سلام من نحوه ساخت یک HTML Editor رو میخاستم .. حالا یا اینجا اموزش بدین یا .. یه ebook معرفی کنید .
سلام من نحوه ساخت یک HTML Editor رو میخاستم .. حالا یا اینجا اموزش بدین یا .. یه ebook معرفی کنید .
سلام.
اگه همچین آموزشی بود که دیگه کسی سراغ ادیتورهای آماده نمی رفت!!!!!!
در کل ساخت چنین ادیتورهایی یه خرده وقت گیر هست، در ضمن باید حتما با جاوا اسکریپت آشنا باشی اونم تا حد متوسط، در غیر اینصورت کارت خیلی مشکل می شه!
این کار باید از روی اصول باشه و تمامی مرورگرهایی که کاربر ازش استفاده می کنه رو باید در نظر بگیرید.
شما بهتره از سایت dynamicdrive استفاده کنید که آماده داره.
پس از این اسکریپت های اماده معرفی کنید !سلام.
اگه همچین آموزشی بود که دیگه کسی سراغ ادیتورهای آماده نمی رفت!!!!!!
در کل ساخت چنین ادیتورهایی یه خرده وقت گیر هست، در ضمن باید حتما با جاوا اسکریپت آشنا باشی اونم تا حد متوسط، در غیر اینصورت کارت خیلی مشکل می شه!
این کار باید از روی اصول باشه و تمامی مرورگرهایی که کاربر ازش استفاده می کنه رو باید در نظر بگیرید.
شما بهتره از سایت dynamicdrive استفاده کنید که آماده داره.
در مورد طراحیش حق با امین جانه
حتی فکر میکنم از متوسط هم بیشتر جاوا اسکرپت باید بلد باشی تا بشه یکیشو ساخت
البته اگه بخوای با bb code ها طراحی کنی زیاد سخت نیست ولی HTML مشکله
اینا مجانیه و میتونی دانلود کنی ببین به کارت میاد:
TinyMCE
XStandard Liteکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته html area هم قبلاً بود ولی مثل اینکه دیگه ساپورت نمیشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با bb code اموزش هست !؟البته اگه بخوای با bb code ها طراحی کنی زیاد سخت نیست ولی HTML مشکله
اون ادیتورا دانلود نشودن اگه میشه یه لینک مستقیم !؟
یکی از قویترین ویرایشگرها که با JavaScript نوشته شده و مجانی هم هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموز ش مخصوص ساخت ادیتور با bb code دیدم اما آدرسشونو ندارم. اگه سرچ کنی پیدا میشه البته اگر هم پیدا کنی باز باید جاوا اسکرپت رو تا حدی یاد داشته باشی تا بتونی کدشونو بفهمیبا bb code اموزش هست !؟
من لینک سایت رسمیشونو دادم نباید مشکلی تو دانلود پیش بیاد!اون ادیتورا دانلود نشودن اگه میشه یه لینک مستقیم !؟
اینم ادیتور جالبی بود ولی فکر نمیکنم به کار LOVEMT بیاد چون برای ویرایش سورس کد صفحات تو تکست آریا استفاده میشهیکی از قویترین ویرایشگرها که با JavaScript نوشته شده و مجانی هم هست.
چیزی که دوستمون احتیاج دارن یک WYSIWYG هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by neopersia; 12-04-2008 at 00:36.
سلام.
البته نمی شه گفت قویترینه!!!!!!!!
به نظر من قویترین ادیتور همون TinyMCE هست که یاسر جان معرفی کردن....
لطف میکنید یه ادیتور کامل شبیه اینی که در بخش advanced فروم هست معرفی کنید ممنون میشم
سلام.
این ادیتور مخصوص همین سیستم هست، یعنی vBulletin تا حالا هم من ادیتوری که مشابه ادیتور سایت اینجا داشته باشه ندیدم. شما بهتره از یکی از همون ادیتورهایی که معرفی شد استفاده کنید. امکانات بهتری هم نسبت به این ادیتور دارن.
Last edited by eAmin; 09-02-2009 at 13:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)