ويندوز من جديدا يه مشكلي پيدا كرده. اونم اينه كه هر كانكشني براي اتصال به اينترنت ميسيازم بعد از اينكه ازش استفاده ميكنم و سيستم رو خاموش ميكنم و دوباره روشن ميكنم ديگه كانكشنم نيست و مجبورم دوباره بسازم. كسي ميدونه مشكل از كجاست؟
مرسي
ويندوز من جديدا يه مشكلي پيدا كرده. اونم اينه كه هر كانكشني براي اتصال به اينترنت ميسيازم بعد از اينكه ازش استفاده ميكنم و سيستم رو خاموش ميكنم و دوباره روشن ميكنم ديگه كانكشنم نيست و مجبورم دوباره بسازم. كسي ميدونه مشكل از كجاست؟
مرسي
سلام دوست عزیز
شما برنامه دیپ فریز روی سیستمتون نصب هستش ؟
موفق باشید .
نه دوست من. اين برنامه روي سيستم من نصب نيست. راستش مشكلم خود به خود حل شد. ولي خيلي دلم ميخواست دليل اين موضوع رو بدونم.
سلام به شما عزیزان و با اجازه دوست عزیزم مهدی عزیز!
اینکار ممکن است بوسیله برنامه های مخربی مانند ویروس ها یا اسپای ور ها انجام شود.ويندوز من جديدا يه مشكلي پيدا كرده. اونم اينه كه هر كانكشني براي اتصال به اينترنت ميسيازم بعد از اينكه ازش استفاده ميكنم و سيستم رو خاموش ميكنم و دوباره روشن ميكنم ديگه كانكشنم نيست و مجبورم دوباره بسازم. كسي ميدونه مشكل از كجاست؟
مرسي
اما ذاتاً عجیب بنظر میدسد.
مؤفق باشید!
فرهمنــــــــد
سلام دوست عزیز
گاهی اوقات برنامه دیپ فریز اگه شرتکات کانشکشن توی دسکتاپ باشه را پاک می کنه . البته احتمالش خیلی خیلی کم هست که دیپ فریز این کار را بکنه . ولی گاهی اتفاق می افته .
اما اگه شما این برنامه را روی سیستم خودتون ندارید یه جورایی عجیب به نظر می رسه .
شاید به دلیل اختلالاتی که توی سیستم عامل به وجود اومده بوده همچین اتفاقی می افتاده . وشاید هم کار ویروس یا چیزی مشابه این بوده .
موفق باشید .
من فکر کنم که برای یه مدتی سیستم ری استور شما فعال شده بوده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)