سلام دوستان
در این تا پیک نظر سنجی قصد دارم
ما بین تاک تایم پایین بعضی گوشی ها و سایر امکاناتشون
از جمله پردازنده قوی و صفحه نمایش با اندازه بزرگ و همچنین تعداد رنگ بالا و...
یه مقایسه ایه بکنم و نظرات شما رو بدونم لطفاتو این نظر سنجی شرکت کنین
10 ساعت تاک تایم و عمر زیاد باتری
ال سی دی بزرگ و با کیفیت و پردازنده قوی و... همراه باتری ضعیف
سلام دوستان
در این تا پیک نظر سنجی قصد دارم
ما بین تاک تایم پایین بعضی گوشی ها و سایر امکاناتشون
از جمله پردازنده قوی و صفحه نمایش با اندازه بزرگ و همچنین تعداد رنگ بالا و...
یه مقایسه ایه بکنم و نظرات شما رو بدونم لطفاتو این نظر سنجی شرکت کنین
والا من که توی بیابون زندگی نمیکنم که مشکل شارژ داشته باشم ..
به نظر من دومی مهمتره ...
آخه گوشی تصویر بهتری داشته باشه ...سرعتش بالا باشه ...lcd بزرگ داشته باشه و هنگ نکنه خیلی برام مهمتر از این هست که روزی 1 بار شارژش کنم یا 2روزی 1 بار !!
Last edited by Mr.K2; 01-04-2008 at 01:12.
منم با نظر mr.k2 موافقم ولی باتری هم یه گزینه خیلی مهمه که باید باشه در کل من به گزینه دوم بیشتر اهمیت میدهم.
من فهمیدم این تاپیک رو واسه چی زدی.
علی جون فکر کنم میخوای با ژینا خانوم کل بکنی.توی این ایران ان95 مثل خر فروش داشته مطمئنم که 90 درصدشون نمیدونستن که مشکل باتری داره.
یه بار یکی از دوستان اومده بود میگفت که یکی پی990 خریده بود بعد از سه روز فهمیده بود که لمسی هستش!!!!!!!
نروژ با ایران خب فرق داره.
زمانی که تازه کامپیوتر p4 به بازار اومده بود یکی توی کلاس زبان که میرفتم به من گفت آقای دانش شما که از کامپیوتر سر در میارید میشه با هم بریم یه کامپیوتر بگیریم که خوب باشه و حتما سی دی رام داشته باشه.من داشتم از خنده می مردم
من که میگم دومی اما اولی باید متوسط باشه نه مثل ان95 که زرتی تموم بشه.در ضمن من خودم کارهای عجیب و غریب مثل اینترنتی و جی پی اس از موبایل نمیتونم بکنم اگه اینترنت میرفتم و از اون مزخرف کاری ها میکردم باتری هم برام یک الویت میشد.
بالاخره هر کس نسبت به نیازش یه گوشی میگیره.
شما بد نوشتی علی جان !!!
خاب گزینه اول میشه 1100 !!! گزینه دوم میشه ن95
خاب همه میگن گزینه دوم
شما میگفتی یه گوشی خوب لمسی سرعت بالا با ساپورت رم بالا و همچنین دوربین 3 (خلاصه پ1) با 400 ساعت استندبای !!! گزینه 2 هم مینوشتی ن95 با 250 ساعت استندبای (عدد ها رو همینجوری نوشتم)
البته من ملتی که میبینم ندیده میگن ن95 !!!
در کل برای من باطری قوی خیلی مهمه !
اصلا به نظرم امکانات مولتی مدیای بالا با باطری ضعیف تناقض داره شما وقتی یه گوشی با امکانات بالا داری قطعا استفادت هم ازش بیشتره و مختلف تره نتیجتا به باطری قویتری هم نیاز داری تا مرتبا نیاز به شارژ نداشته باشی! همین 5700 یه چیزیش که خیلی اذیتم میکرد باطری ضعیفش بود ... !
البته به قول بهراد باید وضعیت گزینه ها معلوم شه مثلا تو گزینه ی 1 گوشی مد نظر شما امکانات مولتی مدیا هم داره ؟ ! ولی برا من فرقی نمیکرد چون در هر صورت خدایه گوشی ها هم باشه باطریش ضعیف باشه طرفش نمیرم !
نابخشوده جان این یه بحث هست بین علی و یه کاربر دیگه که علی جان به یه تاپیک و نظر سنجی اونو کشیده !!!
گوشی مد نظر اون کاربر پ1 بوده و گوشی مد نظر علی جان هم ن95
نظر منم همینه که شما میگی !!!
وقتی نتونی گوشیتو همراهت داشته باشی و ازش بعنوان یه چیز همراه استفاده کنی (حالا هر چیزیش (تلفنش / بازیش / پلیرش / دوربینش و ....)) به درد نمیخوره !!!
البته ن95 گوشی فوق العاده ای هست ولی باید قبول کرد که باتریش ضعیف هست و یکی از مشکلات واقعآ فجیعش هست !!!
و کلآ بخاطر همین برند سونی اریکسون رو انتخاب کردم
البته منظورم این نیست که نوکیا بده و گوشیهاش بدرد نمیخوره . اتفاقآ خودم عاشق ن82 شدم و 100% اونو میخرم
شنیدم که باتریشم خوبه !!!
منم گزینه ی 1 رو انتخاب میکنم !!
شما همتون ناقلا هستین !! لول
هدف من سنجیدن نظر شما بود که این استراتژی (کم بودن عمر باتری و بالا بردن امکانات)
دلخواه کاربران هست یا نه ؟
ضمنا کاظم خان تو کلوپ جی 900 داشت بحث های جالبی دنبال میشد !!!
به نظر من امکانات مهمتر از باتریه بالاخره یک پریز برق همه جا پیدا میشه ولی باید متوسط باشه که آدم وسط یه کل کل با موبایل ضایع نشه..
دوستان سلام
به نظر من باید گزینه سومی هم وجود داشته باشه
یکی هم هست که امکانات متوسط رو میخواد که بتریش هم متعاقبا متوسط براش دوام میاره
گوشی من این طوریه ال سی دی بزرگ و نسبتا خوب در مقایسه کلی و امکانات خوب با شارژ متوسط
آقا سجاد نه همه جا پریز پیدا نمیشه
اگه مثلا نقشه بردار باشی و چهار روز بری تو بر و بیابون واسه کارت اونوقت چی کار میکنی
نمونش رو زیاد سراغ دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)