تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: شارژر برای Zen Stone لازمه یا نه؟!؟!؟!

در آغاز فعالیت ZenMicroPhoto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض شارژر برای Zen Stone لازمه یا نه؟!؟!؟!

با سلام ,
    برای یه شخصی Zen Stone 1 G کادو خریدم , ولی شارژر براش نخریدم به این خیال که شارژر موبایلشUSB ی بهش میخوره, (موبایلش اینه : Motorola V3x) ,
    حالا به شک افتادم که نکنه با شارژر موبایل بسوزه , از طرفی شنیدم که شارژرای USB استانداردن ,
    از هرکی می پرسم یه چیزی میگه , نمیدونم چیکار کنم , کلافه شدم ,
    اگه کسی تجربه ی مشابهی یا اطلاعات مطمئنی داره, راهنماییم کنه ممنون میشم ( راستی , بودجم برای خرید شارژر ته کشیده )
    (طرف کامپیوتر نداره!!!)

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

با سلام ,
    برای یه شخصی Zen Stone 1 G کادو خریدم , ولی شارژر براش نخریدم به این خیال که شارژر موبایلشUSB ی بهش میخوره, (موبایلش اینه : Motorola V3x) ,
    حالا به شک افتادم که نکنه با شارژر موبایل بسوزه , از طرفی شنیدم که شارژرای USB استانداردن ,
    از هرکی می پرسم یه چیزی میگه , نمیدونم چیکار کنم , کلافه شدم ,
    اگه کسی تجربه ی مشابهی یا اطلاعات مطمئنی داره, راهنماییم کنه ممنون میشم ( راستی , بودجم برای خرید شارژر ته کشیده )
    (طرف کامپیوتر نداره!!!)
    نه به هیچ وجه این کارو نکن !!!!! قطعا ولتاژ خروجی شارژر برای شارژ کردن V3x و یه ام پی تری پلیر مثه کریتیو ( زن استون ) فرق میکنه ! قطعا به ریسکش نمیرزه !
    Last edited by Nabakhshoode; 12-03-2008 at 21:56.

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

فقط با یو اس بی شارژ کن من تاحالا 2 بار نزدیک بوده پلیرام بسوزه یکیش همین پس پریشب بود !!!

اصلا این کارو نکن !

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همونطور که دوستان گفتن ، اگه مختصات فنی شون نخوره ریسک داره ولی در عین حال اگه مختصات فنی شون بهم بخوره هیچ مشکلی پیش نمیاد ... یعنی کل قضیه اینه که همون جریانی وارد دستگاه بشه که دستگاه می تونه بپذیره ... شما می تونی مختصات شارژهای اصلی creative رو چک کنی و بعد موقع خرید شارژرهای ارزونتر یا استفاده از شارژهای دستگاه های دیگه ، با هم مقایسه شون کنی ... اگه شارژر مربوطه مختصات مساوی ای داره استفاده کن ... اگه مختصاتش پایین تره ، ممکنه شارژر خراب بشه و اگه بالاتره ، ممکنه دستگاه به مشکل بخوره و خطرناکه ...

من چندین بار این کار رو کردم و تا حالا مشکلی نداشتم .. اما نهایتا همونطور که دوستان گفتن ریسک داره ...

نقل قول نوشته شده توسط Nabakhshoode
    قطعا ولتاژ خروجی شارژر برای شارژ کردن V3x و یه ام پی تری پلیر مثه کریتیو ( زن استون ) فرق میکنه !
    شارژهای سری razr موتورولا می تونن این دستگاه رو شارژ کنن و شک دارم به مشکل بخوری ... اینجا رو چک کن ... خیلی ها همین کار رو کردن و تاییدش کردن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه saedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

به شخصه تو این مدت که Zvm داشتم, شارژ از طیق شارژر رو مناسبتر دیدم تا از طریق Usb .
    هم سزیعتر و هم اینکه به طور کامل شارز شدن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •