سلام.
قیمت این mp3 player چنده؟
می شه خرید اینترنتی کرد؟ چه جوری؟
سلام.
قیمت این mp3 player چنده؟
می شه خرید اینترنتی کرد؟ چه جوری؟
یک گیگش حدود 70 تومن و دو گیگش حدود 90 تومن ... (البته این مدلی که شما گفتی ، دقیقا میشه یک گیگ سیاه - ولی گفتم شاید بخوای قیمت حافظه بالاترش رو هم بدونی)
فکر کنم بتونی از سایت rayansaba.com بخری ...
سلام.
آقا دستت درد نکنه خیلی ممنون جوابت خیلی کامل بود.
مرسی....
اول بهتره بگم از خرید این دستگاه منصرف بشین چون من خودم حدود یک ماه پیش یکیشو خریدم اصلا کیفیت پخش خوبی نداره صداش خیلی کمه این قیمتهایی هم که گفته شده مال این مدل نیست قیمت این مدل 60 تمنه و قیمت 2g هم 80 تمنه و فقط چینیش تو بازار وجود داره اگه بخوای مالزیشو بخری قیمتش 70 و 90 تمنه که اونا هم قابلیت ضبط صدا ندارن ولی اوزش شارژ خوبی دارن
دوست خوب ، تجربه شخصی من و شما درباره یک دستگاه ، نمی تونه معیار مناسبی باشه ؛ درسته ؟ ... اگه اونطوری باشه ، حتی باکیفیت ترین دستگاه ها رو میشه با فرض اینکه یک نفر ازش راضی نبوده زیر سوال برد (کما اینکه دوستان خیلی وقتها هم این کار رو می کنن!)...
10 تومن اختلاف قیمت هم دقیقا به همین ترتیب ؛ یعنی برحسب مکان خرید می تونه فرق کنه ...
اگه به باطری دستگاه اهمیت میدین یه جای این مدل مدل NW-E013 رو بگیرین که باتریش 30 ساعت میره ولی این مدل 12 ساعت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نهایتا بحث سلیقه اس ... مثلا من ترجیح میدم دستگاهم نیازی به نرم افزار نداشته باشه (مدل اول) ، بجای اینکه باتری اش 30 ساعت باشه (مدل دوم) ... چون معمولا Pc دم دستمه ... بنابراین برمی گرده به اینکه نیاز دوستمون چی باشه ...
کاملا تایید میشه
با تشکر از همه دوستا نو قبول بحث سلیقه در مورد باتری باید بگم مدلnwd فقط از uab کامپیتر شارژ میشه و با شارژرهای usb موجود قابل شارژ نیست آگه کسی راه حلی برای آین مشکل داشته باشه به داد من برسه چون من همیشه pc دم دستم نیست خداییش خیلی گیر گردم
من فکر کردم با شارژرهای usb قابل شارژه این جوری که خیلی بد شد
پس منمراحلمی خوام!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)