تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 8 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 77

نام تاپيک: چرا ايراني ها توانايي ساخت يك بازي كامل سه بعدي رو ندارند؟

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض چرا ايراني ها توانايي ساخت يك بازي كامل سه بعدي رو ندارند؟

با سلام خدمت دوستان!

البته اين تيتر به دوستان بازي سازيمون كه واقعا در اين زمينه تلاش ميكنند ، بر نخوره.

هميشه اين براي من سوال بوده چرا ايراني ها هميشه صحبت از هوش و زكاوت ميكنند توانايي ساخت يك بازي كامل كامپيوتري يا حتي يك انيميشن كامل رو ندارن؟

اصلا براي اينكه بازيساز بشيم بايد چي كار كنيم؟آيا مركزي براي آموزش وجود داره نه.

به نظر شما دلايل اين روند چيه؟

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

حرفی برای گفتن ندارم
    آخه توی این کشور انیماتورا یه جا هستن و برنامه نویسا یه جای دیگه
    تا اینطوریه کسی نمیتونه اعدا کنه بهترین بازی رو ساخته چون هردو باید کناره هم باشن
    البته شاید این مشکل از خوده ما باشه

داره خودمونی میشه النصر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    In great lands of earth, Islamic Republic Of Iran

1 game everything

سلام علیکم
    با سلام خدمت دوستان!

البته اين تيتر به دوستان بازي سازيمون كه واقعا در اين زمينه تلاش ميكنند ، بر نخوره.

هميشه اين براي من سوال بوده چرا ايراني ها هميشه صحبت از هوش و زكاوت ميكنند توانايي ساخت يك بازي كامل كامپيوتري يا حتي يك انيميشن كامل رو ندارن؟

اصلا براي اينكه بازيساز بشيم بايد چي كار كنيم؟آيا مركزي براي آموزش وجود داره نه.

دوست عزیز , تازه ایران در خاورمیانه دست به ابتکارات تازه زده که در کشور های منطقه رخ نداده است. مجتمع فنی تهران در این ضمینه دست آورد هایی داشته است و کلاس هایی برای آموزش بازی سازی نیز دارد.

یا حق

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت

پيش فرض

حرفی برای گفتن ندارم
    آخه توی این کشور انیماتورا یه جا هستن و برنامه نویسا یه جای دیگه
    تا اینطوریه کسی نمیتونه اعدا کنه بهترین بازی رو ساخته چون هردو باید کناره هم باشن
    البته شاید این مشکل از خوده ما باشه
    متاسفانه در ایران عزیز همه به دنبال لقمه آماده می گردند و کمتر کسی در ایران زمین پیدا می شود که خود مبتکر کاری یا چیزی باشد و در مورد آن ادعایی نداشته باشد (خاکی بودن یک حس است که من هم ندارم)

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

(خاکی بودن یک حس است که من هم ندارم)
    عجـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــب

خوشین شما !
    یه بار برید سراغ یه پروژه ( حالا چه بازی چه هرچی ) تابفهمید چه حرفی زدید اصلا !
    بیخیال ادامه نمیدیم

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت

10

نه خوشم اومد ادامه بده لطفآ

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

11

با سلام خدمت دوستان!

چرا بر بخوره .والا حقه !!.

میدونی چرا .چون ما جماعت (بلا نسبت شما) فقط بلدیم حرف بزنبم 100 هزار مدل گروه مجازی زدن همش کشک !! .

اولا برای بازی ساز شدن (مثل من) باید 100 مدل متن ترجمه کنی .در ضمن اگه واقعا کسی بخواد از این راه پول دربیاره لازمش سرمایه گذاری خفن هست تا یه گروه واقعی جمع کنه که همه حضوری درقبال پول کار کنن .
    نه مثل من وقتشو بذار سر یه بازی بعد مجانی پخشش کنه

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

11

متاسفانه در ایران عزیز همه به دنبال لقمه آماده می گردند و کمتر کسی در ایران زمین پیدا می شود که خود مبتکر کاری یا چیزی باشد و در مورد آن ادعایی نداشته باشد (خاکی بودن یک حس است که من هم ندارم)
    متاسفانه در ایران عزیز همه به دنبال لقمه آماده می گردند و کمتر کسی در ایران زمین پیدا می شود که خود مبتکر کاری یا چیزی باشه
    والا من و امثال من نه که دنبال لقمه آماده نیستیم بلکه فقط برای دل کار میکنیم

و در مورد آن ادعایی نداشته باشد (خاکی بودن یک حس است که من هم ندارم)
    این خاکی بودن چه ربطی به موضوع داره .بحث سر یه کار بزرگه نه سر سخاوت مندی یا کار مجانی !!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

11

سلام علیکم

دوست عزیز , تازه ایران در خاورمیانه دست به ابتکارات تازه زده که در کشور های منطقه رخ نداده است. مجتمع فنی تهران در این ضمینه دست آورد هایی داشته است و کلاس هایی برای آموزش بازی سازی نیز دارد.

یا حق
    دوست عزیز , تازه ایران در خاورمیانه دست به ابتکارات تازه زده که در کشور های منطقه رخ نداده است
    چه ابتکاری میشه بگی .تو کشور هند دارن با دایرکس و آنریل بازی میسازن و با برنامه های اورجینال کار میکنن درحالی که ما داریم با برنامه های قفل شکسته که هزار جور ایراد پیداه کرده کار میکنیم

مجتمع فنی تهران در این ضمینه دست آورد هایی داشته است و کلاس هایی برای آموزش بازی سازی نیز دارد.
    دست آورداش خیلی شگرف برای آدمای پول دار نه برای ما میدونی ترمی چنده 900 هزار تومن زنگ بزن به پرس تا بفهمی دستاورد بزرگ مال پول داراست نه ما

ببخشید یه مقدار جملات سنگین بود چون دلم ازین زمینه ساخت بازی و کپی رایت بد پر(بببببببببببببببببببببب ببد)

آخر فروم باز Omid_Sadeghvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــران

پيش فرض

والا من و امثال من نه که دنبال لقمه آماده نیستیم بلکه فقط برای دل کار میکنیم
    کاملا درسته...این یه واقعیته.
    Last edited by Omid_Sadeghvand; 08-04-2008 at 09:16.

صفحه 1 از 8 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •