سلام
ممنونم از سايت بسيارخوبتون
من بعضي مطالب وبلاگها و سايتها روsave as مي كنم .ميخام ببينم نرم افزاري هست كه بشه اونارو كه باinternet expelorer ذخيره شدن رو به pdf تبديل كرد؟
ممنون
سلام
ممنونم از سايت بسيارخوبتون
من بعضي مطالب وبلاگها و سايتها روsave as مي كنم .ميخام ببينم نرم افزاري هست كه بشه اونارو كه باinternet expelorer ذخيره شدن رو به pdf تبديل كرد؟
ممنون
سلام دوست عزیز
یه برنامه هست به نام Web To Picture تو همسن مایه ها تو همین سایت معرفی شده بود و وب رو به صورت عکس ذخیره می کرد اگر جستجو کنی تو این سایت می بینیش ولی به Pdf رو ندیدم تا حالا
بای
ممنونم valizadeh4جان ازلطفت
دوستان عزيزديگه اگرنرم افزاري درهمين رابطه دارند ممنون ميشم معرفي كنند.
دوست عزیز سلام
این جا ها رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سرچ تو گوگل هم بکن با این کیورد HTML to PDF
ضمنا نام تاپیک رو مناسب انتخاب کنید چون یکی از قوانین انجمن هاست![]()
سلام سجاد جان
اسمش رو یادم اومد
www2Image اونی که کاربر فعال جان هم گفتند درسته اونم اونی هست که شما می خواستید ولی این برنامه که من هم گفتم برای ذخیره ی سایت به صورت عکس هست
ممنون
بای
ياسلام
اگه با اين www2Image به عكس تبديل كني و بعد از اون از
با Image to pdf بهpdf تبديل کني کارت راحت تره و قدرت ويرايش بهتري داري
فکر کنم هکشون هم همين جا معرفي شدن
بدرود.
سلامنوشته شده توسط sajjad79
فایلها را توی Word باز کن و ویرایش کن بعد بصورت فایل doc.* ذخیره و یا با برنامه pdfFactory Pro Dispatcher یا
برنامه های مشابه پرینت بگیر .
چون بیشتر برنامه های تولید پی دی اف با پرینت گرفتن است پس شما فایل رو با اینترنت اکسپلورر باز کن و با پرینتر برنامه تولید پی دی اف پرینت کن و به صورت Pdf ذخیره کن
نوشته شده توسط sajjad79
اگر وبلاگ هایی که توشون میگردی و میخوای که به صورت PDF دربیاری به زبان فارسی هستند بهتره که
بی خیال برنامه بشی چون فعلا هیچ کدوم از برنامه ها زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند و بعد همه مطالب
به صورت علامت سوال یا خط خرچنگ قورباقه در میاد و به مترجم احتیاج پیدا خواهی کرد.
ولی اگر مطالب شما انگلیسی و یا یکی از زبانهای اروپایی باشه بهترین برنامه برای این کار Adobe Acrobat Professional
هستش و بعد از این برنامه میتونی بری سراغ بقیه برنامه ها.
برنامه Adobe Acrobat Professional به این صورت عمل میکند.
بعد از تبدیل کردن فایل به فرمت PDF به دلیل اینکه زبان فارسی را پشتیبانی نمیکنه به این صورت در میاد
![]()
من با برنامه jaws pdf creator و با پرینترش پی دی اف درست می کنم مشکل خرچنگ نویسی رو نداره و در اکثر سایتهای فارسی مشکل ندارهنوشته شده توسط Cracki
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)