تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: وقتی ویندوز بالا میاد My Documents هم باهاش میاد بالا

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض وقتی ویندوز بالا میاد My Documents هم باهاش میاد بالا

بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام . وقتی ویندوز بالا میاد My Documents هم باهاش میاد بالا و توی Processes ها هم یه چیزی به اسم oasclnt.exe اضافه شده که هیچ جوری بسته نمیشه . در شمن این مشکلو یکی دیگه هم داره ولی اون بجای اینکه My Documents ش باز بشه روی هردرایو که Open رو میزنه توی یه پنجره دیگه باز میشه . مشکل از تنظیمات ویندوز هم نیست و هیچ ویروس خاصی هم توی درایو هاش نیست . کمکم کنید .

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام . وقتی ویندوز بالا میاد My Documents هم باهاش میاد بالا و توی Processes ها هم یه چیزی به اسم oasclnt.exe اضافه شده که هیچ جوری بسته نمیشه . در شمن این مشکلو یکی دیگه هم داره ولی اون بجای اینکه My Documents ش باز بشه روی هردرایو که Open رو میزنه توی یه پنجره دیگه باز میشه . مشکل از تنظیمات ویندوز هم نیست و هیچ ویروس خاصی هم توی درایو هاش نیست . کمکم کنید .
    سلام دوست عزیز

به احتمال زیاد سیستم شما ویروسی شده .
    و به نظر میاد که ویروس autoran.inf گرفته باشید . و یکی از مشخصه های این ویروس باز شدن صفحات در یک پنجره جدید هستش .
    به ادرسی که توی امضاء من هست رجوع کنید و مشکل خودتون را حل کنید .

موفق باشید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

startup رو چک کردی؟
    اگه مشکلی نداشت با نرم افزارهائی مثل ...,system mechanic,procexp ببین این فایلی که تو پروسس اومده از کجا بالا میاد

داره خودمونی میشه persian_test's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با HijackThis پروسه‌ها رو یه چک بکن من احتمال میدم ویروس باشه. بخصوص اون علائم باز شدن در صفحه جدید!

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به احتمال زیاد سیستم شما ویروسی شده .
    و به نظر میاد که ویروس autoran.inf گرفته باشید . و یکی از مشخصه های این ویروس باز شدن صفحات در یک پنجره جدید هستش .
    بله درسته همين ويروس گرفته!!!!
    راه حلش هم رجوع به امضاي mahdi7610

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام . نه ویروس خاصی اونجور که من میدونم نداره . پروسس رو هم چک کردم پیزی که مربوط به ویروس باشه توش نیست . همون یکی هم مال مک آف بود . توی استارت آپ هم چیز خاصی نیست . 2تاش مال مک آف و یکی مال زبان و اونیکی هم مال ویندوزه . ولی هنوز My Documents باز میشه . بقیه مشکلات هم حل شده . فقط مونده این یکی

پروفشنال mirmohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . نه ویروس خاصی اونجور که من میدونم نداره . پروسس رو هم چک کردم پیزی که مربوط به ویروس باشه توش نیست . همون یکی هم مال مک آف بود . توی استارت آپ هم چیز خاصی نیست . 2تاش مال مک آف و یکی مال زبان و اونیکی هم مال ویندوزه . ولی هنوز My Documents باز میشه . بقیه مشکلات هم حل شده . فقط مونده این یکی
    چرا عزیزم این یه ویروسه شناخته شده هست تقریباً تمام آنتی ویروسها میشناسنش. چطور می گی ویروس نداری؟ آنتی ویروست آپدیت هست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه . فکر نکنم . آنتی ویروسم هم مال 2006 هست . تنها مشکلی که من دارم اینه که My Documents ام وقتی ویندوز میاد بالا باز میشه و تا 20-30 ثانیه نمیشه کاریش کرد . در ضمن به صورت درختی هم باز میشه . فکر کنم 2 تا explorer هم تو پروسس هام باشه . ولی فقط تا وقتی که اون بازه و نبستمش 2 تا هستن . خودم احتمال میدم که وقتی ویروس Explorer.exe رو پاک کردم اینجوری شده

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام
    ویندوزت رو عوض کن.

آخر فروم باز lord_ashkan_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

من يه بار اين ويروسي رو كه گفتين گرفتم و ديگه توبه كردم از كسي كه مطمئن نيست سي دي بگيرم.

نمي دونم همه ون بلاهايي كه سر من اومد به خاطر يك ويروس بود يا چند تا ولي خيلي حالم گرفته شد.

به هر حال يكي زا كارايي كه اين ويروس يا ويروس ها مي كردند اين بود كه وقتي روي درايوي كليك مي كردم توي يه صفحه ديگه باز مي شد، و يه چيز ديگه: وقتي كامپيوتر را روشن مي كردم ويندوز خودش log on نمي شد و بايد روي account كليك مي كردم تا log on بشه(من يه accound بيشتر نداشتم)

هر آنتي ويروسي كه بود رو آپديت كردم نشد كه نشد
    سه بار ويندوز عوض كرم تا بالاخره بعد از كلي پيشگيري و ... از شر هر چي بود خلاص شدم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •