بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و عرض تبریک سال نو به همه ی دوستان عزیز p30world که برای تک تکشان ارزش بسیاری قائلم. امیدوارم در همه ی زندگیتان موفق و موید و پیروز و سربلند باشید.
دوستان عزیز من، مدتها بود که به فکر شروع یک تاپیک خوب، معتبر و دقیق برای کمک به کنکوریهای عزیز - هم کنکور سراسری و هم کنکور کارشناسی ارشد - بودم. مدتی هم صبر کردم که یکی از دوستان خوب و باسواد انجمن ریاضیات، این کار حجیم و سخت را شروع کند که البته این انتظار برآورده نشد. به علل مختلف - که یکی از آنها شغل بنده و کمی وقت این حقیر بود - نتوانستم قبل از عید این کار را شروع کنم؛ تا اینکه به لطف خدا مقدمات آن در زمستان سال 1386 و در یکی از کلاسهای تقویت بنیه ی دانش آموزان مناطق محروم استان زنجان - که توسط اداره ی کل آموزش و پرورش این استان برگزار گردید- فراهم شد . در آنجا توانستم با جمع آوری و موضوع بندی تستهای ریاضی کنکورهای سراسری و تدریس موضوعی دروس ریاضی از سال اول تا پیش دانشگاهی، آن گونه که درست می دانم و به آن اعتقاد دارم برای کنکور تدریس کنم و سعی کردم دانش آموزان را از عادات نامناسبی که متاسفانه کلاسهای کنکور عایدشان کرده است برحذر دارم و طریقه درست خواندن برای کنکور را یادآوری کنم.
در طول کلاسها، به یاد دوستان عزیزم در p30world افتادم و تصمیم گرفتم همین کار را برای کل کاربران اینترنت انجام دهم تا انشاءالله همه ی دانش آموزان کشور از آن استفاده کنند.
حال به عنوان عیدی، این تاپیک را که پیش بینی می کنم انشاءالله از پرطرفدارترین تاپیکها خواهد شد، به همه دوستان خوبم تقدیم می کنم تا به امید خدا دوستانی که امسال قصد شرکت در کنکور سراسری دارند از آن به بهترین وجه استفاده کنند.
به چند نکته توجه فرمایید:
- تستهایی که به ترتیب در طول چند ماه در اینجا عنوان خواهند شد، فقط تستهای ریاضی کنکورهای سراسری خواهند بود. بنده اعتبار خاصی برای تستهای دیگر قائل نیستم هر چند در بین آنها تستهای بسیار خوبی هم پیدا می شود.
- سعی می کنیم تستهای 15 سال اخیر کنکور سراسری، در حد امکان - حتی بعضی تستهای سالهای دورتر - مطرح شوند.
- تستها به صورت موضوعی خواهند بود. از کتابهای سالهای اول شروع می کنیم و تا کتابهای پیش دانشگاهی پیش خواهیم رفت. موضوعاتی از قبیل مثلثات، تصاعدها، لگاریتم، برخی از موضوعات مربوط به کتاب حسابان سال سوم ریاضی، دیفرانسیل، هندسه ی 1 و 2، ریاضی گسسته و ...
- ابتدا تستها را بدون جواب خواهید دید. خودتان روی آنها کار کنید و جواب آنها را همراه با راه حل ارسال فرمایید. خواهش می کنم دقت کنید که راه حلها فقط باید براساس مطالب کتب درسی باشد نه براساس فرمولهای این کتاب تست و آن کتاب تست!! مگر اینکه درستی فرمول را ثابت کنید!!! بنده هم به مرور گزینه های درست را تعیین و گاهی خلاصه ای از راه حل آنها را ارسال خواهم کرد.
- اگر برایتان امکان دارد بعضی از تستهای سراسری را که در اینجا مطرح نشده اند، مطرح و روی حل آنها بحث فرمایید.
- فعلا فقط تستهای مربوط به رشته ی ریاضی مطرح خواهند شد.
امیدوارم تاپیک در پیشرفت علمی دانش آموزان عزیز موثر باشد.
موفق باشید.
اول فروردین 1387
فهرست تستها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]