سلام اگه میشه یه نرم افزار معرفی کنید که باهاش بشه نرم افزارهایی رو که موقع لود شدن ویندوز بالا میان از استارت آپ حذف کرد .ممنون
سلام اگه میشه یه نرم افزار معرفی کنید که باهاش بشه نرم افزارهایی رو که موقع لود شدن ویندوز بالا میان از استارت آپ حذف کرد .ممنون
سلام
برنامه های زیادی هستند که این امکان را برآورده میکنند.
من WinASO Registry Optimizer را پیشنهاد میکنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار نمیخواد که برو تو Run تایپ کن msconfig بعد تب startup رو انتخاب کن .تیک هرکدومو می خوای بردار بعد از ok زدن کامپیوتر ریست میشه بعد از بالا اومدن ویندوز یه پیغام میده که تیک do not show ... ی اونم بزن.
نیازی به نرم افزار نداری خود ویندوز این قابلیت رو داره بارای این کار ابتدابر روی Start و بعد Run وتایپ کن
Msconfig
در صفحه ای که آمد به تبStart up برو و نرم افزار هایی رو که میخوای بیاد یا نیاد تیک بزن و Ok
تایید می شه بهترین روش ممکن
دوستان درست ميگن بهترين راه همان msconfig هست درتب startup ميتوني اينكارروبكني .
درضمن همه چيزرونبايد درmsconfig تيكش روبرداري چون ممكنه كه مثلا آنتي ويروست هنگام بالا آمدن ويندوزبالانياد .
هواست باشه الكي تيك برنداري .
okay
![]()
متاسفانه این روش با اینکه راحته اما چندان کارا نیست . به چند دلیل :
1- همو نطور که میدونیم ویندوز برای کارهای مختلف ابزار چندان قدرتمندی نداره یکیش هم همین ابزار مدیریت بر برنامه های استارت آپ . چون اغلب ویروس ها و بعضی اسپایور ها اسم و مشخصاتی از خودشون در قسمت استار آپ ارائه نمیدن که کاربر متوجه حضور اونا روی سیستم بشه که این قضیه در برنامه مدیریت استارت آپ ویندوز صادقه اما با استفاده از برنامه های مخصوص این کار اطلاعات نسبتا کاملی از این برنامه ها رو میشه به دست آورد .
2 - خیلی از مواقع برنامه های مخرب با دستکاری رجیستری مانع اجرای این قسمت از ویندوز میشن و شما برای حذف برنامه مخرب از استارت آپ دچار مشکل زیادی میشید . تو برنامه های سیستم مکانیک و your uninstaller واسه اینکار ابزار نسبتا خوبی هست .
نتیجه اخلاقی اینکه :
همیشه سعی کنید از ابزارهای مستقل از ویندوز استفاده کنید .![]()
Last edited by hadi_balaa; 16-03-2008 at 19:20.
تا بعد ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولی رو قبول ندارم دومی رو چرا
اما زمانی که اجرا نشد حتما ویروسی در کار هست پس یه تعویض وین و یه آپدیت آنتی ویروس ...
درمورد اولي اگرازمن بپرسي بايد بگم كه من به اطلاعات كامپيوتريم اكتفا مي كنم وبيشتر سعي مي كنم اطلاعاتم رودرمورد هك بالاببرم چون بيشترويروسها يا تروجانها براساس ويروس نويسي هستند كه ساخته مي شوند .
درمورد دومي بايدبگم كه شماراست ميگيد .
من tuneup utilities 2008 ميتونم معرفي كنم .البته هيچ وقت مثله نرم افزارهاي اختصاصي اينكار كارنمي كنه .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)