تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: كمك در مورد انتخاب چاپخانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mishel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض كمك در مورد انتخاب چاپخانه

سلام دوستان. من به اميد خدا دارم بعد از عيد يك دفتر تبليغات و آگهي راه اندازي مي كنم. قصد دارم براي چاپ كارها يك چاپخانه خوب پيدا كنم و همه كارهام رو بسپرم بهش. حقيقت اينه كه من مشكلي در طراحي ندارم ولي اطلاعات زيادي از وضعيت چاپ و چاپخانه ها ندارم و تا حالا مستقيما با چاپخانه كار نكردم. اگر فكر مي كنيد مطلبي هست كه مي تونه كمكم كنه خوشحال مي شم بدونم. اگر هم چاپخانه خوبي مي شناسيد پيغام خصوصي بديد لطفا.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام؛
    در مورد نحوه و وسعت فعاليتت بيشتر توضيح بده ، شايد بتونم براي روند كارت مفيد باشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خ هفت تير خ بهار شيراز كوچه لواساني چاپخانه هنر و چاپ گرافيك
    تمام كارا رو انجام ميده

داره خودمونی میشه bahar1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز همه گرافیستها صنوبر رو میشناسن چاپ صنوبر از بهترین هاست و لیتوگرافی رو شما باید قبل از چاپ انجام بدی اگر شما بری و فقط فایل رو به یک چاپخونه تحویل بدی هزینه هات الکی زیاد میشه و کار هم یاد نمی گیری برای صرفه جویی در هزینه و البته کسب تجربه باید خودت مراحل کار رو دنبال کنی . بهترین لیتو گرافی ایران لیتو گرافی کحالی در خیابون ایرانشهره و چاپ صنوبر از بهترینهاست و خودش صحافی و البته سلفون کشی حرارتی رو برات انجام میده . من 8 ساله باهاشون کار میکنم.
    اگر اطلاعات بیشتر خواستی بگو تا کمکت کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    هون طوری که بهار عزیز فرمودن برای این کار باید خودتون مرحله به مرحله کار رو پیگیری کنید
    1) طراحی 2 ) فایل نهایی ایندیزاین یا هر چیز دیگه 3 ) لیتوگرافی 4 ) تهیه کاغذ ( خیلی توی کاهش قیمت موثره ) 5 ) آشنایی با سایز های کاغذ و حتما ابعاد طرح و اجرای طراحی از همون اول بر اساس سایز رول کاغذ یا ورق کاغذ بر اساس دور چاپ باشه که توی قیمت نهایی و صرفه جویی کاغذ و رضایت مصرف کننده و صرفه خودتون خیلی موثره .....

داره خودمونی میشه BOBO_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به اساتید
    چاپخانه من خودم ظهیر السلام رو پیشنهاد می کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    هون طوری که بهار عزیز فرمودن برای این کار باید خودتون مرحله به مرحله کار رو پیگیری کنید
    1) طراحی 2 ) فایل نهایی ایندیزاین یا هر چیز دیگه 3 ) لیتوگرافی 4 ) تهیه کاغذ ( خیلی توی کاهش قیمت موثره ) 5 ) آشنایی با سایز های کاغذ و حتما ابعاد طرح و اجرای طراحی از همون اول بر اساس سایز رول کاغذ یا ورق کاغذ بر اساس دور چاپ باشه که توی قیمت نهایی و صرفه جویی کاغذ و رضایت مصرف کننده و صرفه خودتون خیلی موثره .....
    درمورد 3و4 توضیح میدید یعنی چی کاغذو تهیه کنیم؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض

خ هفت تير خ بهار شيراز كوچه لواساني چاپخانه هنر و چاپ گرافيك
    تمام كارا رو انجام ميده
    دوست عزیز همه گرافیستها صنوبر رو میشناسن چاپ صنوبر از بهترین هاست و لیتوگرافی رو شما باید قبل از چاپ انجام بدی اگر شما بری و فقط فایل رو به یک چاپخونه تحویل بدی هزینه هات الکی زیاد میشه و کار هم یاد نمی گیری برای صرفه جویی در هزینه و البته کسب تجربه باید خودت مراحل کار رو دنبال کنی . بهترین لیتو گرافی ایران لیتو گرافی کحالی در خیابون ایرانشهره و چاپ صنوبر از بهترینهاست و خودش صحافی و البته سلفون کشی حرارتی رو برات انجام میده . من 8 ساله باهاشون کار میکنم.
    اگر اطلاعات بیشتر خواستی بگو تا کمکت کنم
    کاراین دوتاچاپخونه رومن100%تاییدمیکنم
    کارشون درسته ....خودمم باهاشون همکاری داشتم ومیشناسمشون
    درمورد 3و4 توضیح میدید یعنی چی کاغذو تهیه کنیم؟؟؟
    مورد3(لیتوگرافی)روپیشنهادم کنم که بزاریدخودشون انجام بدن(چون قلق کارشونو بلدن وضمنااینجوری مسئولیت کیفیت کارروهم خودشون به عهده میگیرن)
    اما درمورد کاغذاگراطلاعات دارید میتونید خودتون (بامشورت چاپخونه )بخریدکه ارزونتردربیاد

حـــــرفـه ای Maysam-BFU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Failed box !

پيش فرض

من هم مثل دوستان.

پيشنهاد مي دهم چاپخانه نامي نقش رو انتخاب كن... چون از نظر كيفيت واقعا حرفي براي گفتن نميزاره... همچنين از دستگاه هاي مجهز 4 رنگ و تك رنگ استفاده مي كنه...

خ جمهوري - نرسيده به چهار راه (ملت و ظيهرالاسلام‌)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •