سلام من مي خواهم نحوه كار و انجام دادن فلش اين موبايل هايي كه كامل قاط زدن رو ياد بگيرم كمكم كنيد اصلا كار اون دستگاهي كه به پشت موبايل وصل ميشه چيه و آيا براي هر موبايل نرم افزار و ابزار خاصي داره
كمكم كنيد
ممنون
سلام من مي خواهم نحوه كار و انجام دادن فلش اين موبايل هايي كه كامل قاط زدن رو ياد بگيرم كمكم كنيد اصلا كار اون دستگاهي كه به پشت موبايل وصل ميشه چيه و آيا براي هر موبايل نرم افزار و ابزار خاصي داره
كمكم كنيد
ممنون
يعني هيچ كسي نمي تونه به اين سوال به صورت كامل جواب بده تا ما هم ياد بگيريم؟؟؟
براي فلش كردن گوشي نوكيا 6600و3650 بايد ابتدا گوشي را خاموش كرده و سيم كارت و مموري را در آورد.
سپس در زمان روشن كردن بايد بصورت هم زمان كليد 3و×و كليد كال(سبزرنگ)را با هم فشار داد. كلمه فرمتينگ ظاهر شده و گوشي فلش مي شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كه شد فرمت فرشاد جان!
farshad110 جان اين روش شما فرمت كردن بهش ميگن ولي اون روشي كه من مگم باطري موبايل رو جدا ميكنند و جاش يك قطعه رو كه با سيم به كامپيوتر وصله پشت موبايل نصب ميكنند و به اصطلاح خودشون فلش ميكنند.
حالا چه كسي بلده؟؟؟؟؟؟؟
همون فرمت كني بهتره ( موبايلت درست ميشه و هيچ ايرادي هم نداره )
hamid110جان سلام بعضی وقتها فرمت کردن جواب نمی ده همین اواخر من موبایل(7610) کامل قاطی کرد و دفترچه تلفنها محوشد موبایل رو با چند روش معروف فرمت کردم ولی نشد که نشد آخر سر بردم و دادم فلش کردن ولی اون کسی که گوشی من را فلش کرد موقع پرداخت پول به من گفت که نصب نرم افزار این گوشی رو نمایندگی این قیمت داده متوجه شدم اگر یارو راست گفته باشه نرم افزار مادر گوشی رو کامل پاک میکنند و دوباره نصب میکنند در این صورت ما به نرم افزارهای هر گوشی هم نیاز خواهیم داشت نمی دانم ولی فکر کنم اینطور باشد
دوست عزيز شما فرمت كردن رو امتحان كن
حتما جواب ميده
اينم كدش :
×#0737#
از راست به چپ بزن
و بعدش هم اين كد رو بده
از 1 تا 5 رو بزن
اميدوارم جواب بده
موفق باشي
باي
دوست عزیز فلش گوشی 7610 با دستگاهی به نام ufs3 یا به قول موبایلیها tornado امکان پذیر است قیمت دستگاه حدود 300000 تومان است ولی با داشتن آن کلیه گوشیهای nokia.samsung.sonyericsson رو میتونی فلش و رفع ایراد بکنی اگه سوال دیگه ای داشتی در خدمتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)