سلام دوستان یه مشکل عجیب در هنگامی که میخوام نام یک فایل را تغییر بدم فرمت فایل پاک میشه و یا مثلا یه فایلی از اینترنت دانلود کردم وقتی Extract کردم هیچ یک از فایل ها را نمیشناسه اگه کسی تا حالا به این وموضوع برخورده و راه حلش هم بلده کمک بکنه
سلام دوستان یه مشکل عجیب در هنگامی که میخوام نام یک فایل را تغییر بدم فرمت فایل پاک میشه و یا مثلا یه فایلی از اینترنت دانلود کردم وقتی Extract کردم هیچ یک از فایل ها را نمیشناسه اگه کسی تا حالا به این وموضوع برخورده و راه حلش هم بلده کمک بکنه
سلام وحید جان
به فولدر اپشن برید و تب view و ببینید تیک گزینه Hide extension for know file type زده شده یا نه . اگه زده نشده تیک اون را بزن و بعد هم پنجره را ok کن .
موفق باشی .
دوست عزيز ، زماني كه ميخواي نام فايل رو عوض كني ، نبايد كل نام رو انتخاب كني . بايد نام فايل رو تا قبل از پسوند يا فرمت ان انتخاب كني . يعني اگر پسوند فايل شما مثلا .EXE است شما اين قسمت رو انتخاب نكن و بقيه را كه انتخاب كردي رو ، تغيير بده
سلام
موقع تغییر نام error نمی ده ؟
اگه error می ده اون را بزار اینجا .
این که می گی هیچ یک از فایلهای را نمی شناسه یعنی چی که نمی شناسه ؟
اگه شما اسم و پسوند فایل را با هم عوض کنید اون وقت اون فایل تبدیل می شه به اپلیکیشن و دیگه شناخته نمی شه .
پس شما نباید پسوند فایل را عوض کنید .
موفق باشی .
سلام به مهدی جان و آقا محمد اصلا من پسوند را عوض نمیکنم و فقط نام فایل را تغییر میدم منظور از اینکه دیگه شناخته نمیشه بعنی مثل عکس زیر میشه
![]()
سلام وحید جان
خوب این همون چیزی هست که گفتم فایل شما تبدیل شده به اپلیکیشن .
مطمئنا شما پسوند فایل را هم تغییر میدید . چون این کار زمانی اتفاق می افته که پسوند فایل پاک بشه .
شما الان برو و تیک گزینه Hide extension for know file type را از فولدر اپشن بردار بعد به این فایل نگاه کن می بینی اصلا پسوند نداره . به خاطر این هست که شما پسوند اون را پاک کردید .
مثلا اگه یه فایل اسم و پسوندش mahdi.rar هستش شما اونا به mahdi تبدیل کردید .
موفع عوض کردن اسم فایلها error ی داده می شه یا نه ؟
موفق باشی .
Last edited by mahdi7610; 31-03-2008 at 09:37.
نه error نمیده
بعد از برداشتن تیک Hide extension for know file type هیچ تغییری نکرد
Last edited by vahid78; 31-03-2008 at 09:52.
شما يه بار ديگه اين فايل را تغيير نام بده و بعد از وارد كردن نام مورد نظر پسوند را هم وارد كنيد.
مثلا اگر فايل rar هست و اسم آن را vahid مي گذاريد به اين صورت وارد كنيد: vahid.rar
من از اين راه براي مستتر كردن فايل هام استفاده مي كنم.
برادرا متشکر دست گل همتون درد نکنه درست شد فقط یه برنامه ای دانلود کردم که هیچ کدوم از فایلها را نمیشناسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)