تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 39

نام تاپيک: درخواست راهنمایی برای خرید دوربین فیلمبرداری

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض درخواست راهنمایی برای خرید دوربین فیلمبرداری

سلام

مدلهایی رو که به نظرتون میرسه نسبت به بقیه بهترن نام ببرید. خودم مشخصاتشون رو در میارم.

مواردی که الان به ذهنم میرسه:

1- قیمتش زیر 1 میلیون باشه و ترجیحا حدود 500 تومان.

2- حافظه بالا برای ضبط (حالا روی هر چی که هست) + زمان کار بالا

3- کیفیت فیلمبرداریش هم نسبتا خوب باشه (رزولوشن و دیگر فاکتور ها)

4- موردی مثل زوم اپتیکال زیاد برام اولویت نداره.

...

راستی اونایی که روی هارد یا Dvd میزنند درعمل چطورن؟ آسیب پذیر نیستند؟ هنگام ضبط اگر تکون بخورن مشکلی پیش نمیاد؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مدلهای هارد دار بگیر ... پاناسونیک (سری Hr) و سونی ...

نه ؛ مشکل خاصی برای هارد پیش نمیاد ... طبیعیه که باید خودت هم مواظب باشی و دیگه بیش از حد هم تکون نخوره ...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

مدلهای هارد دار بگیر ... پاناسونیک (سری Hr) و سونی ...

نه ؛ مشکل خاصی برای هارد پیش نمیاد ... طبیعیه که باید خودت هم مواظب باشی و دیگه بیش از حد هم تکون نخوره ...
    ممنون.

میشه چند تا مدل هم بگی تا از یک جایی برای تحقیق شروع کنم.

اگر موارد خاصی هم هست که باید بهش توجه کنم برای انتخاب و خرید بگو.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

سلام

نظرتون رو راجع به

DCR-SR65 40GB

و

DCR-SR45 30GB (نظر خودم اینه).

بگید.

اینم صفحه مشخصاتش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    البته هر دو بسیار جدید هستند و ممکنه تو بازار نباشند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هر دو مدل سونی ای که نام بردی ، از همون سری بودن که مدنظر من بودن ... توی بازار هم پیدا میشن تا اونجا که می دونم... کلا مدلهای هارد دار خیلی زیاد نیستن و انتخاب از بین شون نباید زیاد سخت باشه ...به نظر من اون پاناسونیکه بهتره ، چون ccd اش وضعیت بهتری داره - در عوض سونی ، زوم بیشتری داره که من از بین زوم بیشتر و کیفیت ضبط بالاتر ، دومی رو ترجیح میدم ...

مثلا این لیست رو چک کن و لینک های سمت چپ صفحه ...

کد:

مورد خاصی که مهمه ، یکی اش اتصالات ورودی-خروجی هستن ... خودت واردی ؛ چک کن که حتما ورودی-خروجی هاشون کافی باشن ، مثلا فقط usb نباشه ... فکر کنم اون سونی ها از این نظر یه نقطه ضعفی داشتن ... ضمنا خوبه که کارت حافظه بخورن - اون پاناسونیکه می خوره ...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

هر دو مدل سونی ای که نام بردی ، از همون سری بودن که مدنظر من بودن ... توی بازار هم پیدا میشن تا اونجا که می دونم... کلا مدلهای هارد دار خیلی زیاد نیستن و انتخاب از بین شون نباید زیاد سخت باشه ...به نظر من اون پاناسونیکه بهتره ، چون ccd اش وضعیت بهتری داره - در عوض سونی ، زوم بیشتری داره که من از بین زوم بیشتر و کیفیت ضبط بالاتر ، دومی رو ترجیح میدم ...

مثلا این لیست رو چک کن و لینک های سمت چپ صفحه ...

کد:

مورد خاصی که مهمه ، یکی اش اتصالات ورودی-خروجی هستن ... خودت واردی ؛ چک کن که حتما ورودی-خروجی هاشون کافی باشن ، مثلا فقط usb نباشه ... فکر کنم اون سونی ها از این نظر یه نقطه ضعفی داشتن ... ضمنا خوبه که کارت حافظه بخورن - اون پاناسونیکه می خوره ...
    سلام

ممنون بابت پیگیری بحث

1- چطوری می فهمی که کیفیت کدومشون بالاتره؟

2- OK. اتصالات رو مقایسه می کنم.

3- اون دوتا سونی هم حافظه میخورن.

4- توی صفحه مشخصات زمان کار رو ننوشته. چطوری بفهمم با هر بار شارژ حدودا چقدر کار میکنه؟

5- توی صفحه مشخصات نوع ضبط رو هم ننوشته. چطوری بفهمم چه فرمتی و با چه مشخصاتی ضبط می کنند؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1. خب از یه نظر ، توجه داری که مقایسه دو تا محصول ساده نیست ... فلان دوربین دیجیتال بهتره یا اون یکی ؟ ... فلان موبایل بهتره و کیفیت عکاسی اش بهتره یا اون یکی ... اینجا هم بحث همینه ... ولی مثلا بعنوان یه نمونه ، مدل Hr-200 پاناسونیک ، سه تا CCD داره ، در حالیکه سونی یه CCD داره ... نتیجه اینکه تعداد CCD بالاتر ، یعنی ثبت نور و رنگ به شکل بهتر ...

2 و 3 . خوبه ...

4. معمولا اینطوریه که در حالت کیفیت بالا 8-9 ساعت ، کیفیت معمولی (SP) حدود 13-14 ساعت - در حالت LP هم 27 ساعت ... (= بافرض اینکه هارد 30 گیگ باشه)

5. این هم بود فکر کنم ... mpeg2 هستش معمولا ... (فرمت DVD ، معمولا mpeg2 هستش دیگه - مثل همین DVD های فیلم که از بیرون می خریم)

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

1. خب از یه نظر ، توجه داری که مقایسه دو تا محصول ساده نیست ... فلان دوربین دیجیتال بهتره یا اون یکی ؟ ... فلان موبایل بهتره و کیفیت عکاسی اش بهتره یا اون یکی ... اینجا هم بحث همینه ... ولی مثلا بعنوان یه نمونه ، مدل Hr-200 پاناسونیک ، سه تا CCD داره ، در حالیکه سونی یه CCD داره ... نتیجه اینکه تعداد CCD بالاتر ، یعنی ثبت نور و رنگ به شکل بهتر ...

2 و 3 . خوبه ...

4. معمولا اینطوریه که در حالت کیفیت بالا 8-9 ساعت ، کیفیت معمولی (SP) حدود 13-14 ساعت - در حالت LP هم 27 ساعت ... (= بافرض اینکه هارد 30 گیگ باشه)

5. این هم بود فکر کنم ... mpeg2 هستش معمولا ... (فرمت DVD ، معمولا mpeg2 هستش دیگه - مثل همین DVD های فیلم که از بیرون می خریم)
    1- یعنی تفاوت کیفیتشون فاحشه؟

4- چطوری زمان کارشون رو گفتی؟ منظورم میزان جا نیست. مقدار زمانی که دوربین میتونه روشن باشه. با فرض فضای نامحدود.

5- آره. اکثرا MPEG2 هستند. چرا مشخصات دقیق رو نمی نویسند؟

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فقط سونی
    میدونی چرا؟
    مبتکر هندی کم سونی بوده
    الان هم بهترین نمونه دی وی دی کم ها از سونیه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1- یعنی تفاوت کیفیتشون فاحشه؟

4- چطوری زمان کارشون رو گفتی؟ منظورم میزان جا نیست. مقدار زمانی که دوربین میتونه روشن باشه. با فرض فضای نامحدود.

5- آره. اکثرا MPEG2 هستند. چرا مشخصات دقیق رو نمی نویسند؟
    1. برای مصرف کننده عادی : نه - برای اونی که داره از تکنولوژی آنلوگ عزیمت می کنه به دیجیتال : نه -

4. ها - منظورت عمر باتریه ؟ ... چون معمولا اون چیزی که واسه مون مساله اس ، مقدار فضای هارده ؛ فکر کردم منظورت اونه ... والا باتری اش NP-FH40 هستش ؛ بنابراین مشخصاتش اینه (لینک زیر - وسط صفحه ؛ قسمت Battery Information رو چک کن)

کد:
    5. چرا - توی صفحه ی spec. اش نوشته ... ضمن اینکه می دونن اینطور مشخصات فنی ، به درد مثلا پدر یا مادر یه خانواده که صرفا می خواد یه دوربین بخره و از جشن های خانوادگی فیلم بگیره نمی خوره ... اونا دوست دارن در مورد "سیستم تشخیص لبخند " (!) و اینا مطلب بخونن ...

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •