کسی چنتا سایت برای سیمبیان سری 40 بلد نیست . من چندتا برنامه مثل pdf viewer و file manager میخوام برا گوشی داداشم که 5610 قراره باشه !![]()
![]()
کسی چنتا سایت برای سیمبیان سری 40 بلد نیست . من چندتا برنامه مثل pdf viewer و file manager میخوام برا گوشی داداشم که 5610 قراره باشه !![]()
![]()
به نظر من نگیره بهتره . چون اینا برنامه خورشون حتی از سونی اریکسون هم بد تره. برنامه بالا 1 مگ قبول نمی کنن. یه فابل مننجر جاوا هست به نام Moby Explore یه سرچ کن پیداش می کنی.
عزيز تو رو به چون هركي كه دوست داري نذار گوشيه سريه 40 بگيره.
آخه تو و اون با هم برادريد، اين ظلم رو در حقش نكن.
درمورد 5610 كه من بهت پيشنهاد ميكنم برادرت بگيره چون وجود يه دوربين 3.2 مگاپيكسلي و وجود سيمبيان سري 40 با كاربري بسيار اسان گوشي خوبي از اب در اومده. در مورد برنامه آره برنامه هايي با حجم بيشتر از 1 مگ رو نمي توني روش نصب كني ولي برنامه هاي كمي هستن كه بيشتر از 1 مگن.در ضمن فكر نكن كه سيمبيان سري 60 بدون هيچ مشگلي هست اونم براي خودش مشكلات خاص خودشو داره.
در مورد برنامه PDF اين برنامه رو برات آپلود كردم و ميزارم اميدوارم به دردت بخوره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه 5610 جاوا نیست پس این سیمبیان سری 40 دیگه چه صیغه ایه؟
شما جدي نگير فرقي با هم ندارن![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ، دست طلا . این برنامه فایل های چند مگابایتی هم باز می کنه ؟ داداشم در کل از گوشیش اینو می خواد که آهنگ پخش کنه و بتونه روش pdf بخونه و یه دوربین 3 به بالا داشته باشه . این گوشی برا این کار خوبه دیگه؟
در مورد آهنگ گوشي كردن كه با اين پول يكي از بهترين گزينه هاست صداي بسيار خوب كاربراي بسيار آسان و صداي هندزفري بسيار خوب.
در مورد دوربين 3 به بالا گزينه هاي ديگه ايي هم وجود داره كه ميشه گفت N73 يكي از گزينه هاست ولي مهم برادرت هستش كه سيمبيان مي خواد يا همون سري 40
در مورد خوندن فايل هاي PDF بازهم فكر ميكنم يك گوشي با صفحه بزرگتر خيلي بهتر باشه همين N73 باز هم بهترين گزينست كه همه فايل ها با هر حجمي كه بشه رو باز ميكنه
در مورد اينكه اين برنامه فايل هاي چند مگابايتي رو هم باز ميكنه واقعآ نميدونم چون با اين برنامه كار نكردم چون گوشي خودم سيمبيان ورژن 3 هستش و روي خود گوشي برنامه PDF از قبل نصبه اگه ميتوني يك كسي كه گوشي جاوا داره بريز يه فايل چند مگي هم بريز ببين كار ميكنه يا نه؟
اميدوارم تونسته باشم كمي كمكت كرده باشم من بازم در خدمتت هستم![]()
نرم افزار file manager با فرمت جاوا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)