سلام دوستان من چندین ماه روی دیسک ها کار کردم و نتایجی پیدا کردم که میخوام با شما در میون بذارم
من با تحقیقاتی که انجام دادم متوجه شدم که از 100 درصد جامعه شاید 5 در صد هستن که میتونن دی وی دی رو تست کنن جنس با کیفیت رو انتخاب کنن و خیلی جالب شاید حدود 40 درصد هم دنبال دیسک خوب هستن ولی ملاک های کیفیت رو نمی دونن مثلا میگن دیسکی که سوخت نمی ده عالیه یا در مورد سی دی میگن که س دی که پشتش آبی هست خوبه در صورتی که با تحقیقاتی که من کردم متوجه شدم DYE که یکی از مواد تشکیل دهنده سی دی هست و که رنگ پشت مال اونه اگه آبی باشه اصلا بدرد نمیخوره چون با کوچکترین نور یو ی از بین میره و Dye ابی کلا منسوخ شده تو دنیا مثل سی دی پرینکو که دای آبی داره و حتی روی خود سی دی نوشته شده اگه دقت کرده باشید که سی دی را جلوی نور آفتاب نگیرد به خاطر اینکه نور یووی که در خورشید هست اونو از بین میبره چون دای آبی داره در مورد دی وی دی هم همینطوره یه سری از افراد میگیرن با چشم نگاه میکنن میگن این صاف رنگش فلان خوب یا بد درصورتیکه روشهای علمیه زیادی برای تشخیص کیفیت وجود داره که خیلی هم سادس همینطور که توضیح دادم به خاطر ضعف در اطلاع رسانی یک سری کمپانی های سودجو مثل پرینکو و کار خونه ایرانی که در قزوین هست که مارک های فینال و دکتر دیتا داتیس لوتوس دیتا رایت بلو اوشن مستر دیتا و غیره که خیلین واگه دوست داشتین همه مارکاشونو میگم /از این ضعف سو استفاده میکنن و کالاشونو میفروشن و کسانی که این محصولات رو باقیمت ارزون میخرن خیلی خوشحالن که با قیمت خوب خریدن در صورتیکه اطلاعتی که رو این دیسکها رایت میکنن بعد از چند وقت دچار مشکل میشه و نمی تونن دیگه استفاده کنن
من مارک های خوبی رو میشناسم که کیفیت دارن و بعضی هاشون هم قیمتاشون خوب لطفا شما هم مارک هایی که فکر میکنید خوبن رو بنویسید من در اول منتظر شما میمونم