سلام
کسی در مورد این بازی اطلاعاتی داره. مثل داستان و سیستم مورد نیاز و ترینر و کد تقلب و....
ممنون
سلام
کسی در مورد این بازی اطلاعاتی داره. مثل داستان و سیستم مورد نیاز و ترینر و کد تقلب و....
ممنون
میشه در مورد بازی یکم توضیح بدی یا عکس بزاری
سایت این بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشکر دوست عزیز
تو خیابون توی یه مغازه دموش رو دیدم. فکر کنم در مورد جنگ جهانی اول یا دومه. به نظرم تو حال و هوای کماندو باشه.
این یه توضیح مختصر در مورد این بازی :
کمپانی MIDWAY جدید ترین بازی خود را تا چند روز اینده منتشر خواهد کرد که منم تصمیم گرفتم که اطلاعات مختصریی از این بازی را در اختیار شما عزیزام بزارم . اطلاعات به شرح زیر می باشد :
نام بازی : Hour of Victory
کمپانی سازنده : MIDWAY
تاريخ عرضه بازی :اواخر ماه JUNE
درجه سنی بازی : +17
سبک بازی : اکشن اول شخص
نوع بازی : نبرد های جنگ جهانی
پلتفرم : XBOX 360
نمره سايت GAMESPOT به دمو بازی : 8.0
توضيحات : يک بازی ديگر اکشن اول شخص با موضوع جنگ جهانی در راه است. اين بازی يک عنوان اختصاصی برای XBOX 360 است . کمپانی MIDWAY به خوبی از امکانات اين کنسول استفاده کرده و به نقل از مدير اجرايی ساخت بازی که بيان کرده : دليل اصلی ما برای ساخت اين بازی بر روی XBOX 360 اين بود که اين کنسول امکانات بسيار زيادی دارد و به يک GAME ساز امکان ساخت يک ابر بازی را می دهد. و دليل ديگر ما برای ساخت اين بازی بر روی 1 سکو اين بود که وقتی تمرکز بر روی يک سکو باشد و نگران ساخت بازی با ورژن های مختلف برای ديگر سکو ها نباشيم می توانيم بدون نگرانی يک بازی عالی را بسازيم.اطلاعات جامعی راجب اين بازی وجود ندارد ولی می توان گفت نبردها در روسيه . افريقای جنوبی و برلين پی می گيرد . اين بازی را به راحتی می توان از نظر گرافيک سبک بازی با CALL OF DUTY3 مقايسه کرد. به عقيده سايت GAMRSPOT اين بازی می تواند فروش خوبی را داشته باشد زيرا بسيار خوب و دقيق روی اين بازی کار شده و نظر بسياری از کارشناسان را به خود جلب کرده.
توصیه میکنم هرگز سمت این بازی(اگه بشه اسمشو بازی گذاشت!) نرید !
یه بازیه فوق العاده ضعیف و پر از ایراد و باگ در تمامی بخش ها(گرافیک،گیم پلی،دوربین ...)
یه فاجعه است یه ننگه برای صنعت بازیسازی . واقعا برای Midway متاسفم که با عرضه این بازی نام خودش و موتور آنریل رو لکه دار کرد ....
واقعآ بازیه مضخرفیه.....کسی نخره که پول دور ریختنه.....
من همون موقع که نصبش کردم بعده 10 دقیقه پاکش کردم.
خدا رو شکر که من نه خریدمش و نه نصبش کردم
چون همون طور که سم فیشر و دوستان گفتند بازیه به درد بخوری نیست
آقا من اين رو بازي رو كه ميخوام اجرا كنم يه Error ميده كه فلان فايل Directx موجود نيست ولي من آخرين نسخه دايركت ايكس رو نصب كردم كسي نميدونه علتش چيه تو ويستا هم همين ارور مياد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)