سلام
من میخواستم ویندوز 98 رو نصب کنم بدون اینکه ویندوز اکس پیم خراب بشه. ضمنا همه درایو هام ntfs هستند. باید چی کار کنم؟
سلام
من میخواستم ویندوز 98 رو نصب کنم بدون اینکه ویندوز اکس پیم خراب بشه. ضمنا همه درایو هام ntfs هستند. باید چی کار کنم؟
سلام دوست عزیز
متاسفانه راهی وجود نداره . شما باید ابتدا ویندوز 98 را نصب کنید و بعد اقدام به نصب ویندوز xp کنید .
در ضمن برای نصب ویندوز 98 باید فایل سیستم درایو شما از نوع FAT باشد . چون ویندوز 98 فایل سیستم ntfs را پشتیبانی نمی کند .
در ضمن ویندوز 98 باید در درایو c و ویندوز xp در درایو d نصب شود .
البته می تونید هر دو را توی یه درایو نصب کنید اما ابتدا باید 98 را نصب کنید و بعد xp را نصب کنید .
موفق باشید .
نه به نظر من اين كار رو نكنه بهتره چون دو تا ويندوز هم كند ميشن و نرم افزار هاشون باهم قاطي ميشن.
هستن کسایی که این کار را می کنند یعنی دوتا ویندوز را توی یه درایو نصب می کنند .
اما ادم عاقل هیچ وقت این کار را نمی کنه .
چون با خراب شدن یکی از ویندوزها در این صورت هر دوتا ویندوز را از دست خواهد داد .
موفق باشید .
سلام
به خاطر جوابتون ممنونم. ولی بعضی ها میگند با برنامه os selector میشه این کار رو کرد. البته من هنوز امتحانش نکردم چون میخوام اول مطمئن بشم که فایده ای داره یا نه.
سلام دوست عزیز!
بنظر من از خیر این کار بگزر.سلام
به خاطر جوابتون ممنونم. ولی بعضی ها میگند با برنامه os selector میشه این کار رو کرد. البته من هنوز امتحانش نکردم چون میخوام اول مطمئن بشم که فایده ای داره یا نه.
اصلاً شما چرا میخای ویندوز 98 نصب کنی؟ آیا برنامه ای هست که نمیشه تو XP اجراش کرد؟ دلیل چیه؟
مؤفق باشید!
فرهمنــــــــد
سلام
این برنامه که شما میگید Acronis OS Selector هستش که نرم افزاري براي نصب و مديريت چندين سيستم عامل با هم هستش .
اما بعید می دونم با این برنامه هم بتونید 98 را بعد از xp نصب کنید .
موفق باشید .
من به خاطر کارم مجبورم ویندوز 98 رو نصب کنم. متاسفانه راه دیگه ای هم ندارم و مجبورم که حتما 98 رو نصب کنم.
باز هم ممنون از راهنماییهاتون.
سلام اگه Winxp روی درایو D نصب باشه می توان Win98 را نصب کرده بدون اینکه ویندوز Xp خراب بشه ولی اگه روی درایوc نصبه باید همه چی رو از اول نصب کنی . بعد اگه هر کدام رو جدا روی یک پارتیشن بریزی بهتر است چون موقع نصب برنامه به مشکل بر میخوری
اگه ویندوز xp توی درایو d باشه می شه ویندوز 98 را بعد از xp نصب کرد . اما ویندوز xp این دوستمون توی درایو c هستش .
اما دوست عزیز نباید فراموش کنید که اگه ویندوز 98 را بعد از ویندوز xp نصب کنید باید فایل boot.ini را ویرایش کنید .
چون اسم ویندوز از فایل boot.ini پاک می شه .
اما اگه ویندوز xp بعد از 98 نصب بشه ویندوز xp به صورت اتوماتیک خودش اونا ویرایش می کنه .
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)