سلام بچه ها می خوستم بدون چطوری میشه یک متن رو با برنامه فلش مکس به حرکت در اورد فقط با برنامه فلش نه سویش می خواهم با فلش مکس عکس و یا شکلک ها رو به حرکت ر اورم کسی هست رهنمای کنه![]()
سلام بچه ها می خوستم بدون چطوری میشه یک متن رو با برنامه فلش مکس به حرکت در اورد فقط با برنامه فلش نه سویش می خواهم با فلش مکس عکس و یا شکلک ها رو به حرکت ر اورم کسی هست رهنمای کنه![]()
خوب مثلا شما میخواین یه دایره رو از سمت راست بیارید به چپ
خوب اول کل شی رو گروپ کنید و بعد تو فریم اول اون سمت راست و بعد تو فریم مثلا 20 سمتچپ بیاریدش( برای ساخت فریم در فریم 20 باید f6 رو بزنید ) و بعد روی اون قسمت دراز یعنی از فریم 1 تا 20 کلیک کنید و بعدم کلیک راست و اولین گزینه رو انتخاب کنید
همین
سلام دوسته من
دوسته عزیز برای شما که تازه می خواهید با فلش کار کنید بهتون پیشنهاد می کنم که یه کتاب در رابطه با فلش مطالعه کنید .
موفق باشید
سلام دوست عزيز راستش نميدونم كار خوب بلدي يا نه اما برايه كارايه زيبا رويه متن swish mx رو بهت پيشنهاد ميكنم با زيباترين ها و توي ووون مي توني خروجيه swf بگيري بعد داخل فلش استفاده كني...
بايد فريم به فريم يه شي رو حركت بدي
ميتوني كاراي منو اينجا ببينين
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوسته من
دوسته عزیز برای درست کردن افکت متن اگه از برنامه های جدا از فلش استفاده نکنی بهتره البته فریم به فریم هم سخته طول می کشه .
اگه کارت گیره از برنامه Flax استفاده کن .
موفق باشی
ممنون دوستان سعی می کنم فلش یاد بگیرم با کتاب من گفتم غیر سویش من سویشم فوله می خواستم فلش مکس باد بگیرم که بتونم حرفه ای باشم که طول می کشه راستی دوستان کتاب پی دی ف آموزشی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)