بسم آلله
با سلام خدمت دوستان
بی مقدمه بگم می خواهم بازی Ac رو به سبک فانتزی و خلاق بسازم البته اگه خدا بخواد
پس اگه نظری ، پیشنهادی ، چیزی دارید حتما بگید تا بازی قشنگ تری بشه .....
بسم آلله
با سلام خدمت دوستان
بی مقدمه بگم می خواهم بازی Ac رو به سبک فانتزی و خلاق بسازم البته اگه خدا بخواد
پس اگه نظری ، پیشنهادی ، چیزی دارید حتما بگید تا بازی قشنگ تری بشه .....
Last edited by brain; 25-03-2008 at 00:33.
جل الخالق ...
اینم از اولین اتود های کاراکتر الطیر (اگه بد شده بگید چی کارش کنم)
![]()
بابا نا امیدم نکن محسن جونپیشنهادی چیزی داری بگو تو رو خدا
به نظر من حالا که انقدر قشنگ ساختی این آدمه را دو بعدی بساز با Game maker تا با بروبچ بتونیم کمکت کنیم ...
اگر بتونی آبجکت های دیگه را اینطوری در بیاری خیلی بازی قشنگی میشه ...
خوبه جالب شده.
با سلام
ایده جالبیه
فقط چند مرحله است؟ شبیه به خود بازی است یا نه؟ چقدر پیش رفتی؟
راستی اطیر خنجر مخفیش دست چپشه اما برا تو دست راستش بهتر نیست همون دست چپش باشه
موفق باشی تموم شد ما رو هم خبر کن بازی کنیم فقط اورشلیمش گیر نداشته باشه (به شوخی)
تا بعد دوست من
به نظر من خودت رو خسته نکن
هیچ کس کمکت نمیکنه
نمیدونم ولی ما راحت طلب هستیم
دوست دارن بازی کنن تا بازی بسازن
منم دارم روی یک پروژه کار میکنم.البته وقتی اینجا گفتم همه بهم ضد حال زدن و گفتن که قبل شما خیلیها گفتن و نتونستن
منم بدتر از لج اونا رفتم و یک گروه جمع کردم و دارم میسازمش
اگه خواستی به من بپیوند(با یه پیام خصوصی)
بازی من اسمش به فارسی تهدید هست و گرافیکش از ماله شما خیلی بالاتره
موفق باشی
Last edited by saiiddz; 25-03-2008 at 15:38.
مرسی ممنون ...... همه ی آبجکت ها رو می تونم در این حد ساده کنم فقط اجرای دقیقش یکم وقت می گیره...فعلا دارم روی حرکاتش(فعلا الطیر) کار می کنم تا ببینم چی میشه... در رابطه با گیم میکر هم باید بگم که قصد منم همین بود فقط من به اون برنامه و کلا برنامه نویسی مسلط نیستم حتما بایدکمکم کنید
ان شاءالله جالبتر هم میشه
راستیتش خیلی دوست دارم کلش رو بازسازی (دقیقا با تمام امکانات) فقط دوتا مشکل هست یکی برنامه نویسی یکی هم وقت ، که بیشتر مساله برنامه نویسیش هستش که اذیت کننده است چون من می خواستم قابلیت هل دادن ، نشستن روی صندلی ، پریدن از بالای بلندیها و .....رو بذارم ولی نمیدونم میشه اینارو تو برنامه نویسی درآورد یا نه !!!(همین)(حتی می خوام یه جوری بشه که مثه بازی اصلی در شهر آزاد باشی)
در رابطه با اسلحه مخصوص الطیر هم باید بگم که امشب اصلاح میشه (ممنون از تذکرت)
من فقط دارم خودم رو سرگرم میکنم و اینکه بازی ساختن رو انتخاب کردم در درجه ی اول می خواستم
با برنامه نویسی آشنا بشم و دوم اینکه چون رشتم گرافیکه می خواستم در زمینه تصویر سازی که خیلی وقته دست به مداد نزدم ، این کار به بهونه برای کار کردن باشه (همین)....
در رابطه با کمک کردن باید بگم که من فعلا فقط می تونم در زمینه طراحی کاراکتر و فضا سازی چه 2D و چه 3D
(بیشتر 2D)کمکت کنم...به هرحال اگه کمکی ازدستمون ساختس بگید..........
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی قبلاز اینکه بخوام شروع به ساخت بازی AC کنم میخواستم چند تا بازی رو با هم تلفیق کنم با یه داستان با مزه اتودهایشان رامی ذارم ببینید در ضمن یکی از حالت های پرش رو درستکردم (خیلی سریع پس یه وقت اگه خوشتون نیومد نگید که بد شده چون اصلا روش وقت نذاشتم و فقط اتوده)
اینم از اتودها:
هیتمن :
اسپلینتر سل _ سام فیشر :
اینم از حرکت پرش ( که از نظر خودم خیلی بد شده) و اتودهای کاراکتر الطیر:
![]()
ایول خیلی قشنگ شده ، فقط سعی کن حجمش بیشتر از 150مگ نشه که بتونیم دان کنیم
.:: ممنون ::.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)