تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: کدام فرمت تصویری بهترین کیفیت را با پایین ترین حجم ارائه می دهد؟

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8 کدام فرمت تصویری بهترین کیفیت را با پایین ترین حجم ارائه می دهد؟

درود

من پایین ترین حجم را با بهترین تصویر می خواهم کدام فرمت تصویری این دو ویژگی را با هم دارد؟
    البته منظور از بهترین تصویری مثل دی وی دی نیست، بلکه یک چیز قابل قبول که بتوان آن را تصویر خوب نامید است

با سپاس فراوان
    بدرود

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

درود

من پایین ترین حجم را با بهترین تصویر می خواهم کدام فرمت تصویری این دو ویژگی را با هم دارد؟
    البته منظور از بهترین تصویری مثل دی وی دی نیست، بلکه یک چیز قابل قبول که بتوان آن را تصویر خوب نامید است

با سپاس فراوان
    بدرود
    سلام

الان تکنولوژی x264 حرف اول رو میزنه. و بعدش Xvid و DivX.

x264 مثل h264 و ...

3. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

سلام

الان تکنولوژی x264 حرف اول رو میزنه. و بعدش Xvid و DivX.

x264 مثل h264 و ...

ممنون

اگر کانورتوری می شناسی که فرمت های رایج تصویری را به این فرمتهایی که معرفی کردید تبدیل کنه معرفی کنید خیلی سپاسگرار می شوم.

بدرود

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

در جواب سوال اولتون بايد بگم كه معروفترينشون DivX و XviD ولي من چند وقت پيش يك DVD از سريال يانگوم به دستم رسيده بود كه توي اون هر قسمت كه تقريبا 50-60 دقيقه بود رو با كيفيتي بيشتر و شفاف تر از Divx با حجم حدود 300 مگابايت گزاشته بودن.متاسفانه اون موقع دقت نكردم كه Codec چي بود ولي فرمتش Km بود كه فقط با نرمافزار KMPlayer باز مي شد.

اگر کانورتوری می شناسی که فرمت های رایج تصویری را به این فرمتهایی که معرفی کردید تبدیل کنه معرفی کنید .
    بهترين كانورتوريايي كه من ديدم كانورتورهاي شركت ImTOO هست.و خصوصا نرمافزار ImTOO 3GP Video Converter اين شركت. اكثر فرمتها رو به هم تبديل ميكنه.
    از اينجا ميتونين همه نرمافزارهاش رو دانلود كنيد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين هم كيجن يك سري از نرمافزارهاش:
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه ocz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

درود

با سپاس فراوان
    بدرود

سلام دوست عزيز

H.264 فرمت خوبي براي فشرده سازي ضمن حفظ كيفيت بالاست كه حجم هاي بالايي را به آن تبديل كرده ام
    اما RMVB(Real Media Variable Bitrate) براي فشرده سازي بيشتر با حفظ كيفيت ، مناسب تر است كه معمولا ترجيح مي دهم از اين فرمت بجاي Avi يا wmv و... استفاده كنم .
    فايل هاي فيلمهاي سينمايي با اين فرمت را در اينترنت مي توانيد پيدا كنيد كه ضمن داشتن كيفيتي بالا ، اندازه اي در حد فيلمهاي H.264 يعني حدودا نصف اندازه ي فيلمهاي DivX و Xvid دارند .
    بهترين و شناخته شده ترين نرم افزار تبديل كننده به فرمتهاي H.264 ، rmvb و ... طبق تجارب من برنامه ي بسيار قدرتمند و زيباي Video Convert Master است كه با جستجويي در انجمن مي توانيد آخرين نسخه (8) آن را هم بيابيد .
    هر چند پيشنهاد من بشما اگر تجربه ي بالايي در كار با اين قبيل برنامه ها داريد ، نسخه ي 3 است كه گرچه قديمي تر است اما حرفه اي تر و داراي تنظيمات دقيق تريست برعكس نسخه ي 8 كه كار با آن بسيار ساده تر و بدون پيچيدگي است .

Video Convert Master User Interface :

Last edited by ocz; 27-03-2008 at 10:34.

7. این کاربر از ocz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

در جواب سوال اولتون بايد بگم كه معروفترينشون DivX و XviD ولي من چند وقت پيش يك DVD از سريال يانگوم به دستم رسيده بود كه توي اون هر قسمت كه تقريبا 50-60 دقيقه بود رو با كيفيتي بيشتر و شفاف تر از Divx با حجم حدود 300 مگابايت گزاشته بودن.متاسفانه اون موقع دقت نكردم كه Codec چي بود ولي فرمتش Km بود كه فقط با نرمافزار KMPlayer باز مي شد.

بهترين كانورتوريايي كه من ديدم كانورتورهاي شركت ImTOO هست.و خصوصا نرمافزار ImTOO 3GP Video Converter اين شركت. اكثر فرمتها رو به هم تبديل ميكنه.
    از اينجا ميتونين همه نرمافزارهاش رو دانلود كنيد:
    کد:
    اين هم كيجن يك سري از نرمافزارهاش:
    کد:
    الان فرمتهایی با تکنولوژی x264 (مثل h264 و RMVB و Nero AVC) کاملا از DivX و Xvid برتر هستند.

آخرین ورژن DivX خودش از تکنولوژی x263 برای بهینه سازی استفاده میکنه.

نرمافزارهای Imtoo هم از نظر ساپورت فرمت خیلی عالی هستند اما معایب زیادی دارن.

کیفیت پایین و عدم تنظیم عوامل پیچیده که باعث میشه برای حرفه ای ها مناسب نباشند.

ممنون

اگر کانورتوری می شناسی که فرمت های رایج تصویری را به این فرمتهایی که معرفی کردید تبدیل کنه معرفی کنید خیلی سپاسگرار می شوم.

بدرود
    نرمافزارهای Imtoo که دوستمون معرفی کردند فرمتهای بسیار زیادی رو ساپورت می کنند اما در سطح برنامه های حرفه ای نیستند.

توی انجمن مقاله ای کامل هست که یکی از مدیران سابق در مورد تبدیل به x264 نوشته. سرچ کن اگر پیدا نکردی بگو تا من بگردم.

موفق باشی.

ویرایش: الان پست ocz رو دیدم. توصیه ایشون رو هم مد نظر قرار بدید.

داره خودمونی میشه king_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اگر ممکن هست کسی که با نرم افزار مشخصی به کیفیت خوب و حجم پایینی رسیده موارد زیر را توضیح دهد:

1- نام نرم افزار
    2- تنظیم پارامترهای برنامه
    3- تصاویری از برنامه

من روی گزینه دوم تاکید زیادی دارم و فکر کنم مهمترین معضل تبدیل باشد.

باتشکر .

پروفشنال ||SIAVASH||'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظرم mp4 هم بد نیست !! البته من اون فرمت هایی که دوستان گفتن رو تا حالا ندیدم !!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

به نظرم mp4 هم بد نیست !! البته من اون فرمت هایی که دوستان گفتن رو تا حالا ندیدم !!
    MP4 در واقع یک استاندارده و شامل اکثر فرمتهای پیشرفته جدید میشه. یکجورایی کانتینره.

h264 و AVC و DivX و Xvid و ... خودشون از زیرمجموعه های MP4 هستند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

به به ..من به اینها احتیاج نداشتم .. اما استفاده کردم ...

ممنون از اطلاعاتتون ....

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •