با سلام
اگر کسی گوشی سامسونگی می شناسه که سیستم عامل داشته ومثل گوشی نوکیا بشه روش راحت برنامه ریخت معرفی کنه![]()
با سلام
اگر کسی گوشی سامسونگی می شناسه که سیستم عامل داشته ومثل گوشی نوکیا بشه روش راحت برنامه ریخت معرفی کنه![]()
Last edited by sajad98; 30-03-2008 at 18:05.
اگه سيستم عامل منظورت جاواست كه فايلهاي Jar رو بشناسه كه بيشتر گوشيهاي جديد سامسونگ اين قابليت رو دارن...
ولي اگه منظورت سيستم عامل سيمبين يعني مثل اون چيزي كه توي گوشيهاي نوكياست است كه به نظر من سامسونگ I450 گوشي فوق العاده ايه...
اگه سيستم عامل منظورت جاواست كه فايلهاي Jar رو بشناسه كه بيشتر گوشيهاي جديد سامسونگ اين قابليت رو دارن...
ولي اگه منظورت سيستم عامل سيمبين يعني مثل اون چيزي كه توي گوشيهاي نوكياست است كه به نظر من سامسونگ I450 گوشي فوق العاده ايه...
(شرمنده قاطي كرد دوبار فرستاد)
حالا كه اينطوري شد ميتوني براي اطلاعات كاملتر در مورد I450 به اينجا بري...(اينجوري پست بيهوده هم ندادم...!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amir2011; 16-03-2008 at 02:19.
صبر کن تاجی810 بیاد آی450 هم اگه اومده باشه گوشی توپیه.
ای 450 اومده
با گارانتی 340 تومنه
جاوا یک سیستم عامل نیست
ولی جاوا های سامسونگ هم اونطور که شما میگی نیست
در ضمن به علاوه گوشی های بالا I550 هم خیلی خوبه
سلام دوست عزیز ...
نظر من اول i550 و بعد هم i450 هست ... جفت گوشیها عالین ...
موفق باشی ...
i450 با گارانتي مايکروتل 330 هم هست.
اگه i550 رو هم ميخواي يه کم صبر کني حتما" مياد.
I450
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای گوشی i450 بسختی میتونین نرم افزار سیمبین پیدا کنین. ولی اغلب نرم افزارهای جاوا براحتی روش نصب میشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)