سلام دوستان
داستان ما از اين قراره كه دماي cpu بنده از 70 تا 77 بود حالا رفتم يه فن گازي گرفتم 50 تومن گزاشتم روش بازم همينطوريه حالا شده 72 يعني 5 درجه تونسته كمترش كنه حالا من موندم چيكار كنم
ممنون ميشم كمك كنيد
سلام دوستان
داستان ما از اين قراره كه دماي cpu بنده از 70 تا 77 بود حالا رفتم يه فن گازي گرفتم 50 تومن گزاشتم روش بازم همينطوريه حالا شده 72 يعني 5 درجه تونسته كمترش كنه حالا من موندم چيكار كنم
ممنون ميشم كمك كنيد
cpu شما چیه و با چه برنامه ای دما رد چک میکنی ؟
خمیر سیلیکن زدی ؟
P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 3.4 GHz
با SpeedFan چك ميكنم
آره بابا هزار دفعه بهش زدم
speedfan یکم تصیح میخواد .یه تست با EVEREST Ultimate Edition بگیر.
ظمنا ببین با core temp هم دما core ها رو نشون میده یا نه .
از اول دماش همینقدر بود یا تازگی اینطوری شده ؟
این رو هم بدون که بطور کلی pentium D ها مصرف توان و دمای بالایی دارند.
این دمای واقعی cpuی شما نیست.
سنسوری که دمای cpu رو به مادر بورد انتقال میده یه حداقل و حداکثر تلرانسی داره که تو بعضی مادر بورد ها این تلرانس به حداکثر (و حتی بیشتر!!) میرسه. و مقدار دمای محیط رو با خطا حس میکنه.
بنابرین خیلی به موضوع حساس نشو. اون فن رو هم خریدی لازم نبود حالا خریدی بهتر. حدس من اینه که دمای واقعیت حدود 50 باشه.
حالا واقعا اورست بهتره من با اورست تست كردم دما زماني كه تو SpeedFan 72 بود تو اورست 55 بود حالا كدوم راست ميگن نمي دونمspeedfan یکم تصیح میخواد .یه تست با EVEREST Ultimate Edition بگیر.
ظمنا ببین با core temp هم دما core ها رو نشون میده یا نه
نه بابا قبلا گيگا داشتم ps3 دما با همون فن معمولي تو حالت عادي 47 تو حالتي كه فشار زياد ميشد ميرفت 52 تااز اول دماش همینقدر بود یا تازگی اینطوری شده ؟
این رو هم بدون که بطور کلی pentium D ها مصرف توان و دمای بالایی دارند.
55
با برنامه اورست دما هميني هست كه شما ميگي اگه دما رو 55 هست پس چرا فن با سرعت بيشتر ميچرخه صداش منو اذيت ميكنهاین دمای واقعی cpuی شما نیست.
سنسوری که دمای cpu رو به مادر بورد انتقال میده یه حداقل و حداکثر تلرانسی داره که تو بعضی مادر بورد ها این تلرانس به حداکثر (و حتی بیشتر!!) میرسه. و مقدار دمای محیط رو با خطا حس میکنه.
بنابرین خیلی به موضوع حساس نشو. اون فن رو هم خریدی لازم نبود حالا خریدی بهتر. حدس من اینه که دمای واقعیت حدود 50 باشه.
اورست درسته![]()
50 درجه دمای پایینی به حساب نمیاد که فن بخواد با سرعت بالا نگرده! فن ها تو این محدوده دما معمولا رو دور بالا میگردن.
برای صرو صدای فن (اگه واقعا اذیت میکنه) باید یه فکر دیگه کنی. به نظرم همون فن قبلیت خوب بود. اگه صداش قابل قبول بود همونو بذار. خیلی نگران دمای بالای سی پی یو نباش. دمای سی پی یو (در شرایط معمول) زمانی نگران کننده ست که وقتی با دست لمسش میکنی احساس داغی کنی.
الان با اورست تا 60 هم ميره
نه فن قبلي خيلي بد بود سر و صداي بدي داشت اين جديده بهتره
راستي يه سوال ديگه مين الان من abit aw9d هستش اين silent qtes يعني چي كه رو مادربورد من نصبه كارش چيه من حواسم نبود پيچ گوشتي در رفت خورد رو اون لوله فكر كنم آلومينيومي رفت تو مشكلي نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)