهنگ و زمان اثر و بعضا تغييراتي در شروع و پايان ترانه
    ممكنه حتي ريتم خواندن هم عوض بشه
    بله حتي ممكنه سبك به كل تغيير كنه كه دليلش همون تنوعه و اينكه زياد توي ذوق طرفدار نخوره
    خوب يا بدش هم به سطح خواننده و وسواسش بستگي داره

البته من هم منتظر میشم تا نظر بقیه رو ببینیم... :دي

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

البته در نظر داشته باشید اماکنش بعضی اوقات یک فرد ثانی این کار رو انجام بده که اون هم دلایل خاص خودش رو داره ...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اهواز،شهر گرما

پيش فرض

سلام و ممنون از مشارکتتون.

من هم تقریبا با شما موافقم ولی کدوم عامل میتونه از همه برجسته تر باشه.

میتونیم خواننده هایی رو پیدا کنیم که فقط بدلیل یکی از عوامل بالا رمیکس میدن یا بعضی ها شاید چند عامل ،آنچه که مهمه اینه که در واقع کدوم عامل میتونه یک آشفتگی رو در کارهای یک خواننده بوجود بیاره ممکنه یک خواننده حتی به درخواست طرفداراش هم این کارو نکنه که همچین چیزی رو دیدیم ولی واقعا چرا؟
    خواننده از چی نگرانه؟
    آیا توانایی دادن رمیکس رو نداره؟که اگه بده یک خاطره بد در ذهن طرفداراش بمونه؟

ولی ناگفته نمونه که بیشتر این سئولات به خود خواننده و غالبا به سبک کاری اش برمیگرده ولی با کمی تحقیق در آثار او میتونیم به سئولات پاسخ بدیم که البته ماشاالله استاد موسیقی اینجا زیاد هست.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اهواز،شهر گرما

پيش فرض

راستی من یک مورد فراموش کردم اشاره کنم متاسفانه با اومدن آهنک های خیلی سبک بی معنی و بی محتوا سطح توقع شنوده های ایرانی از خواننده های خودشون پایین اومده،یعنی خواننده هر چی بخونه شنونده خوشش میاد و نمیشه ای سئوال رو که در پست مطرح کردم رو برای خواننده های ایرانی پرسید چون واقعا هرچی بخونن ملت باش حال میکنن حالا آشفته یا ....
    پس میتونیم این دسته از خواننده ها وشنوده هارو فاکتور گرفت.

داره خودمونی میشه Achilles_E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر سقف آسمون

پيش فرض

همشون می تونه دلیلی برای دادن آلبوم رمیکس باشه دوست عزیز

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In the Net With U

پيش فرض

آیا به در خواست طرفداران رمیکس میدن؟ بعید میدونم
    آیا به سطح سواد یا درکی میرسن که قبلا نداشتن؟ فک نمیکنم
    آیا صرفا برای تنوع رمیکس میدن؟ تنوع و شاید کم بود کار و از بین نرفتن شخص از یاد افراد ( نیفتادن وقفه بین کارها )
    آیا به علت نبودن آهنگ دیکری رمیکس میدن؟ در سوال قبل گفتم
    آیا علاقه شخصی خودشون باعث این میشه؟ ممکنه !
    آیا فقط به خاطر در صحنه بون رمیکس میدن؟ فک میکنم آره
    چه خوانندگانی رمیکس میدن؟ همه
    آیا در آثار بزرگان هم این مسهوده؟ بله - سیاوش قمیشی - و همچنین افراد معروف :کامرن و هومن - آرش و ...
    اصولا تفاوت بین خود آهنگ با رمیکسش چیه؟ چه تغییراتی صورت میدن خوب ؟بد؟ تغییر سبک؟ چرا؟ ریمیکس ها معمولا دیجیتالین و من خیلی نمیپسندم و تو اکثرشون ریتم موزیک تند میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اهواز،شهر گرما

پيش فرض

من یک ببخشید مخصوص به طرفداران خواننده های لس آنجلسی میگم همین طو به دوست فضایی مون!
    این عقیده منه و کاملا جنبه ی فردی داره به عقیده من 99.99% خواننده های اون وری اصلا خواننده نیستن یک عده ثروتمند که برای معروف شدن(چرا؟ نمی دونم!) دست به ساختن یک همچین موزیک ویدیو هایی میزنن. و برای دیده شدن! هر کاری در ویدیو میکنن از رقصیدن دختر هایی با لباس س ک س ی و شعر های سبک تا .....
    پس اصلا اونهارو خط قرمز بکشید.

حالا ممکنه یه سئوال واستون پیش بیاد مگه اوروپایی ها این کارو نمی کنن؟
    واسه این هم جواب دارم ولی بعدا میگم.

از تمام دوستان که به سئولات پاسخ دادند ممنونم و یه پیشنهاد دارم که بیاید علت ها مختلف دیگه رو هم پیدا کنیم!

یا حق
    Last edited by sanih; 11-04-2008 at 21:38.

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

همه سوالاتی که مطرح کردی دلیل رمیکس شدن یک آهنگ یا یک آلبوم میشه

آیا به در خواست طرفداران رمیکس میدن؟مسلما وقتی آهنگی میگیره خواننده ها شروع به رمیکس اون آهنگ میکنن که در اکثر کار خواننده های مشهور وجود داره حتی بعضی ها مانند Kenan Dogulu از یک آهنگ (Shake it up sekerim) یک آلبوم رمیکس میسازند!!

آیا به سطح سواد یا درکی میرسن که قبلا نداشتن؟در واقع اینطور میشه گفت که به نوعی از موزیک آهنگ میرسند که فکر میکنن بیشتر به متن آهنگ میاد

آیا صرفا برای تنوع رمیکس میدن؟ با این یکی زیاد موافق نیستم چون اگه تنها هدفشون این باشه ریسک زیادی رو میپذیرن و ممکنه رمیکس یه آهنگ کل یه آلبوم رو زیر سوال ببره (تغییر سبک بصورت فاحش مثل آلبومی که هم توش پاپ باشه هم رپ هم راک!)

آیا به علت نبودن آهنگ دیگری رمیکس میدن؟با این هم موافق نیستم چون هزینه ای رو که صرف رمیکس میکنه میتونه برای یه آهنگ جدید (و شاید بهتر) صرف بکنه

آیا علاقه شخصی خودشون باعث این میشه؟ بله وقتی که Emrah ipek با شبکه Kral tv مصاحبه میکرد هم به این نکته اشاره کرد

آیا فقط به خاطر در صحنه بون رمیکس میدن؟خب باز هم جوابش 2 سوال بالاتر میشه اگر بخوان صرفا به این خاطر رمیکس کنن آهنگ جدید میسازن!

چه خوانندگانی رمیکس میدن؟ از هر نوع!

آیا در آثار بزرگان هم این مشهوده؟بله تا جایی که من میشناسم(خوانندگان ترکی و فارسی)اکثرا رمیکس دارن حتی خواننده بزرگی چون ابراهیم(امپراتور) آهنگ سنتی رو به صورت !Teckno رمیکس کرده حتی در آلبوم 2008 هم آهنگ Hadi Hadi رو 2 بار رمیکس کرده که یکیش Teckno هست!!

اصولا تفاوت بین خود آهنگ با رمیکسش چیه؟ چه تغییراتی صورت میدن خوب ؟بد؟ تغییر سبک؟ چرا؟ حتما هدف کلی از رمیکس یک آهنگ بهتر شدن اون آهنگ و دوباره جون گرفتنش هست مانند آلبومی که Emrah سال قبل به بازار داد و بهترین آهنگ های آلبوم های گذشته اش رو دوباره خوند که تغییر سبک هم داشت مانند آهنگ Boynu Bukukler که یه آهنگ Arabesk رو به Rock رمیکس کرد...

به هر حال اکثرا (نه همشون!) آهنگ های رمیکس خوب از آب در نمیان و نمیتونن جای آهنگ اصلی رو بگیرن ولی خب آهنگهای رمیکسی هم هستند که جواب میدند آلبوم Best Of Emrah یا رمیکس آهنگ معروف Girl Friend از Avril Lavigne ...--...
    Last edited by separate; 08-05-2008 at 22:26.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •