سلام . من یه لپ تاپ dell مدل vostro 1500 دارم که رمش 1 گیگ هست . می خواستم ببینم میشه رمشو ارتقا بدم تا 2 گیگ و اینکه چقدر برام آب می خوره ؟ خیلی ممنون .
سلام . من یه لپ تاپ dell مدل vostro 1500 دارم که رمش 1 گیگ هست . می خواستم ببینم میشه رمشو ارتقا بدم تا 2 گیگ و اینکه چقدر برام آب می خوره ؟ خیلی ممنون .
خوب شما دو تا ماژول رم 512 دارید ... فروشنده آنها رو در میاره و یک ماژول رم 2 گیگ میزاره ... چون سیستم شما میتونه تا 4 گیگ رم رو ساپورت کنه ...
هزینه آن هم اگر بخوای چیپ خوبی مثل hynix بندازی توی پاییتخت انجام میدهند با 60 هزار تومان ... رم خودت هم نمی برند چون متقاضی نداره
اگر شهرستانی ممکنه همین را تا 80 یا 100 هزار تومان هم باهات حساب کنند ... پس بهتره بری پاییتخت تهران
نمیشه رم خودش بمونه و یه رم دیگه هم بندازم روش ؟ یعنی دوتاش باهم کار کنن .
خیر ... دو تا اسلات بیشتر نداره ... در ضمن رم خودش 25 تومن هم ماکزیمم آکبندش قیمت نداره
میتونی یه Dimm (ماژول) رو در بیاری و یکی دیگه بندازی مثلا 2 گیگ ... اینطوری 2.5 گیگابایت ماکزیمم میتونی داشته باشی
اما همه جا پیشنهاد میشه بهتره چیپست رم ها از یک نوع باشند تا کارایی بهتری داشته باشه .... هرچند به نظرم مهم نیست
Last edited by REGISTERED USER; 26-03-2008 at 18:12.
با عرض پوزش . مگه نمیگین 2 تا اسلات داره ، خوب نمیشه رم خودم بمونه روی یکی از اسلات ها و یه رم دیگه هم بندازم تو اسلات دیگه ؟ یه سوال دیگه : اون جای کارتی که سمت چپ لپ تاپ هست واسه چیه ؟ شنیدم که میگن جای رمه !؟
مگه من توی پست بالا غیر از این چیزی گفتم ...؟!!!! پست رو دقیق نخوندی گفتم دو تا ماژول هست ... اگر یک ماژول 1 گیگ هست و اسلات دیگر خالیه خوب چه بهتر ... یک رم 1 یا 2 دیگر میتونی کنارش بزاریبا عرض پوزش . مگه نمیگین 2 تا اسلات داره ، خوب نمیشه رم خودم بمونه روی یکی از اسلات ها و یه رم دیگه هم بندازم تو اسلات دیگه ؟
خیر ... اون شکاف PCMCI express card هست و بعضی سخت افزارهای جانبی مثل کارت TV و مودم و درایورهای اکترنال توش نصب میشوند ... رم جاش مستقیم روی ماردبرد و در زیر لپ تاپ هستیه سوال دیگه : اون جای کارتی که سمت چپ لپ تاپ هست واسه چیه ؟ شنیدم که میگن جای رمه !؟
خیلی خیلی ممنونم . اگه میشه قیمت رم 1 گیگ و 2 گیگ مخصوص لپ تاپ رو بزار . بازم ممنون .
رم 1 گیگ ماژول تک : 35.000 تومان
رم 2 گیگ ماژول تک : 55.000 تومان
آقا يا خانم اينتل
من بعد از مدت ها مي خواهم يك مدل Hp با سي پي يو 2.5 و 6 مگ كاش و رم 4 گيگ كه حدوددو ماه به ايران وارد شده و الان به من حدود 000/400/1 مي دهند بخرم.چون نوشتي به لپتاپ وارديلطفا سوالات ذيل را پاسخ بده:
آيا همين را بخرم يا بگويم مشابه آن را از كانادا يا انگليس برايم بياورند.؟
يا نوع ديگر بخرم و رم آن را افزايش بدهم.
لطفا يك راهنمايي درست و حسابي كن.
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)