تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: امن ترين سيستم مديريت سايت چيست ؟

پروفشنال delta-pt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض امن ترين سيستم مديريت سايت چيست ؟

سلام من میخوام یه سایت بزنم برای یه شرکت که امنیت براش خیلی مهم و پول اصلآ میخواستم ببینم پر امنیت ترین cms پولی ورایگان کدومند ؟ بعد تعرفه ی طراحی سایت برای یه شرکت که فقط میخواد توش مطلب بزاره چیه با استفاده از cms رایگان و پولی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رايگان جوملا ولي پولي زياد هستند.

پروفشنال peyman1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم cms اگه امنیتش درست کار نشده باشه اصلا نمیتونه دووم بیاره. مطمئن باش همه cms های معمول امنن.

ولی بنظر من:
    drupal
    joomla

این دو تا از همه بهترن. مخصوصا دروپال

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام

امنیت نصبی هستش و 100% نیستش .... هر کدوم ایرادات خودشون رو داره و باید بهشون برسی یعنی تنظیمات امنیتی و به روز رسانی حواست باشه....

در مورد سیستم ها هم مامبو خوبه....

ورژن های جدید نیوک هم که اومده روش کار کردن مثل اجا نیوک !!!!!!! خوب شده امنیتشون میشه گفت روشون خوب کار شده و به این سادگی نمیشه Inject کرد درسته قدیمی شده نیوک !

لطفا کسی نگه نیوک امنیت نداره الا... هر کسی یه چیزی میگه تا خودتون ندیدید باور نکنید .

چون خیلی ها روشون کار کردن الا امنیتش بهتر شده فعلا جرمش اینه که میشه گفت قدیمیه...

داره خودمونی میشه persian_test's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا اگر میخوای ایمن باشه یه cms اپن سورس انتخاب کن.
    من وردپرس رو پیشنهاد میکنم! سبک و شیک و باکلاس! خیلی‌ها فکر میکنن وردپرس فقط برای مدیریت یه بلاگ مناسبه در حالی که وردپرس واقعا یه سیستم مدیرت محتوای کامله. باور نمیکیند سری به اینجا بزنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    × یه نکته رو هم فراموش نکنید دنبال سیستم مدیریت محتوایی باشید که ساپورت بالایی داشته باشه.
    برعکس کسایی که فکر میکنن انتشار پشت سرهم نسخه‌های جدید که بهبود های زیادی در اون انجام گرفته نشون دهنه ضعف سیستمه من عقیده دارم نشون دهنده قدرت و مانور تیم توسعه دهنده این سیستمه!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام

امنیت نصبی هستش و 100% نیستش .... هر کدوم ایرادات خودشون رو داره و باید بهشون برسی یعنی تنظیمات امنیتی و به روز رسانی حواست باشه....

در مورد سیستم ها هم مامبو خوبه....

ورژن های جدید نیوک هم که اومده روش کار کردن مثل اجا نیوک !!!!!!! خوب شده امنیتشون میشه گفت روشون خوب کار شده و به این سادگی نمیشه Inject کرد درسته قدیمی شده نیوک !

لطفا کسی نگه نیوک امنیت نداره الا... هر کسی یه چیزی میگه تا خودتون ندیدید باور نکنید .

چون خیلی ها روشون کار کردن الا امنیتش بهتر شده فعلا جرمش اینه که میشه گفت قدیمیه...

الان دیگه مامبو جای خودشون به جوملا داده ...

به نظر من جوملا بهتره ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فقط MT و Word press البته اینم بگم اینا به اسم مدیریت وبلاگ معروفند اما میشه با یکم دست کاری درستشون کرد مخصوصا MT که قابلیت انعطاف پذیری زیادی داره و به هر شکلی که بخواهید میتونید درش بیارید .

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا اگر میخوای ایمن باشه یه cms اپن سورس انتخاب کن.
    من وردپرس رو پیشنهاد میکنم! سبک و شیک و باکلاس! خیلی‌ها فکر میکنن وردپرس فقط برای مدیریت یه بلاگ مناسبه در حالی که وردپرس واقعا یه سیستم مدیرت محتوای کامله. باور نمیکیند سری به اینجا بزنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    × یه نکته رو هم فراموش نکنید دنبال سیستم مدیریت محتوایی باشید که ساپورت بالایی داشته باشه.
    برعکس کسایی که فکر میکنن انتشار پشت سرهم نسخه‌های جدید که بهبود های زیادی در اون انجام گرفته نشون دهنه ضعف سیستمه من عقیده دارم نشون دهنده قدرت و مانور تیم توسعه دهنده این سیستمه!
    من خودم قبلا با وردپرس كار كردم
    جوملا خيلي پيشرفته تر از وردپرس است
    و كلاس كاري اش خيلي متفاوت تره

فقط MT و Word press البته اینم بگم اینا به اسم مدیریت وبلاگ معروفند اما میشه با یکم دست کاری درستشون کرد مخصوصا MT که قابلیت انعطاف پذیری زیادی داره و به هر شکلی که بخواهید میتونید درش بیارید .
    مويبل تايپ ظاهرا نسخه پولي اش خيلي كاملتره
    وردپرس هم قالب هاي جالبي نداره
    و از نظر كامپوننت و كنترل پانل مدير از جوملا خيلي ضعيف تره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •