با درود،
آیکون IE من از رو صفحه desktop حذف شده اما حتی گزینه ای که در customize desktop اینترنت اکسپلورر رو فعال میکنه رو هم ندارم! چطور میتونم دوباره فعالش کنم؟ {خود آیکونش نه یه shortcut} متشکر..
با درود،
آیکون IE من از رو صفحه desktop حذف شده اما حتی گزینه ای که در customize desktop اینترنت اکسپلورر رو فعال میکنه رو هم ندارم! چطور میتونم دوباره فعالش کنم؟ {خود آیکونش نه یه shortcut} متشکر..
چرا میخوای تو Desktop بزاری تو قسمت Start در قسمت بالا هست دیگه.از اونجا هم میتونی سریع بهش دسترسی داشته باشی.
سلام دوست عزیز
این مشکل به این دلیل است که شما با استفاده از Disk Desktop Now اون را از روی دسکتاپ حذف کردید .
برای برگردوندن Internet Explorer به دسکتاپ از روش زیر استفاده کن .
ابتدا سی دی ویندوز را توی سی دی رام قرار بده . بعد به کنترل پنل برو و روی گزینه Add or Remove Programs دوبار کلیک کن تا وارد اون بشی . در سمت چپ یک پنل وجود داره که گزینه سوم اون Add or Remove windows components را بزن تا پنجره مربوط به اون باز بشه .
بعد از باز شدن پنجره مربوط به اون تیک گزینه Internet Explorer را بردار و روی گزینه next کلیک کن . دوباره به Add or Remove windows components برو و تیک گزینه Internet Explorer را بزنید و دوباره next را بزنید تا مشکل حل بشه .
در حین انجام این کارها باید سی دی ویندوز داخل سی دی رام باشه .
موفق باشی .
سلام.اگه خود IE پاک نشده می تونی ز کلاس زیر هم استفاده کنی.
{871C5380-42A0-1069-A2EA-08002B30309D}
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)