تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: علت نصب نشدن مودم Zoltrix Conexant HCF v92 pci modem يا Zoltrix Smart sprit 56 k بر روي ويندوز ويستاultimate

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

7 علت نصب نشدن و ريستارت شدن مودم Zoltrix Conexant HCF v92 pci modem يا Zoltrix Smart sprit 56 k بر روي ويندوز ويستاultimate

با سلام خدمت اساتيد محترم بخش سخت افزار!

دوستان بنده امروز ويندوز ويستا مدل ultimate را بر روي كامپيوترم نصب كردم اما مودمم زولتريكس Zoltrix Smart sprit 56k (بر روي كارتن مودم ) و نام Zoltrix Conexant HCF v92 pci modem (در داخل Device mamager ) هست (اورجينال) با اينكه CD درايورش را داخل سي دي رام قرار مي دهم باز هم ويندوز ويستا آنرا شناسايي نمي كنه در نتيجه بعد از search يكدفعه كامپيوتر ريستارت مي كنه error سخت افزاري مي دهد در حاليكه بنده ويندوز XP SP2 هم بر روي كامپيوترم نصب هست اما هيچ گونه مشكلي با مودمم ندارم .....
    Last edited by sara100; 06-04-2008 at 02:37.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام
    چیپست این مودم Hcf هست که در ویستا شناسایی نمیشه
    اگه Hsf بود خودش شناسایی میشد.
    شما باشد درایور ویستا براش گیر بیاری
    Last edited by Actros; 06-04-2008 at 01:23.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزيز وقتي تو حالت safe mode رفتم ديدم مودمم درايور خودش را نصب كرد در نتيجه تو حالت normal هم درايور نصب شده بود ....
    اما مشكل تازه اينجاست كه اگر در پنجره device manager روي مودمم كليك راست كنم و گزينه properties را فشار دهم ويندوز ويستا درجا ريستارت مي كنه يا اگر يك كانكشن بسازم و روي گزينه Dial فشار دهم ويندوز ويستا درجا ريستارت مي كنه جالب اينكه با اينكه درايور مودمم نصب شده فقط در اين حالت ويندوزم ريستارت مي كنه ودر هيچ حالت ديگه تا به اين لحظه ريستارت نمي كنه....

حال به نظر شما با توجه نوع مودمم كه در بالا ذكر كردم بنده درايور مخصوص ويندوز ويستا را از كجا بايستي تهيه كنم تا اينكه مشكل ريستارت نداشته باشم ...

نكات لازم : ويندوز ويستا كرك شده هست ...

رم : 768 از نوع DDR

CPU: 3.0 يك مگ كش

گرافيك : 128 ATI غيرآنبرد

Last edited by sara100; 06-04-2008 at 02:48.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوست عزيز وقتي تو حالت safe mode رفتم ديدم مودمم درايور خودش را نصب كرد در نتيجه تو حالت normal هم درايور نصب شده بود ....
    اما مشكل تازه اينجاست كه اگر در پنجره device manager روي مودمم كليك راست كنم و گزينه properties را فشار دهم ويندوز ويستا درجا ريستارت مي كنه يا اگر يك كانكشن بسازم و روي گزينه Dial فشار دهم ويندوز ويستا درجا ريستارت مي كنه جالب اينكه با اينكه درايور مودمم نصب شده فقط در اين حالت ويندوزم ريستارت مي كنه ودر هيچ حالت ديگه تا به اين لحظه ريستارت نمي كنه....

حال به نظر شما با توجه نوع مودمم كه در بالا ذكر كردم بنده درايور مخصوص ويندوز ويستا را از كجا بايستي تهيه كنم تا اينكه مشكل ريستارت نداشته باشم ...
    فک میکنم تهنا راحت اینه که درایور بگیری از سایت سازنده مودم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

فک میکنم از اینجا باید دانود کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

قربان آن اطلاعات سخت افزاريت برم اميدوارم هميشه پر بار و با معلومات باشي ....

رفتم تستش كنم...

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزيز متاسفانه با درايور جديد ويستا براي Hcf شناسايي نشد نمي دانم چه مرگش شده دوباره تمام كارت گراف و صدا و مودم پريد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه nobody2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    جلو مونیتور

10

نكات لازم : ويندوز ويستا كرك شده هست ...

رم : 768 از نوع DDR

CPU: 3.0 يك مگ كش

گرافيك : 128 ATI غيرآنبرد

بهتره اسلات مودم رو عوض کنی چون restart میتونه از تداخل باشه .

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نظر من رو میخوای مودم زولتریکس رو بنداز دور و برو یه مودم گیگا بایت بخر با چیپ HSFi قیمت هم 8 تومن
    یه راه دیگه هم داره که به نظر من بهتره
    ویندوز ویستا رو بریز دور و دوباره ایکس پی بریز
    دلیل اولم این بود که اکثر مودم ها با چیپ HCF با ویندوز ویستا مشکل دارن
    دلیل دومم این بود که اکثر یوزر ها با ویندوز ویستا مشکل دارن

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوست عزيز متاسفانه با درايور جديد ويستا براي Hcf شناسايي نشد نمي دانم چه مرگش شده دوباره تمام كارت گراف و صدا و مودم پريد...
    درایور رو درست دانلود کردی؟
    ویستا 32 و 64 بیت داشت

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •