آیا دقت کرده اید که ان 96 باتری فوقلاده ضعیفی دارد
به نظر شما باتری این گوشی با این همه امکانات به ویژه صفهه 8/2 اینچی و 16 گیگا بایت حافظه باید باتری معادل ان 95 معمولی داشته باشد
به نظر من این مشکل بسیار بزرگی برای چنین گوشی محسوب می شود.![]()
آیا دقت کرده اید که ان 96 باتری فوقلاده ضعیفی دارد
به نظر شما باتری این گوشی با این همه امکانات به ویژه صفهه 8/2 اینچی و 16 گیگا بایت حافظه باید باتری معادل ان 95 معمولی داشته باشد
به نظر من این مشکل بسیار بزرگی برای چنین گوشی محسوب می شود.![]()
باطری این گوشی طبق گفته ی نوکیا و دوستان فعلا به طور ازمایشی هست...
ولی اگه باز هم باطری قوی روش بذارن با اون امکانات و ال سی دی اگه 5 دقیقه باهاش tv نگاه کنی باطری لو میزنه...
شما تا حالا دیدی نوکیا یه گوشی تولید کنه که تمام امکانات رو یه جا و بدون ایراد داشته باشه ...؟؟؟
n95 تولید میکنه همه چیزش خوبه ولی باتری نداره ....
N81 8GB تولید میکنه همه چیزش خوبه ولی دوربین نداره .....
N82 تولید میکنه ولی صدا نداره ....
و ......
کاملا تایید میشه!همیشه یه مشکلی می ذاره ، متاسفانه باتری ان96 مثل ان95 معمولی 950 هستش(البته طبق اون چیزایی که سایت های معتبر دیدم).
واقعا چرا اینطوری عمل میکنن به نظر من میخان همه گوشیهاشون فروش بره.
چرت ترین سیاستی که توو فروش اجناس دیدم همین نوعشه...کاملا یک طرفه و متکی به اسم و رسم هایی که قبلا از خودش در کرده هر کاری که بخواد با مشتری های ثابتش در هر جای دنیا انجام میده!
بالاخره باید یه جور نون بخورن دیگه!
میاد یه گوشی طراحی می کنه ولی یه ایراد کوچولو تووش می ذاره ، بعد همون گوشی رو چند ماه بعد با یه طراحی دیگه روونه ی بازار می کنه با پوشش ایراد قبلی و گذاشتن یه ایراد دیگه ، به همین راحتی...
کاملا تایید میشه!!!!!سیاست نوکیا همینه...... اگه بخاد گوشی هایی تولید کنه که از همه لحاظ کامل باشه 10 مدل بیشتر نمینونه بده بیرون و بعد از چند ماه هم فقط میتونه شکل گوشی هاشو عوض کنه!!!! پس باید برای باقی موندن تو بازار همین سیاست رو پیش بگیره!!
اگه باطریش اینوجوری باشه که مفتش گرونه...
چرا از خودتون حرف در میارین آخه.بذار این 96 بیاد ببینیم باطریش چه طوره؟بعدش نظر بدین![]()
به نظر منم بايد صبر كرد تا گوشي بياد بيرون بعدش ببينيم چي ميشه
يه چيزي كه من بنا به تجربه ديدم اينه كه باطري 3250 گرچه 1200 بودش ولي 5700 با اينكه 900ميلي آمپر هستش هر دو در يك حد واسه من كار ميكنن و من مشكلي با كمبود باطري ندارم تو 5700!
بعدشم سيمبين n96 پيشرفته تره و 9/3 هستش كه حتما تو طراحي سعي شده اين نوع سيمبين كمتر انرژي مصرف كنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)