بچه ها می خواستم ببینم شما این متریال هایی که به ماشین ها تون میدین را خودتون درست می کنید یا دانلود می کنید ؟
بچه ها می خواستم ببینم شما این متریال هایی که به ماشین ها تون میدین را خودتون درست می کنید یا دانلود می کنید ؟
خوب نه خودمون از اول درست نمیکنیم ، اما برای هرموتور رندری معمولا خودش یه چند تا متریال داره که با کمی تغییرات روی اون میشه متریال مناسبی برای خودت ایجاد کنی
مثلا خوده موتور منتال ری یه متریال با نام car peint داره که همین طوری خودش عالی در میاد اما با کمی تغییرات عالی میشه
و وی ری هم داره البته من دانلودش کردم
..
.
میبینم که ماشین سازا زیاد شدن![]()
آهان که اینطور .... من از خود موتور رندر مایا استفاده می کنم ولی گمونم باید چند تا موتور دانلود کنم...نه بابا کجا ماشین سازی .... من می خواستم یه ظرف میوه درست کنم
می خواستم ببینم میشه از تکسچرهای آماده هم استفاده کنم یا تقلب میشه
... مرسی هادی جان
![]()
نه بابا تقلب چیه !!!
ولی مگه مایا خودش موتور رندره منتال ری نداره ؟
اگه برای لیوان و چیزای دیگه میخوای استفاده کنی بهتره از archi mat برای منتال ری استفاده کنی چون خیلی با خوده موتور جوره
مثلا برای سطوح نقره ای یا استیل با متریال خودش میتونه کولاک کنه
اصلا بهتره دیگه رندر خوده مایا رو کنار بزارید تا رندرتم خوب در بیاد
آره منتال ری داره خود مایا ولی چون من اول کارم با همون maya software رندر می گیرم که زیاد طبیعی نمیشه ... هادی جان میشه در مورد archi mat برام یه توضیحاتی بدی استاد![]()
کی من توضیح بدم یا استاد ؟؟؟
توی متریال ها وقتی موتور رندر منتال ری اینتخاب بشه ، یه متریال با نام archi&mat یا یه همچین چیزایی میاد که وقتی انتخاب میکنیش ، کلی متریال تو خودش داره مثلا اگه فلز یا مس انتخاب بشه توی رندر منتال ری عین واقعیت رندر میگیره
و مثلا پلاستیک و خیلی چیزای دیگه داره
اما یادت باشه کگه باید منتال ری رو انتخاب کنید بعد برید سراغ متریال ها
ممنون از توضیحاتت ... یه سوال برام پیش اومده که این منتال ری مایا این چیزا رو نداره ... فکر کنم نسخه جداگانش فرق فوکوله
خوب من براتون یه سیو از متریال کار پینت و آرچی گزاشتم نمیدونم توی مایا هم باز میشه یا نه
ولی فکر کنم باید باز شه
اول اینو دانلود کنید
خوب این فایل با فرمت mat.* هست اگه مایا بتونه اینو لود کنه حلهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من طریقه ی لودش توی مکسو میگم حالا خودتون ببینید توی مایا هم چنین چیزی وجود داره یا نه
توی مکس باید برید توی متریال ادیتور ، بعد دکمه ای که پنجره ی متریال ها رو باز میکنه رو بزنید get material
و بعد برید توی mtl library
و بعدم open رو بزنید و بعد این فایلی که دانلود کردیدو انتخاب کنید
حالا اگه مشکلی نباشه باید متریال های کار پینت و آرچی بیاد توی لیست
نمیدونم بازم میگم شاید مایا نتونه متریال های مکسو بخونه
ولی امتحانش صرر نداره
دست گلت درد نکنه هادی جان امتحان می کنم ببینم چی میشه
نشد ... ارور داد که این فایل را مایا به رسمیت نمیشناسه ... حجم موتورای رندر مثل وی ری یا همین منتال ری چقدره ؟ در حدود 20 مگابایت باشه می تونم دانلود کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)