تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: تقاضای کمک از اساتید Adsl جهت انتخاب مودم مناسب و راه اندازی

داره خودمونی میشه mrhamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض تقاضای کمک از اساتید Adsl جهت انتخاب مودم مناسب و راه اندازی

با سلام خدمت اساتید محترم و تبریک سال جدید

بنده قصد دارم از شرکت (صبا نت) اینترنت ADSL تهیه کنم ، ماهیانه 13800 تومان و فکر کنم 256 باشه.ولی طی مذاکراتی که با بخش فروش داشتم

(نتنها بدرستی راهنمایی نشدم بلکه به این یقین رسیدم که آنها فقط قصد مشترک نمودن بنده را دارند) و طی جستجو های بسیاری که در اینترنت

انجام دادم در نهایت (چندین) سوال برایم پیش آمده است ؟ از اساتید خواهشمند که هرچه سریعتر به بنده پاسخ دهند. با تشکر

ابتدا عنایت فرمایید :

> در محل سکونت بنده (دو) عدد گوشی تلفن و (یک) کامپیوتر موجود است و بنده قصد به اشتراک گذاری اینترنت و یا کامپیوتر را ندارم و فقط همین

کامپیوتر به تنهایی در آینده از اینترنت پر سرعت استفاده خواهد نمود و سیستم عامل کنونی (WIN-XP-SP2_rtm.040803-2158) میباشد.

> بنده هیچ تجربه ای در زمینه مودمهای ADSL نداشته و ندارم.

> بنده مشکل مالی داشته لذا قصد دارم خودم نصب و راه اندازی کنم.(هزینه نصب و راه اندازی توسط شرکت 10,000 تومان)

>طبق گفته شرکت بنده دومین نفری هستم که در این منطقه مخابراتی قصد اشتراک دارم.(نام منطقه مخابراتی : مشهدی محمّد)

سوالات اینجانب و بسیاری از دوستان دیگر :

1-کدامیک از این مدمها را پیشنهاد میکنید که هم از نظر کیفیت ، گارانتی ، سازگاری (شرکتهای ارائه دهنده دیگر + سیستم عاملهای مختلف) ،

سهولت در پیکر بندی(Config) ، دوام کارکرد ، برند ارجینال(یافت شدن تولید غیر چینی) ، مقرون بصرفه بودن (حالا که دارم X تومان هزینه میکنم Y

تومان دیگه هم هزینه کنم در عوض مثلاً قابلیت رتور هم اضافه بشه شاید بعدها لازم شد) ،حدود قیمت(به واحد تومان) ، در صورت امکان آدرس یا

شماره تلفن دقیق محل فروش (چون بعض از برندها بسختی پیدا میشود) ، خواهشمندم حتماً ذکر کنید که از کدامیک از سه برند استفاده کرده اید تا

مشخص شود نظر شما از روی تجربه است.

اول : برند AZtech - مدل : DSL 605 EU (یک Eth و یک USB) یا DSL605 ER (چهار Eth)

دوم : برند USRobotics - مدل : USR9112 (یک Eth و یک USB) یا USR9107 (چهار Eth)

سوم : برند ASUS - مدل : AM602 (یک Eth و یک USB) یا AM602 Combo

پیشنهاد خود شرکت : برند Comtrand است ، وقتی مدل را پرسیدم اپراتور گفت: (دقیقاً نمی دانم ! ولی قطعات اصل آمریکا و اسمبل چین است)
    توی سایت پشتیبانی مودم حرفی از چین نبود و در کل زیاد مناسب بنظر نمیرسید.
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++

2-به چند اسپلیتر نیاز است ؟ (شرکت گفت : هیچی ! ولی بنده قصدارم حتماً اسپلیتر بگذارم)
    --تا جاییکه فهمیدم 3 عدد ، بترتیب : بین خط تلفن و مودم ، بین خط تلفن و تلفنA ، بین خط تلفن و تلفن B

3-اسپلیتر ها (دقیقاً و با جزئیات کامل) چگونه نصب میشوند ؟ اگه با عکس توضیح دهید ممنون میشم چون توی هیچ منبع فارسی پیدا نکردم !

در نهایت از هم اساتید (متشکرم) و قسم میخورم اگر این تاپیک بدرستی پیگیری شود ، مشکلات جمع کثیری از دوستان حل خواهد شد

با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز ehsankalak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام اولا چه جوریاست که صبا نت داره 256 به خونگی میده ؟؟؟ قانونا به خونگی نباید بالاتر از 128 بدن مگر در بعضی شرایط خاص مثل دانشجو بودن و یا اینکه معرفی نامه از یه شرکت یا سازمانی چیزی داشته باشین حالا نظر خودم اینه که از آسیاتک بگیر چون هزینه نصب و راه اندازی رو نصف بقیه میگیره یعنی 5 تومن !!!!!!! سرویس دهیشم بنا به تجربه من نسبت به بقیه حرف نداره !!!!!مودم هم همه این برندهایی که گفتی خوبه ولی من ایسوس رو بیشتر ترجیح میدم !!!!!!!!

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام اولا چه جوریاست که صبا نت داره 256 به خونگی میده ؟؟؟ قانونا به خونگی نباید بالاتر از 128 بدن مگر در بعضی شرایط خاص مثل دانشجو بودن و یا اینکه معرفی نامه از یه شرکت یا سازمانی چیزی داشته باشین حالا نظر خودم اینه که از آسیاتک بگیر چون هزینه نصب و راه اندازی رو نصف بقیه میگیره یعنی 5 تومن !!!!!!! سرویس دهیشم بنا به تجربه من نسبت به بقیه حرف نداره !!!!!مودم هم همه این برندهایی که گفتی خوبه ولی من ایسوس رو بیشتر ترجیح میدم !!!!!!!!

صبا نت ميتونه حتي سرويس 512 هم ارايه كنه..... چون همونطور كه ميدونيد صبا نت تمام سرويس هاس داراي سرعت 512 است..

از نظر مودم هم به نظر بنده ASUS AM 602 را بگيريد...........

نصب و راه اندازيش هم كاري نداره،نميخواد 10 تومان بريزي توي جوب.....مودم را گرفتي همينجا بگو تا بگم چجوري CONFIGURE كني..........

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

مودم
    asus an 602
    us robotics 9112
    d link 522t
    ّرای هر تلفن هم یه اسپلیتر میخوای

داره خودمونی میشه mrhamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنونم که جواب دادید و پیگیری نموده اید ! ولی چرا به تمامی سوالات من پاسخ کامل و جامع نداده اید و همچنین من خواهش کردم پاسخها کامل و با عکس باشه ! سوالاتم رو بطور کلی دوباره تکرار میکنم :

1-کدامیک از این مدمها را پیشنهاد میکنید ... ؟

2-به چند اسپلیتر نیاز است ... ؟

-اسپلیتر ها (دقیقاً و با جزئیات کامل) چگونه نصب میشوند ... توضیح با عکس ... ؟
    Last edited by mrhamed; 31-03-2008 at 17:30.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

ممنونم که جواب دادید و پیگیری نموده اید ! ولی چرا به تمامی سوالات من پاسخ کامل و جامع نداده اید و همچنین من خواهش کردم پاسخها کامل و با عکس باشه ! سوالاتم رو بطور کلی دوباره تکرار میکنم :

1-کدامیک از این مدمها را پیشنهاد میکنید ... ؟

2-به چند اسپلیتر نیاز است ... ؟

-اسپلیتر ها (دقیقاً و با جزئیات کامل) چگونه نصب میشوند ... توضیح با عکس ... ؟
    من با d link کار کردم خوبه
    ولی بیشتر بچه ها Asus am 602 پیشنهاد میدن
    اسپلیتر من 3تا پرت داره
    یه line داره که خط تففن بهش وصل میشه
    یه modem داره که مودم بهش وصل میشه
    یه phone داره که تلفن بهش وصل میشه که نویز نیفته روش
    خودت وقتی بگیری راحت وصل میکنی توضیح نمیخواد

داره خودمونی میشه Mohsen_Hoseyni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان مودم Suzuki چطوريه خوبه؟

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوستان مودم Suzuki چطوريه خوبه؟

suzuki براي ADSL؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا تو بورس نيست.........

داره خودمونی میشه Mohsen_Hoseyni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بله يكي از دوستام داره مدل Sm-701 خيليم راضي هست ازش

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بهتره یکی از همون 3 مارک که گفتم بگیری

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •