با سلام خدمت اساتید محترم و تبریک سال جدید
بنده قصد دارم از شرکت (صبا نت) اینترنت ADSL تهیه کنم ، ماهیانه 13800 تومان و فکر کنم 256 باشه.ولی طی مذاکراتی که با بخش فروش داشتم
(نتنها بدرستی راهنمایی نشدم بلکه به این یقین رسیدم که آنها فقط قصد مشترک نمودن بنده را دارند) و طی جستجو های بسیاری که در اینترنت
انجام دادم در نهایت (چندین) سوال برایم پیش آمده است ؟ از اساتید خواهشمند که هرچه سریعتر به بنده پاسخ دهند. با تشکر
ابتدا عنایت فرمایید :
> در محل سکونت بنده (دو) عدد گوشی تلفن و (یک) کامپیوتر موجود است و بنده قصد به اشتراک گذاری اینترنت و یا کامپیوتر را ندارم و فقط همین
کامپیوتر به تنهایی در آینده از اینترنت پر سرعت استفاده خواهد نمود و سیستم عامل کنونی (WIN-XP-SP2_rtm.040803-2158) میباشد.
> بنده هیچ تجربه ای در زمینه مودمهای ADSL نداشته و ندارم.
> بنده مشکل مالی داشته لذا قصد دارم خودم نصب و راه اندازی کنم.(هزینه نصب و راه اندازی توسط شرکت 10,000 تومان)
>طبق گفته شرکت بنده دومین نفری هستم که در این منطقه مخابراتی قصد اشتراک دارم.(نام منطقه مخابراتی : مشهدی محمّد)
سوالات اینجانب و بسیاری از دوستان دیگر :
1-کدامیک از این مدمها را پیشنهاد میکنید که هم از نظر کیفیت ، گارانتی ، سازگاری (شرکتهای ارائه دهنده دیگر + سیستم عاملهای مختلف) ،
سهولت در پیکر بندی(Config) ، دوام کارکرد ، برند ارجینال(یافت شدن تولید غیر چینی) ، مقرون بصرفه بودن (حالا که دارم X تومان هزینه میکنم Y
تومان دیگه هم هزینه کنم در عوض مثلاً قابلیت رتور هم اضافه بشه شاید بعدها لازم شد) ،حدود قیمت(به واحد تومان) ، در صورت امکان آدرس یا
شماره تلفن دقیق محل فروش (چون بعض از برندها بسختی پیدا میشود) ، خواهشمندم حتماً ذکر کنید که از کدامیک از سه برند استفاده کرده اید تا
مشخص شود نظر شما از روی تجربه است.
اول : برند AZtech - مدل : DSL 605 EU (یک Eth و یک USB) یا DSL605 ER (چهار Eth)
دوم : برند USRobotics - مدل : USR9112 (یک Eth و یک USB) یا USR9107 (چهار Eth)
سوم : برند ASUS - مدل : AM602 (یک Eth و یک USB) یا AM602 Combo
پیشنهاد خود شرکت : برند Comtrand است ، وقتی مدل را پرسیدم اپراتور گفت: (دقیقاً نمی دانم ! ولی قطعات اصل آمریکا و اسمبل چین است)
توی سایت پشتیبانی مودم حرفی از چین نبود و در کل زیاد مناسب بنظر نمیرسید.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++
2-به چند اسپلیتر نیاز است ؟ (شرکت گفت : هیچی ! ولی بنده قصدارم حتماً اسپلیتر بگذارم)
--تا جاییکه فهمیدم 3 عدد ، بترتیب : بین خط تلفن و مودم ، بین خط تلفن و تلفنA ، بین خط تلفن و تلفن B
3-اسپلیتر ها (دقیقاً و با جزئیات کامل) چگونه نصب میشوند ؟ اگه با عکس توضیح دهید ممنون میشم چون توی هیچ منبع فارسی پیدا نکردم !
در نهایت از هم اساتید (متشکرم) و قسم میخورم اگر این تاپیک بدرستی پیگیری شود ، مشکلات جمع کثیری از دوستان حل خواهد شد
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]