تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 36

نام تاپيک: مشکل نصب اکس پی با هارد ساتا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض مشکل نصب اکس پی با هارد ساتا

با سلام
    من یک هارد ساتا دارم و میخوام روش اکس پی نصب کنم.
    در حین نصب F6 رو می زنم و با فلاپی هارد رو میشناسونم و درایو نصب رو هم انتخاب میکنم.
    وقتی نصب شروع میشه توی 61 درصد ارور میده و میگه فایل مورد نیاز رو نمیتونه از رو سی دی بخونه.
    من با 10 تا سی دی اکس پی این کارو امتحان کردم ولی باز هم این ارور رو میده.
    در حین نصب هم فلاپی نصب هارد داخل درایو فلاپی هست.

داره خودمونی میشه snappertiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Stockholm

13 سلام

دوست عزیز خود هارد حالت Plug&Play داره اصل شناسایی کنترلر هاست که کنترلری که شما الان باید اونو به ویندوز معرفی کنید کنترلر SATA هستش

اگر XP SP2 داشته باشید که مشکلی نیست چون به راحتی SATA رو شناسایی میکنه

اما XP های بدون سرویس پک باید بصورت منوئل شناسایی کنند

راه حل

مادر بورد شما یک دیسکت داره به اسم RAID اگر موجود هست که مشکلی نیست اگر موجود نیست از سایت سازنده مادربورد دانلود کنید این دیسکت در کنار کارهای دیکر باعث شناسایی SATA میشه

اگر مشکلتون حل شد لطفا به منم اطلاع بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا من هم هارد ساتا دارم و مادربوردم GIGA k8NS هستش خواهش می کنم به طور دقیق آموزش ساخت فلاپی مربوط به ساتا ذو بدید چون من هم نمی تونم ویندوز XP SP 2 رو نصب کنم

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

درود بر همه دوستان ... همونجوری مه snappertiger گرامی گفتن اگه شما ویندوز ایکس پی با سرویس پک 2 رو گیر بیارین این مشکل شما حل میشه و بنظر من ساده ترین راه هم همینه ... بدرود

داره خودمونی میشه elias_akhavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    قبل از نصب ويندوز وارد بايوس مادربورد بشيد و ببينيد كه هارد را شناخته يا نه اگه شناخت كه حله ولي اگه نشناخت اقدام به نصب اون كنيد
    در ضمن در تنظيمات بايوس خاصيت ساتا يا ريد را فعال كنيد و از اي دي اي بر داريد و كابل سي دي رامتون را عوض كنيد و اگه دوتا داشته باشيد به مستر و اسلاو بودنشون اطمينان حاصل كنيد
    چون من تا حالا بيش از 100 تا سيستم با مادربوردهاي مختلف و هاردهاي ساتا اسمبلي كرده ام و ويندوز زده ام هم ايكس پي و هم 98 بدون نصب درايور ساتا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام...ببخشید که مزاحم شدم.من قبلا یه هارد Maxtor80GB معمولی داشتم حالا الان رفتم و یه Maxtor SATA 300GB خریدم..و اونو پارتیشن بندی کردم و ویندوز رو روی ساتا نصب کردم..حالا مشکلم اینه که هارد IDE ام رو نمی شناسه. نمی دونید چی کار میشه کرد؟ من ساتا رو گذاشتم روی پرایمری مستر..کمکم کنید.............؟

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط cheeky
    با سلام
    من یک هارد ساتا دارم و میخوام روش اکس پی نصب کنم.
    در حین نصب F6 رو می زنم و با فلاپی هارد رو میشناسونم و درایو نصب رو هم انتخاب میکنم.
    وقتی نصب شروع میشه توی 61 درصد ارور میده و میگه فایل مورد نیاز رو نمیتونه از رو سی دی بخونه.
    من با 10 تا سی دی اکس پی این کارو امتحان کردم ولی باز هم این ارور رو میده.
    در حین نصب هم فلاپی نصب هارد داخل درایو فلاپی هست.
    شما احتمالا CD Drive مشکل داره و ربتی به هارد و شناسایی اون نداره چون اگه همچین چیزی بود بقیه فایل ها نباید کپی میشدن پس سی دی درایوت رو تمیز کن احتمالا خوب میشه ممکن هم هست در موقع نصب هارد به سی دی درایوت ضربه خرده باشه و لنزش مشکل پیدا کرده باشه به هر حال مشکلاتی که مطرح شد مربوط به چیزی که گفتی نبود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    قبل از نصب ويندوز وارد بايوس مادربورد بشيد و ببينيد كه هارد را شناخته يا نه اگه شناخت كه حله ولي اگه نشناخت اقدام به نصب اون كنيد
    در ضمن در تنظيمات بايوس خاصيت ساتا يا ريد را فعال كنيد و از اي دي اي بر داريد و كابل سي دي رامتون را عوض كنيد و اگه دوتا داشته باشيد به مستر و اسلاو بودنشون اطمينان حاصل كنيد
    چون من تا حالا بيش از 100 تا سيستم با مادربوردهاي مختلف و هاردهاي ساتا اسمبلي كرده ام و ويندوز زده ام هم ايكس پي و هم 98 بدون نصب درايور ساتا
    سلام،
    آقا من مشکلم اینه که هارد 320 ساتا 2 (western digital )گرفتم ، مادربردم گیگا GA-7VT600 1394 هستش، همه کارهای مربوط به RAID و اینا رو کردم ، پیش چند نفرم که مدعی بودن می تونن حلش کنن بردم اما نشد.هارد سالمه چون روی سیستم دیگه جواب داده.هارد ساتا سامسونگ هم زدم نشده.بایوس هم آپدیت کردم.اصلا انگار که هیچی به اسلات ساتا وصل نیست.IDE رو هم Disable کردم اصلا بوت نمی شه سیستم!!! نمی دونم دیگه چیکار کنم. یکی گفت مادربرد فقط ساتا 1 ساپورت می کنه.خوب یعنی گیگا با این همه عظمتش توی آپدیتهاش این رو نگذاشته؟ یا ماها توی کارمون اشکال داریم. ممنون می شم کمک کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

رمت رو عوض كن اگر دو تا داري يكي يكي تست كن درست مي شه

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

سلام،
    آقا من مشکلم اینه که هارد 320 ساتا 2 (western digital )گرفتم ، مادربردم گیگا GA-7VT600 1394 هستش، همه کارهای مربوط به RAID و اینا رو کردم ، پیش چند نفرم که مدعی بودن می تونن حلش کنن بردم اما نشد.هارد سالمه چون روی سیستم دیگه جواب داده.هارد ساتا سامسونگ هم زدم نشده.بایوس هم آپدیت کردم.اصلا انگار که هیچی به اسلات ساتا وصل نیست.IDE رو هم Disable کردم اصلا بوت نمی شه سیستم!!! نمی دونم دیگه چیکار کنم. یکی گفت مادربرد فقط ساتا 1 ساپورت می کنه.خوب یعنی گیگا با این همه عظمتش توی آپدیتهاش این رو نگذاشته؟ یا ماها توی کارمون اشکال داریم. ممنون می شم کمک کنید.
    دوست گرامي اگه شما يه سري به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزني ميبيني كه بورد شما فقط ساتا 1 رو ساپورت ميكنه

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •