تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: هر آنچه در مورد ويروس Soundmix.exe ميدانيد ...

داره خودمونی میشه atrocious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض هر آنچه در مورد ويروس Soundmix.exe ميدانيد ...

سلام
    با اجازه اساتيد اين تاپيك رو باز كردم تا هر چي در مورد اين ويروس ميدونيد اينجا بنويسيد . من تنها چيزي كه توي Task در موردش پيدا كردم Soundmix.exe بوده! و فكر مي كنم قوي ترين پشتوانه اين ويروس Explorer.exe باشه كه از اين طريق بوت مي كنه . در ضمن در اين مورد ، كاسپر اسكاي هيچ غلطي نتونست بكنه ولي نود يه كارايي كرده ولي اون هم نه بطور كامل . در بعضي مواقع اين ويروس با تعويض ويندوز هم پاك نمي شه . خوب ، حالا هر كي هر چي ميدونه ، بنويسه تا هم منو راهنمايي كنه هم ديگران رو .

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يعني كسي تا حالا به اين ويروس بر نخورده؟ من بيشتر از ده بار به اين ويروس بر خوردم . اين ويروس بيشتر از راه كول ديسك و امثال اين پخش مي شه.
    Last edited by atrocious; 25-03-2008 at 15:22.

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

ویندوز قبلیم که اگه یادم باشه همین ویروس رو گرفت که بعد کلا درایو رو فرمت کردم و ویندوز جدید نصب کردم .

این علایمش این نیست که بجای هر فولدر یک فایل exe حدود سی کیلوبایتی قرار میده و دیگه خبری از اون فولدر ها نیست ؟؟

آنتی ویروس ها با چه عنوانی نشونش میدند ؟

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

در مورد این جور ویروسها معمولا آنتی ویروسا جواب نمیدن ! یعنی درست وقتی که به آنتی ویروس احتیاج داری یا آپدیت نیست یا اینو نمیشناسه یا عاجزه یا اسمشو میدونه ولی نمیتونه پاک کنه و ..

مهمترین نشونه این ویروس همون فایل ساندمیکس اگزه س که همه فایلهای اجرایی که رو سیستم اجرا میکنید با اون اجرا میشن
    یعنی اگه ساندمیکس اگزه پاک بشه فایلهای اجراییت مثل یه فایل ناشناخته تو ویندوز میشن که وقتی روش کلیک میکنی میپرسه با چی اجراش کنم
    من تا این مرحله به صورت دستی البته رسیدم ولی این مشکلو نتونستم حل کنم بنابر این ویندوز ریختم...

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد این جور ویروسها معمولا آنتی ویروسا جواب نمیدن ! یعنی درست وقتی که به آنتی ویروس احتیاج داری یا آپدیت نیست یا اینو نمیشناسه یا عاجزه یا اسمشو میدونه ولی نمیتونه پاک کنه و ..

مهمترین نشونه این ویروس همون فایل ساندمیکس اگزه س که همه فایلهای اجرایی که رو سیستم اجرا میکنید با اون اجرا میشن
    یعنی اگه ساندمیکس اگزه پاک بشه فایلهای اجراییت مثل یه فایل ناشناخته تو ویندوز میشن که وقتی روش کلیک میکنی میپرسه با چی اجراش کنم
    من تا این مرحله به صورت دستی البته رسیدم ولی این مشکلو نتونستم حل کنم بنابر این ویندوز ریختم...
    آره درسته . من وقتي كاسپر اسكاي رو نصب كردم ، ويندوز اينطوري شد . ديگه هم راه حلي نداره . ولي به يه نكته اي رسيدم كه چندتا فايل كه از طريق سرچ كردن تو درايو C به راحتي ميشه پيداشون كرد ، هستند كه با پاك كردنشون اين ويروس فلج ميشه و هيچ آسيبي هم به ويندوز نميرسه . پسوند اين فايلها كه هم اسم مشابه حقيقي خودشونه ، exe & .pf هست .

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ویندوز قبلیم که اگه یادم باشه همین ویروس رو گرفت که بعد کلا درایو رو فرمت کردم و ویندوز جدید نصب کردم .

این علایمش این نیست که بجای هر فولدر یک فایل exe حدود سی کیلوبایتی قرار میده و دیگه خبری از اون فولدر ها نیست ؟؟

آنتی ویروس ها با چه عنوانی نشونش میدند ؟
    اصلا نشونش نميدن !! ولي يه نكته اي رو بهتون بگم ؛ اون هم اينكه وقتي خواستيد بعد از آلوده شدن سيستم به ويروس ، آنتي ويروس نصب كنيد ، كاسپر اسكاي نصب نكنيد !!! حداقل در مورد اين ويروس اينطور صدق ميكنه . چون كاسپر اسكاي startup scan داره كه جلوي استارت آپ كردن فايلهاي ويروس رو ميگيره . ولي چون اين ويروس رو شاخص explorer.exe كار مي كنه جلوي بعضي از شاخصهاي ويندوز رو هم ميگيره. ولي nod32 بعد از استارت آپ شروع به اسكن مي كنه . بنابراين ، ميتونه فايلهاي حقيقي رو از غير حقيقي تشخيص بده . واسه همين يه كارايي مي كنه .
    ولي فعلا كه هيج آنتي ويروسي نتونسته بلائي سر اين ويروس بياره .

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

اصلا نشونش نميدن !! ولي يه نكته اي رو بهتون بگم ؛ اون هم اينكه وقتي خواستيد بعد از آلوده شدن سيستم به ويروس ، آنتي ويروس نصب كنيد ، كاسپر اسكاي نصب نكنيد !!! حداقل در مورد اين ويروس اينطور صدق ميكنه . چون كاسپر اسكاي startup scan داره كه جلوي استارت آپ كردن فايلهاي ويروس رو ميگيره . ولي چون اين ويروس رو شاخص explorer.exe كار مي كنه جلوي بعضي از شاخصهاي ويندوز رو هم ميگيره. ولي nod32 بعد از استارت آپ شروع به اسكن مي كنه . بنابراين ، ميتونه فايلهاي حقيقي رو از غير حقيقي تشخيص بده . واسه همين يه كارايي مي كنه .
    ولي فعلا كه هيج آنتي ويروسي نتونسته بلائي سر اين ويروس بياره .
    پس چرا کاسپر اسکای برای من دیتکتش میکرد ؟؟
    مطمئنی آنتی ویروست آپدیت بوده ؟

بعد از آلوده شدن نصبش کردم .

هشدار میداد که فایل soundmix.exe و فایل explorer.exe ویروس داره .

اسمش یا اینه :

vbs.solow.b.

یا این :

win32.delf.aam

چون کامپیوترم همزمان دو تا ویروس گرفته بود .
    ---------------------------

البته عوارضش اونایی بود که تو پست قبلیم گفتم .
    حالا واقعا نمیدونم این همونه یا نه .

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اولا اینو جسارتا ضمن احترام به دوستان عرض کنم
    آنتی ویروسها برن به جهنم ! چون همیشه درست وقتی که بهش احتیاج داری
    یا آپدیت نیست
    یا نمیشناسه
    یا میشناسه راهی براش نداره
    یا از بین میبره ولی صد تا عیب دیگه ایجاد میکنه ...
    اینه که من همیشه معتقد به پاک کردن دستی ویروسها بوده و هستم ...

آره درسته . من وقتي كاسپر اسكاي رو نصب كردم ، ويندوز اينطوري شد . ديگه هم راه حلي نداره . ولي به يه نكته اي رسيدم كه چندتا فايل كه از طريق سرچ كردن تو درايو C به راحتي ميشه پيداشون كرد ، هستند كه با پاك كردنشون اين ويروس فلج ميشه و هيچ آسيبي هم به ويندوز نميرسه . پسوند اين فايلها كه هم اسم مشابه حقيقي خودشونه ، exe & .pf هست .
    این فایلها درسته هستن
    تو همه ی درایو ها هم هستن
    ولی وقتی شما فایل اصلی رو فلج نکرده باشید اینا رو دوباره ایجاد میکنه
    فایل اصلی هم که پاک میشه ویندوز مشکل دار میشه
    اگه یکی بتونه راهی بگه که بعد از پاک کردن این soundmix.exe فایلهای اجرایی رو چطوری باز کنیم قضیه حله.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.....ببخشيد من يكي دو روز به اين تاپيك سر نزدم . ولي همچنان منتظر اطلاعات جديدم(در مورد اين ويروس) ، چون شديداً احتياج دارم......

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

1

دوستان من سیستمم 3 روز در گیر این ویروس عوضی بود و نه با bitdefender و نه spysweeper پیدا شد !

تا اینکه بالاخره آنتی ویروسش رو گیر آوردم با حجم 68 کیلو . سیستم رو کلا از این ویروس پاک می کنه .

وقتی سیستمتون پاک شد و کیف کردید هم سازنده این آنتی ویروس هم ما را هم فراموش نکنید...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by vahooli; 01-04-2008 at 15:19.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •