تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: ساخت ويندوز اكس پي سرويس پك 2 سرهم

آخر فروم باز Sinagood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض ساخت ويندوز اكس پي سرويس پك 2 سرهم

برنامه اي براي ساخت ويندوز اكس پي سرويس پك 2 سرهم كه وقتي ويندوز رو نصب كردي اونم نصب شه ميخوام

من اين برنامه رو تو مطالب اطفاقي يا به روايت لينك تو پي سي ورلد ديدم اما ديگه پيدا نميكنمش :(

شما ميتونيد كمكم كنيد پيداش كنم يا يكي از اين برنامه ها معرفي كنيد :?: :?:

داره خودمونی میشه jasad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    جهنم‌

پيش فرض

شما خودت ميتواني چنين كاري بكني.
    اول SP2 را Extract كن به اين صورت كه در Command Prompt اين دستور را بزن به فرض كه اسم فايل SP2 همون sp2.exe ودر شاخه X يا همون CD-ROM باشد:
    X:\sp2.exe -x
    با زدن اين دستور براي شما صفحه اي باز ميشود كه از شما ميپرسه كه كجا ميخواهي Extract كني:

پس از اينكه كاره Extract تموم شد شما بايد فولدر I386 را از داخل سي دي ويندوز ٬بر روي هارد خود كپي كني مثلا در اين آدرس:
    D:\i386
    سپس در داخل فولدر D:\SP2EXT\i386 وارد فولدر Update شده و تا اونجايي كه يادم مياد اين دستور را در command prompt تايپ ميكني:
    D:\SP2EXT\i386\update\update.exe /i:d:\i386
    با وارد كردن اين دستور SP2 بر روي سورس I386 شما مينشيند و از طريق اين I386 يعني فولدر "D:\i386" هر ويندوزي كه بريزي٬همراه با SP2 خواهد بود.
    البته اين نكته را توجه داشته باش كه در صورتي كه اين فولدر را بر روي سي دي كپي كني٬سي دي شما Bootable نخواهد بود و براي اينكه Bootable بشود ميتوني به تاپيك بچه ها در اين مورد مراجعه كني.
    اين روشي كه من گفتم بدون استفاده از هيچ برنامه اي و اصلي ترين كار ميباشد.هالا نميدونم كه كار اين نوع برنامه ها چي هست.
    ارادتمند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •