تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: درخواست راهنمایی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض درخواست راهنمایی

سلام

من میخواستم ویندوز 98 رو نصب کنم بدون اینکه ویندوز اکس پیم خراب بشه. ضمنا همه درایو هام ntfs هستند. باید چی کار کنم؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

من میخواستم ویندوز 98 رو نصب کنم بدون اینکه ویندوز اکس پیم خراب بشه. ضمنا همه درایو هام ntfs هستند. باید چی کار کنم؟
    سلام دوست عزیز

متاسفانه راهی وجود نداره . شما باید ابتدا ویندوز 98 را نصب کنید و بعد اقدام به نصب ویندوز xp کنید .
    در ضمن برای نصب ویندوز 98 باید فایل سیستم درایو شما از نوع FAT باشد . چون ویندوز 98 فایل سیستم ntfs را پشتیبانی نمی کند .
    در ضمن ویندوز 98 باید در درایو c و ویندوز xp در درایو d نصب شود .
    البته می تونید هر دو را توی یه درایو نصب کنید اما ابتدا باید 98 را نصب کنید و بعد xp را نصب کنید .

موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

10

البته می تونید هر دو را توی یه درایو نصب کنید اما ابتدا باید 98 را نصب کنید و بعد xp را نصب کنید .
    موفق باشید .
    نه به نظر من اين كار رو نكنه بهتره چون دو تا ويندوز هم كند ميشن و نرم افزار هاشون باهم قاطي ميشن.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

نه به نظر من اين كار رو نكنه بهتره چون دو تا ويندوز هم كند ميشن و نرم افزار هاشون باهم قاطي ميشن.
    هستن کسایی که این کار را می کنند یعنی دوتا ویندوز را توی یه درایو نصب می کنند .
    اما ادم عاقل هیچ وقت این کار را نمی کنه .
    چون با خراب شدن یکی از ویندوزها در این صورت هر دوتا ویندوز را از دست خواهد داد .

موفق باشید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

به خاطر جوابتون ممنونم. ولی بعضی ها میگند با برنامه os selector میشه این کار رو کرد. البته من هنوز امتحانش نکردم چون میخوام اول مطمئن بشم که فایده ای داره یا نه.

پروفشنال Farahmand Farshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز!

سلام

به خاطر جوابتون ممنونم. ولی بعضی ها میگند با برنامه os selector میشه این کار رو کرد. البته من هنوز امتحانش نکردم چون میخوام اول مطمئن بشم که فایده ای داره یا نه.
    بنظر من از خیر این کار بگزر.

اصلاً شما چرا میخای ویندوز 98 نصب کنی؟ آیا برنامه ای هست که نمیشه تو XP اجراش کرد؟ دلیل چیه؟

مؤفق باشید!
    فرهمنــــــــد

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

سلام
    این برنامه که شما میگید Acronis OS Selector هستش که نرم افزاري براي نصب و مديريت چندين سيستم عامل با هم هستش .
    اما بعید می دونم با این برنامه هم بتونید 98 را بعد از xp نصب کنید .
    موفق باشید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من به خاطر کارم مجبورم ویندوز 98 رو نصب کنم. متاسفانه راه دیگه ای هم ندارم و مجبورم که حتما 98 رو نصب کنم.
    باز هم ممنون از راهنماییهاتون.

داره خودمونی میشه komail2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    tehran - shams abad

پيش فرض

سلام اگه Winxp روی درایو D نصب باشه می توان Win98 را نصب کرده بدون اینکه ویندوز Xp خراب بشه ولی اگه روی درایوc نصبه باید همه چی رو از اول نصب کنی . بعد اگه هر کدام رو جدا روی یک پارتیشن بریزی بهتر است چون موقع نصب برنامه به مشکل بر میخوری

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام اگه Winxp روی درایو D نصب باشه می توان Win98 را نصب کرده بدون اینکه ویندوز Xp خراب بشه ولی اگه روی درایوc نصبه باید همه چی رو از اول نصب کنی . بعد اگه هر کدام رو جدا روی یک پارتیشن بریزی بهتر است چون موقع نصب برنامه به مشکل بر میخوری
    اگه ویندوز xp توی درایو d باشه می شه ویندوز 98 را بعد از xp نصب کرد . اما ویندوز xp این دوستمون توی درایو c هستش .
    اما دوست عزیز نباید فراموش کنید که اگه ویندوز 98 را بعد از ویندوز xp نصب کنید باید فایل boot.ini را ویرایش کنید .
    چون اسم ویندوز از فایل boot.ini پاک می شه .
    اما اگه ویندوز xp بعد از 98 نصب بشه ویندوز xp به صورت اتوماتیک خودش اونا ویرایش می کنه .
    موفق باشید .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •