xps 1530 مدم نداره؟؟؟؟؟؟
واقعا اگه نداشته باشه بدرد نخور ترین مدل لبتاب حساب میشه
یکی به من بگه که مدوم داره یا نه ؟؟![]()
xps 1530 مدم نداره؟؟؟؟؟؟
واقعا اگه نداشته باشه بدرد نخور ترین مدل لبتاب حساب میشه
یکی به من بگه که مدوم داره یا نه ؟؟![]()
مثل اينكه نداره
بهتر كه نداره پس Adsl واسه چيه؟؟
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaآخه آدم پول 1.5 میلتونیش رو مگه از سره راه آوارده که این مدل رو بخره همه جا که adsl نیست و این adsl های ما هم که 3 روز وصلن 4 روز قطعن من که واقعا دست گذاشته بودم که همین مدل رو جور کنم اما حالا ............
بغیر از این مدل مدل دیگه ای که سیم کارت بخوره هست؟؟؟؟
آخه این مدل سیم کارت میخوره (باسهی gprs میگم)
Last edited by hossputer7; 10-03-2008 at 20:48.
آخه آدم پول 1.5 میلتونیش رو مگه از سره راه آوارده که این مدل رو بخره همه جا که adsl نیست و این adsl های ما هم که 3 روز وصلن 4 روز قطعن من که واقعا دست گذاشته بودم که همین مدل رو جور کنم اما حالا ............
بغیر از این مدل مدل دیگه ای که سیم کارت بخوره هست؟؟؟؟
آخه این مدل سیم کارت میخوره (باسهی gprs میگم)
اگه مودم نداشت يه مودم اكسترنال بخر
يك و نيم ميليون پول ميدي 30هزار تومان بزار روش يه مودم اكسترنال بخر
عزیز من لب تاب میگریم که یه پک کامل باشه چون من اینترنت دایال آپ مجانی از شرکت دارم 24 ساعته میتونم وصل باشم
خوب حالا این 1530 مودم adsl داره یا اینکه مودمش رو برداشتم جاش کنترل از راه دور گذاشته.
كدوم لپ تاپ مودم adsl داشته كه اين دوميش باشه؟؟
این review اش ... هر چی داشت و نداشت ببین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفتم میخواستم حداکثر خرجم رو بکنم و این مدل رو بگیرم اما حالا با نداشتن مودم بدرد نمیخورهآخه وقتی گلی به جمالم نمیزنه هیچ بلکه یه تختش کمه بدرد چی میخوره
پس معلومه کمپانیه دل مودمش رو درآوارده و بجاش کنترل از راه دور گذاشتهآخه من اینقدر خندم گرفته بود که مودم نداره گفتم که گفتم شاید خیلی پیشرفته ی مودم پودمی جدید داره
آخه اینقدر بچه ها سنگشو به سینه میزنن حتما یه چیزی بیشتر داره
همون 1520 بیشتر بدرد میخوره هم ارزونتره و
CPU: INTEL Core 2 Duo 2.2 GHz(T7500)/ CACHE:4.0 MB / FSB: 800 / RAM: 2GB DDR2 / HDD: 160+ GB SATA / LCD: 15.4" TruBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: 8600 GeForce 256MB - UP TO 1GB / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WEB
CAM + Bluetooth / 2.8 Kg / Windows Vista Home / Made in Ireland
الان 1300 تو ایران هست
مودم که داره باسهی gprs هم یه عمره داریم سیم کارت رو با دولتی عوض میکنیم این هم روش.
لاقل 200 کمتر میدم و مودم هم داره
Last edited by hossputer7; 11-03-2008 at 06:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)