تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: درخواست همکاری برای ساخت سربازان پارسی

آخر فروم باز hrgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

13 درخواست همکاری برای ساخت سربازان پارسی

سلام دوستان اول از همه سال نو را به همگی تبریک میگم
    من بالاخره بعد از یک ماه تونستم انیمیشن کوتاهی را با نام فریب آماده کنم و برای جشنواره فیلم کوتاه بفرستم ( دلیلی برای عدم حضور من در p30world ) خوب بگزریم

اگه یادتون باشه من دفعه قبل یک سرباز را طراحی کردم که زیاد جالب نشد. حالا میخوام با همکاری شما دوستان یک کار گرافیکی بسیار قوی را انجام بدیم که ساخت یک سرباز پارسی از سپاه جاویدان شاهی هست
    من امروز برای این کار دست به کار شدم
    اول از همه یک سری عکس از این سپاه را به شما نشان میدم

میبینید اینها اون چیزهایی هست که از این سربازان شجاع و دلیر در اینترنت میشه گیر اورد و این مسئله واقعا من را ناراحت میکند و به من حکم میکند که هر کاری که از دستم بر میاد برای نمایش چهره واقعی این سپاه انجام بدم.

از ما ایرانیان در جهان چهره ای به مانند اعراب نشان میدهند که این دور از واقعیت است برای مثال در همین عکس بالایی میبینید که به شکلی ماهرانه موهای سر سربازان را به شکل کلاه در اوردند ( مثل اعراب )

خوب حالا واقعیت را ببینید که این تصویر به نظر من مرجعی خوب است و واقعی

حالا هر کدام از شما دوستان که تمایل به همکاری دارید یا سوالی دارید اینجا اعلام کنید

با تشکر از همگی دوستان hrgh

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

خوب اول سلام حمید رضا جان عزیز
    عیدت مبارک
    .
    .
    .
    دوست من اول بگو این کار برای چی هست و اصلا چه همکاری ای نیازه ؟
    یعنی ما با هم قراره یه سربازو بسازیم ؟
    خوب اینطوری یکمی کار به جای آسونتر شدن سخت تر میشه
    .
    بعدم اگه واقعا پروژه ای که میگی بزرگه نیاز به یه مسئولیت و همکاریه شدید دوستان داره که میدونید زیاد دوستان انرژی کافی ندارند ( که خیلی طبیعیه )
    حالا ای کاش یه توضیحی بدی ببینیم این تاپیکم مثل اونایی که قبلا زدن هست یا فرق میکنه.
    لطفا یه دلیل منطقی برای انجام این کار بیارید تا کار ثبات پیدا کنه
    منظورم اینه که غیرتی شدن و اینکه ما ایرانی هستیم برای چنین پروژه هایی کافی نیست
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

خوب ممنونم از نظرت هادی جان
    باشه بیشتر توضیح میدم
    ببینید دلیل انجام این کار در اصل نمایش چهره ای صحیح از اجداد ما هست که امروزه از اونها مردمانی بدون فرهنگ و وحشی نمایش داده میشه
    اینگونه کارها فقط یک نقطه شروع هست که ما بتونیم به واسطه اونها فرهنگ و هنرمون را به مردمان جهان نشان بدیم و اجازه ندیم به سادگی از ما به عنوان بربرهایی وحشی یاد بشه
    خوب حالا در مورد دلیل گروهی انجام دادن این کار بگم ببینید هر کسی برای انجام کارهاش از یک سری تکنیکهای منحصر به فرد استفاده میکنه که با کنار همدیگر قرار دادن این تکنیکها ( در انجام کار های سه بعدی ) علاوه بر بهتر شدن کار اصلی افراد شرکت کننده هم یک سری چیزهای جدید را یاد میگیرند.
    خوب من که اصلا دوست ندارم این یکی هم مثل پروژه های قبلی فراموش بشه و با یک سری بحث های بی فایده به پایان برسه.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

خوب جالبه اما متاسفانه باید بگم با این دلیلی که آوردی برای شروع کار این تاپیکم مثل اونای قبلی کارشو شروع نمیکنه
    میدونی درسته ما ایرانی هستیم درسته ما تمدن اصیلی داریم اما طرح گزافیکیه ما کجارو عوض میکنه
    مثلا ما داریم در جواب فیلم مزخرف 300 کار درست میکنیم ( این بحث ادادمه پیدا نکنه بهتره )
    خوب شروع اینکار باعث میشه کارای جدید بچه ها توی این انجمن بخوابه و به بهانه ی انجام اینکار خیلی از اشتیاق بچه ها کم میشه
    شما که کارای بزرگ انیمیشن انجام دادید بهتر میدونید بعد چند کار خیلی ها شوق و ذوقشونو از دست میدند( یکیش خودم )
    من پیشنهادم اینه که برای مسابقات بعدی چنین موضوعی انتخاب بشه
    .
    .
    .
    البته باید منتظر باشیم تا نظرات دوستان دیگه رو هم بشنویم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

خوب شما میگید که طراحی گرافیکی ما کجا را عوض میکنه
    یک مثال برای شما میزنم الان برید توی گوگل و در قسمت تصویر کلمه persian immortals یا حتی persian army یا اصلا persians را سرچ کنید ببینید که چه چیزهایی به شما نمایش داده میشه حالا من یک نفر هستم که میخواهم مقاله ای یا یک همچین چیزی در مورد ایران باستان بنویسیم و نیاز به عکسهای گرافیکی دارم آیا میتونم از این تصاویرهای مذخرف استفاده کنم ؟
    خوب ما میتونیم با انجام یک کار بزرگ و استفاده از تکنیکهای گرافیکی جدید اثری زیبا را خلق کنیم که به مرور جایگزین ای عکسها غیر واقعی بشه
    بازم میگم این فقط یک مثال ساده بود
    خوب سازندگان فیلمهایی از قبیل 300 هم اگه میخواستند مثل ما فکر کنند که این فیلم کجا را تغییر میده هرگز اون را نمیساختند اما ما شاهد بودیم که اون فیلم چگونه تمدن یک ملت را برای مردم معمولی نابود کرد و ما هم به خودمون تلقین میکنیم که این فیلم الکی هیچ کاری نکرده و یک اثر فراموش شده هست و ما هم نتونستیم کاری درخور و شایسته در مقابل اون انجام بدیم ...

ر

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

خوب ترجیح میدم منتظر نظر دوستان دیگه باشیم و ببینیم اونا در این باره چطور فکر میکنند
    اگر راه بیوفته منم گوشه ای از کارو انجام خواهم داد اما ...

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام ... عیدت مبارک ، کجایی تو ؟
    بابا میهن پرست ...
    ایول کار خوبیه ... ادامه بدید ببینیم چی میشه ...

حـــــرفـه ای SSS_HHH_OOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    کار جالبیه. حتما شروع کنید.
    حیف که نمیتونم کمک کنم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در اعماق مخ

پيش فرض

همکاری ؟؟؟ من که شک دارم پا بگیره! چون همه 600 دفعه گذشته که اسم همکاری اومد خبری از همکاری نبود!

اما ای کاش برای یه بارم که شده این همکاریه درست از اب در می اومد!

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

همکاری ؟؟؟ من که شک دارم پا بگیره! چون همه 600 دفعه گذشته که اسم همکاری اومد خبری از همکاری نبود!

اما ای کاش برای یه بارم که شده این همکاریه درست از اب در می اومد!
    خوب دوست عزیز شما خودتون چه نظری دارید ؟
    خودتون مایل هستید یا نه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •